Hayırlısı ile güzel haberler alırızSelam kızlarrr
Bat 29 temmuz ile bende varımmm.
İnşallah hepimiz görürüz pozitifleri
6 aydır her ay bekliyorum. Yaş 39 . AMH 2.33
Mart 2025 te kürtaj oldum . Denemeye ve beklemeye devam .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı ile güzel haberler alırızSelam kızlarrr
Bat 29 temmuz ile bende varımmm.
İnşallah hepimiz görürüz pozitifleri
6 aydır her ay bekliyorum. Yaş 39 . AMH 2.33
Mart 2025 te kürtaj oldum . Denemeye ve beklemeye devam .
Ben de olmadı. Şuan tek belirtim gögüslerimde hassasiyet ve ağrı var bi de ara ara regl olacakmış hissiKızlar yerleşme kanaması gören varmı?
Aslında şuaralar görmek yani yumurtlamadan 6-10 gün sonra görmek de belirtiler arasında
Her kadın görmek zorunda değil zaten de merak ettim sizi
Yaa inşallah hepimizde olsun güzel haberlerbenim düzensiz reglim haziran 30 unda olmuştum 2-3 gün öncesi de olabiliyo 5 gün öncesine de çekebiliyo bat 24-25 Temmuz diyim
benimde sat 30 13 temmuz yumurtlama bat 27 bugun 8 dpo test yaptim negatifti bekleyebilirsem adet günümü bekleyeceğimMerhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcamsizde durumlar nasıl kızlar
![]()
Ben görüyorum var gibi noldu senin var mı bebişVar mı sizce
Bilmiyorum ki 1-2 saate test yapıcam tekrar,yarın regl tarihimBen görüyorum var gibi noldu senin var mı bebiş
bat tarihin neydi canim senin ona gore yapKızlar benimde az kaldı test günüme ama acaba 23 temmuzdamı yapsam 25 temmuzdamı
sabah ilk idrarla yap bence hcg orani sabahki ilk idrarda yüksek oluyor birde uzulme gecikme olursa 2 3 gun yine yaparsınSonuç:negatif
25 26 temmuzda yaparım çatlamanın üstünden 12 13 gün geçmiş oluyorsabah ilk idrarla yap bence hcg orani sabahki ilk idrarda yüksek oluyor birde uzulme gecikme olursa 2 3 gun yine yaparsın
yumurtlamadan 12 14 gun sonra kesin sonuc aliyorsun ona gore yaparsin canim umarim guzel sonuclanir25 26 temmuzda yaparım çatlamanın üstünden 12 13 gün geçmiş oluyor
Umarım canım ovilasyon testlerimle takip ettim yazılı şekildeyumurtlamadan 12 14 gun sonra kesin sonuc aliyorsun ona gore yaparsin canim umarim guzel sonuclanir![]()
hayirlisi olsun haber ver mutlakaUmarım canım ovilasyon testlerimle takip ettim yazılı şekilde
Benim yumurtlama 11 temmuzdu değerlendirdik 12 temmuz gecesi sağ kasıkta batma oldu böyle bıçak girmesi gibi anlık, neydi o ben de çok merak ediyorumMerhaba benimde bat 28 temmuz geçen ay hevesle beklemiştim olmadı bu ay beklentiye çok girip stres yapmak istemiyorum doğrusu yalnız sormak istediğim birşey var sizde de aynı durum oluyor mu acaba diye benim adet sonrası özellikle yumurtlama dönemini değerlendirdikten sonra sol kasikta sürekli yanma hissi oluyor boyle bir şey yasayan var mı yumurtlamayla ya da catlamayla mi alakalı çatlama olunca nasil hissediliyor onu da bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi
psikoljik oluyor ya takip ettiğimiz icin en ufak seyde acaba diyorum az once sol kasigima batma hissi geldi agriyi hissettim acaba mi dedim yavas yavas kayboldu dün test yaptim negatifi gordum bende ama bende erken yapmisim seninde erken olabilir 2 gunde bir hcg artiyor adet gününde yine yap istersen canimBenim bat 25 temmuz, 11 temmuz pik günüydü birliktelik yasadık 12 temmuz yumurtlama kanaması oldum ondan sonrası da değerlendirilmeliymiş bilmiyordum bu ay ilk kez denedik, göğüs ucu etrafında pütürlenme, göğüste damarlanma, bel ağrısı iştahsızlık araba tutması gibi hissetme, asitli ve koyu idrar, şişkinlik bir sürü belirti yasadım dün gidip test yaptırdım kanda beta 1,20 çıktı idrar testimde negatif çıktı dün, bugün öğleden sonra ovulasyon testi de tek çizgitdi ben ümidi kestim üç gün sonra adet olmayı bekliyorum çünkü tüm belirtilerim kayboldu resmen
Tekrar test yapıcam adet gelmezse ama kendimi nasıl hazırlamışsam çok zorlandım negatif görünce, sanırım belirtilerin hepsi psikolojiktipsikoljik oluyor ya takip ettiğimiz icin en ufak seyde acaba diyorum az once sol kasigima batma hissi geldi agriyi hissettim acaba mi dedim yavas yavas kayboldu dün test yaptim negatifi gordum bende ama bende erken yapmisim seninde erken olabilir 2 gunde bir hcg artiyor adet gününde yine yap istersen canim![]()