Bat günü 30 -31 Temmuz 1-2 Ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim 🤰 🍀🤍

Negatif canım benim ya
Olsun yavrum açıkçası benim de çok umudum yok bir belirti hissetmiyorum ne kadar yumurtlamaya dikkat etsemde 7 gün oldu ama bir belşrti olmadı âdetimi bekliyorum testlerde güvenim kalmadı yalancı çıkıyor vs oyuzden Rabbim en kısa zamanda gönlümüzden geçeni bizlere nasip etsin

Kızlar belirtileriniz neler benim sizden 2 gün sonra 18 yumurtlama 19 çatlama
Canım açıkçası psikolojik öyle belirti gibi geldiğimi sandığım vardı da ben artık onun psikolojimle alakalı olduğunu düşünüyorum benimde sizin gibi 18 17 yumurtlamaydı valla bekliyorum regl zamanını 1 Ağustos

Aynamin inşallah

Benim adet tarihim büyük ihtimalle 3 ü tam olarak silikleşmeye 20 sinde başladı diyebilirim çünkü

Benim de 16-17 yumurtlama ve çatlama sabah test yaptım negatif çıktı erken mi sizce ?

Benim de 16-17 yumurtlama ve çatlama sabah test yaptım negatif çıktı erken mi sizce ?
Erken diyorlar benim de çatlama 18 de oldu on gün geçtiği için beklemem lazımmış dört gün daha on dört gün sonra net cevap alırmışız kanı bile düşündüm de erken diyorlar

Erken diyorlar benim de çatlama 18 de oldu on gün geçtiği için beklemem lazımmış dört gün daha on dört gün sonra net cevap alırmışız kanı bile düşündüm de erken diyorlar
Sabırsız oluyor insan gerçekten ama kan vermiycem o konuda akıllandım 1 haftadır kasıklarım ağrıyor hiç böyle olmazdı umarım pozitifi görürürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…