Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 13. Günüm ama doktor biraz erken büyümüş dedi aklımi karıştırdı açıkçası. Normal olmuyor mu adet tarihme göre dedim o belli olmuyor dedi adetin 13 günü 20 mm yumurta iyi değil mi ya?
Erken degil bence ben genelde o gunlerdee yumurtluyorum. Kisiye gore regl donemine gore degisir bence .

Erken degil bence ben genelde o gunlerdee yumurtluyorum. Kisiye gore regl donemine gore degisir bence .
Evet öyle bide ben demeden ilişkiye girme ben dediğimde gir dedi. Bizde uzun zamandır yapmıyoruz yani bugünden itibaren gün aşırı yaparız diye düşündüm yarın gel yine dedi ama anlayamadım ovu testinde koyuluk var ama tam anlamıyla koyulaşma göremedim de

O biraz sacma geldi bana Ben demeden girme.. bir doktorun boyle Bir cumle kurmasi. Sonucta iki gunde bir iliski saglikli sperm olusuyor. Esinizde sperm sorunu yoksa tabiki

O biraz sacma geldi bana Ben demeden girme.. bir doktorun boyle Bir cumle kurmasi. Sonucta iki gunde bir iliski saglikli sperm olusuyor. Esinizde sperm sorunu yoksa tabiki
Hayir eşimde sorun yok bende pko var. Bilemedim yarin gıdım bakalım niye öyle demiş anlariz

Ferrum kan ilacı kullanıyorum içinde folik asitte içeriyor yumurtlama olana kadar 2 günde 1 tane aslan pençesi çayı içiyorum çatlama olunca progestana baslıycam fitil olarak
Aslan pencesi cayini ilk defa duyuyorum. Faydalari nedir? Onu doktor taksiyesi ile mi kullaniyorsun?

Allah yardimcisi olsun Walla helal olsun kiz ! Yok mu annen kv filan yardim edicek
Annem başka şehirde kayınvalidem de dolmuş mesafesinde oturuyor ama hergun gelemiyor biz de gidemiyoruz yani iki haftada bir ama sanki babanne falan olunca daha çok yoruluyorum malum 3 yaş inadı var. Onlara söz geciriyor her dediği yapılıyor ben arkasında yapma etme falan.. sıyırdım mi da ikinci çocuğu istiyorum diyorum. Hunileri hazırladım bekliyorum

MERhaba hanımlar Bat 29 Ağustos 2 kimyasal gebelik 1 16 haftalık kaybımdan sonra bu ay Letu, potenden, kan ilacı, folik asit, d vitamini kullanıyorum birde ballı çerezli çörekotu karışımı yaptım . Yarın da Dr. Kontrolüm var ama ilaçlara rağmen hiç kaşık ağrım olmadı acaba büyümedi mi yumoşlar bakalım neler olacak bu ay . Hepimiz hamilelik haberi veririz inşallah sağlıklı minnoşlarımjz olur

Heyecanlı bekleyiş başladı

Eklentiler

• 20210810_175619.webp
    46 KB · Görüntüleme: 40
Yardim almadan Cok zor gercekden herseye yetismek.. bnde yardim alamicam bazen gozumde buyuyor Ama cocuk olmadan hayat anlamsiz gibii sanki .. kolaylik verir Allah diyorum

Allah hepimizin yardimcsi olsun. Sizde zor seyler yasamissiniz insallah guzel haberlerinizzi bu ay aliriz

Hayır aktardan alıyorum hormonları düzenli tutuyormus
Bende aslan pençesi çayı almaya gittim aktara sonra aktarcı bebek için mi istiyorsun bende evet dedim hayit otu suyu verdi benim için hormonları düzenleyici etkisi varmış ikisinin de etkisi aynıymış youtubeden çok araştırdım sabah çakşır suyu akşam hayit suyu bakalım bu ay görcez işe yarayıp yaramadığını deniyoruz bir şeyler

Yardim almadan Cok zor gercekden herseye yetismek.. bnde yardim alamicam bazen gozumde buyuyor Ama cocuk olmadan hayat anlamsiz gibii sanki .. kolaylik verir Allah diyorum
Amin inşallah ya bende hem heyecanlıyım hem korku hem sevinç sanki hamile kaldım gibi düşüncelere daldım

Dün kontrolde yumurtam 20 mm di çatlatma iğnesi al yarın gel dedi bugünden için. Gittim. Ama yine 20×12 mm olmuş iki yumurta var birisi de 18 mm. Yarın yine gel dedi yani neyi bekliyoruz catlatmak için dedim bı iki mm daha dedi. Ayy sistim. Kizlar siz yumurtanız kaç mm Ken catlattiniz yumoslari???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…