belirtin var mı canımKızlar aldım testi ama eşim yapma dedihafta sonunu beklicem
8 gün var canım 10 gün kala çıktı silikŞuan adete kaç gün var
Hafif akıntı ve göğüste hassasiyet ve ama adet yakınkende oluyor bu söylediklerimbelirtin var mı canım
8 gün var canım 10 gün kala çıktı sili
Ben dün yaptım bugün de yapsam diyorum ama bilmiyorum korkuyorum. Bu arada ovülasyon yaptım o da çift ama aynı koyulukta değil8 gün var canım 10 gün kala çıktı silik
valla bazen testler yalancı poizitif çıkarıyor tek test ile kalma canım benimde başıma geldiBen dün yaptım bugün de yapsam diyorum ama bilmiyorum korkuyorum. Bu arada ovülasyon yaptım o da çift ama aynı koyulukta değil
Negatif canım benim yavalla bazen testler yalancı poizitif çıkarıyor tek test ile kalma canım benimde başıma geldi
Olsun yavrum açıkçası benim de çok umudum yok bir belirti hissetmiyorum ne kadar yumurtlamaya dikkat etsemde 7 gün oldu ama bir belşrti olmadı âdetimi bekliyorum testlerde güvenim kalmadı yalancı çıkıyor vs oyuzden Rabbim en kısa zamanda gönlümüzden geçeni bizlere nasip etsinNegatif canım benim ya
Canım açıkçası psikolojik öyle belirti gibi geldiğimi sandığım vardı da ben artık onun psikolojimle alakalı olduğunu düşünüyorum benimde sizin gibi 18 17 yumurtlamaydı valla bekliyorum regl zamanını 1 AğustosKızlar belirtileriniz neler benim sizden 2 gün sonra 18 yumurtlama 19 çatlama
Aynamin inşallahOlsun yavrum açıkçası benim de çok umudum yok bir belirti hissetmiyorum ne kadar yumurtlamaya dikkat etsemde 7 gün oldu ama bir belşrti olmadı âdetimi bekliyorum testlerde güvenim kalmadı yalancı çıkıyor vs oyuzden Rabbim en kısa zamanda gönlümüzden geçeni bizlere nasip etsin
Benim adet tarihim büyük ihtimalle 3 ü tam olarak silikleşmeye 20 sinde başladı diyebilirim çünküCanım açıkçası psikolojik öyle belirti gibi geldiğimi sandığım vardı da ben artık onun psikolojimle alakalı olduğunu düşünüyorum benimde sizin gibi 18 17 yumurtlamaydı valla bekliyorum regl zamanını 1 Ağustos
Bu gün yine yaptım test negatif adeti bekliyorum artıkAynamin inşallah
Benim de negatifBu gün yine yaptım test negatif adeti bekliyorum artık
bende cumartesi yaptım negatif sanırım bu ayda olmadı pik gün 18 ama sadece regl olcakmışım gibi bir hissiyat var o kadarBenim de negatifhiç farklı belirti yok zaten
Kahveler lekeler geldi hepten elendimbende cumartesi yaptım negatif sanırım bu ayda olmadı pik gün 18 ama sadece regl olcakmışım gibi bir hissiyat var o kadar
Erken diyorlar benim de çatlama 18 de oldu on gün geçtiği için beklemem lazımmış dört gün daha on dört gün sonra net cevap alırmışız kanı bile düşündüm de erken diyorlarBenim de 16-17 yumurtlama ve çatlama sabah test yaptım negatif çıktı erken mi sizce ?
Sabırsız oluyor insan gerçekten ama kan vermiycem o konuda akıllandımErken diyorlar benim de çatlama 18 de oldu on gün geçtiği için beklemem lazımmış dört gün daha on dört gün sonra net cevap alırmışız kanı bile düşündüm de erken diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?