sadece afedersiniz peçteyeyle sildiğim zaman kahve leke geldi bugünde bir kere bekliyorum işte ağrım da var ama anlamadım dün yine test yaptım çıkmadıAdet oldunuz mu
evet benim de adet günüm ve 1-2 gün sarı kahve akıntılar oldu sonra kesildi. ben tam regl beklediğim günden 2 gün önce test yaptım çok koyu olmasa da pozitif çıktı , 2 gün sonra kan verdim bhcg 463 çıktıPeki lekelenme v.s oluyor mu benim 31 Temmuz ya da 1 Ağustos da adet olmam gerekiyor ama hala sökülmedim sadece afedersiniz sarı kahve lekem oldu.
26 29. ve 30 da test yaptım çıkmadı
İşin kötü yanı ben kaç kere test yaptım hep tek çizgi ama hala olmadım 2 gün geciktievet benim de adet günüm ve 1-2 gün sarı kahve akıntılar oldu sonra kesildi. ben tam regl beklediğim günden 2 gün önce test yaptım çok koyu olmasa da pozitif çıktı , 2 gün sonra kan verdim bhcg 463 çıktı
Bende öyleyim 30 da olmam gerekti hala olamadım sarı akıntım var benimde yarın test yapıcam çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorumİşin kötü yanı ben kaç kere test yaptım hep tek çizgi ama hala olmadım 2 gün gecikti
isterseniz kan verin belki geç döllenmedir. Adet kanaması başlayamıyordur ama bhcg de yeterince yükselmemiştir.İşin kötü yanı ben kaç kere test yaptım hep tek çizgi ama hala olmadım 2 gün gecikti
Tammdır inşallahisterseniz kan verin belki geç döllenmedir. Adet kanaması başlayamıyordur ama bhcg de yeterince yükselmemiştir.
Naptın verdin mi kan ben gitmedim bir gün daha bekleyeceğimBende öyleyim 30 da olmam gerekti hala olamadım sarı akıntım var benimde yarın test yapıcam çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorum
Hayır erken gebelik yaptım çıkmadı yine bende bekliyorumNaptın verdin mi kan ben gitmedim bir gün daha bekleyeceğim
Sarı akıntı peçeteyle sildiğinizde geliyor dimi benim de öyleBende öyleyim 30 da olmam gerekti hala olamadım sarı akıntım var benimde yarın test yapıcam çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorum
EvetSarı akıntı peçeteyle sildiğinizde geliyor dimi benim de öyle
Bende elendim bu sabahElimde son bir tane vardı yapayım dedim böyle çıktı kuruma gibş geldi ama anlamdım gerçi kanamamda çok yok ama neyse yarın fırsat bulursam vereceğim kan
Ben elendim canımSarı akıntı peçeteyle sildiğinizde geliyor dimi benim de öyle
O ay bu ay diyelim ve devam edelim biraz salalım kendimizi duaya bırakalım çokta rahat olmayacak şekilde bu aya giriş yapalım inşallahBende elendim bu sabah
Öyle canım rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallahO ay bu ay diyelim ve devam edelim biraz salalım kendimizi duaya bırakalım çokta rahat olmayacak şekilde bu aya giriş yapalım inşallah
Ben inanıyorum bir gün isim önerileriyle burada olacağız Rabb’imin izniyle gönlümüzü ferah tutalım kızlar birbirimize hep dua edelim unutmayalım dualarla ayaktayız gerçekten:)
AminnÖyle canım rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?