Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 ekim fakat bu ay 11 inde çatlatma iğnesi oldum 22 eylülde test yapıcam (iğneden sonra 12 gün ) hayatbu123

Canim tekrar cok gecmis olsun. Kan sonuclarin insallah iyi cikarda kisa bir tedavi surecin olur. Bu doktorun hamilelige engel olur dedi mi?

normalde de troidlerde herhangi bi rahatsızlık gebeliğe engel oluyormus bnm düşükte o yüzden olmuş olabilirmiş
yani gebeliğe engel bi durum bakıcaz inşallah basit bişidir kısa sürer zaten bayadır çok başım agrıyodu bnce o yüzdendi baş agrımda

Cnm cok gecmis olsun ..umarim en kisa surede tedavin biterde bebisini kucagina alcagin gunleri beklersin ...

kizlar bata 4 gun var kalp carpintisi cekiorum hep 100den fazla atio hamisler sizde boyle oldunuzmu ilk gebeligimde boyleydim bn insallah yine olmustur

Biz de ilk düşündüğümüz ayı iyi şekilde değerlendiremedik üzülme bunun için,olursa güzel olur ama olmazsa da yeni ay yeni umutlar demek,umudunuzu yitirmeyin,her şeyde bir hayır vardır

Etkileyebilir tabi canim.
Insallah tedaviden sonra her sey cok guzel olacak.

Cnm bir haftadır benimde kalbim ağrıyor bir hızlanıyor çok atıyor bı yavaşlıyor sağlık ocağına sordum adetin yaklasmissa o yapar dedi ama daha önce hiç böyle olmadım korktum kardiyoloji ye randevu aldım yarına hala agriyo kalbim carpintim oluyo
kizlar bata 4 gun var kalp carpintisi cekiorum hep 100den fazla atio hamisler sizde boyle oldunuzmu ilk gebeligimde boyleydim bn insallah yine olmustur

Selam kizlar kirmizi kartı yedim catlatma ignesi olmustum ilk defa olmadi nasip degilmis Bisey sorcaktim ama 13.gunumde igne oldum ve dun 28.gunumdi bugun 1.adet gunum adetim gecmi geldi sizce daha normalmi.. igne catlattimi diye merak ediyorumda..

Onur_hira_ela yeni bat 13 ekim cnm

Kizlar merhaba benim catlatma ignemin bugun 16. Gunu ve dayanamadim test yaptim. 12. Gunde negatifti ama bugun silik cikti hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_0759.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 91
Maalesef bu ay yumurtlama gunlerini iskaladik... dun ve onceki gun yumurtam catladi sanirim agri ve akintidan anladigim kadariyla. Gerci bugun de hafif bir agri var. Esim is sebebiyle yoktu. Bat 2 ekim. Ilk defa bu kadar net hissettim yumurta klomenle buyumustu ve catlatma ignesi olmamistim. Hayirlisi diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…