- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Öylesine yapmıştım o da çıkıverdi canım. Erken çıkabiliyor nadiren çıkmıyor.10. Günü bekleyim o zmn. Dizin belirtiniz var mıydı. Neden test yaptırdınız yanlış anlamayın bu ara bi kaç kişiden duydum 3. Hftada öğrenen. Genelde adetin geçmesi bekleniyorya merak ettim.
Lannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
Vayyyyyy supeeerr.Lannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
Hiç belirtim yok! Sıfır.Beta değeri baya yüksek, ay umutlandım Ezgi, belirtim de yok ama
Hiç belirtim yok! Sıfır.
Aaaa çok sevindim canım senin adına hiç ummadigin anda bak ne olduLannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
Aynen canım ben de öyle eşimle iki aylık kusluk sonrası yine bu ay ekim tohumları bekliyorum hayırlısı allahtan artikcnm ben tek seferde içemedim yavaş yavaş içtim bide karnım açtı işe geç kalmim diye hızlıca çıktım evden miden fena bulandı umarım işe yarar cnm artık olsun bizimde çocuklarımız yaş 30 31e doğru gidiyorum valla napicaz bilmiyorum
Benimki de öyle iki aydır kavga halindeydik en son bende sorum cikmayinca herhalde gurur yaptı bu ay gün aşırı yaptık bakalimBen eşim ilişki konusunu önemsemiyor diye büyük kavga ettim bugün. Çok canım sıkkın, bat 11 temmuz ve yüzde yüz regl olucam yine.
Çok sevindim. Nasılda karamsardın. nasıl oluyormuş gördün şimdiŞoktayım. Adetime 2 gün var. Bir sürü test aldım yaptığım yok diye espirisine yaptım. Anında çıktı kopkoyu çift çizgi. Zaten hemen acile gittik.
ezgish sakaaaaaaaaa. Nasil yaaa superrrr. O kdr umutsuzdunki her ay bende soktayim :)))))). Gercekten cok ama cok sevindim umutsuz gecen 4 ayin ardindan mutluluk. Allah bizede yasatsin tez zamanda demekki sebepsiz yere aylarca olmayabiliyomus. Smdi bize taktik veriyosun. Ne yaptin bu ay cabukkk
Ya gercekten cok sevindim ama. Hem cok umutsuzdu hem de cok istiyodu. Mutluluklar paylastikca cogalir hem dimi ama :)). Paylassin deneyimleriniHahaha ben de hemen taktik isteyecektim dur dedim hevesini kursağında bırakmıyayım, sen benden hızlı çıktın
Çok güzel Allah hayirla,kucağına almayı nasip etsinLannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
Aha o zaman eşimin istediği olur!Çok sevindim. Nasılda karamsardın. nasıl oluyormuş gördün şimdiDegerinde cok güzel ikiz geliyor olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?