bat tarihimiz aynı bende klomen kullandim yumurta takibine gidiyorum cumartesi 13 mm idi carsamba tekrar kontrole gidecegim :))Bat 28 canım 4 aydır yasmin kullanıyordum bu ay bıraktım değerlendirmeye başladım Çakşır ve hayit otu suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz eşimle beraber geçmişte 2 kimyasal yaşadım umarım sağlıklı gebelik elde ederiiz
Beraber güzel sonuçlar alalım inşallahbat tarihimiz aynı bende klomen kullandim yumurta takibine gidiyorum cumartesi 13 mm idi carsamba tekrar kontrole gidecegim :))
Yumurtlama oldumu sizin ? İnşallahBeraber güzel sonuçlar alalım inşallah
Ben yumurta takibi yapmadım bu ay programa göre 3 gün daha var geçmişte 2 tane kimyasal gebelik yaşadım çok sık takip edip bakınca çok kafaya takıyorum onu fark ettim sadece ovülasyon döneminde her gün olacak şekilde diğer günler gün aşırı değerlendiriyoruz birde böyle deneyelim bakalım hayırlı sağlıklı gebelik olur inşallahYumurtlama oldumu sizin ? İnşallah
Program uyuyormu peki size? İnşallah benimde 2 kaybim var 1 bos gebelik 2. Kalbi durduBen yumurta takibi yapmadım bu ay programa göre 3 gün daha var geçmişte 2 tane kimyasal gebelik yaşadım çok sık takip edip bakınca çok kafaya takıyorum onu fark ettim sadece ovülasyon döneminde her gün olacak şekilde diğer günler gün aşırı değerlendiriyoruz birde böyle deneyelim bakalım hayırlı sağlıklı gebelik olur inşallah
Önceki denemelerim de uyuyordu 2 kere denemiştik ikisi de olmuştu ama kimyasalla sonuçlanmıştı sonra 4 ay doğum kontrol hapı kullandım ara verdim belki yumurtlama düzenim bozulmuştur tembelleşmiştir tabi olmayadabilir ama bu ay böyle bir deneyelim bakalım, doktor tavsiyesi olmadan hayit otu suyu çakşır suyu kullanıyorum bide keçi boynuzu özü belki yumurtalıklar güçlenir diye en son hormon testimde sıkıntı yoktu ama ilaç beni korkuttu açıkçası sigara da kullanıyordum onu da bıraktım bide böyle deneyecem olmazsa bir daha ki ay doktor yolu, umarım olur da gerek kalmazProgram uyuyormu peki size? İnşallah benimde 2 kaybim var 1 bos gebelik 2. Kalbi durdu
Bu arada çoookkk geçmiş olsun canım Rabbim daha yaşatmasın sağlıklı gebelik olur inşallahProgram uyuyormu peki size? İnşallah benimde 2 kaybim var 1 bos gebelik 2. Kalbi durdu
İnşAllah gerek kalmazz :))Önceki denemelerim de uyuyordu 2 kere denemiştik ikisi de olmuştu ama kimyasalla sonuçlanmıştı sonra 4 ay doğum kontrol hapı kullandım ara verdim belki yumurtlama düzenim bozulmuştur tembelleşmiştir tabi olmayadabilir ama bu ay böyle bir deneyelim bakalım, doktor tavsiyesi olmadan hayit otu suyu çakşır suyu kullanıyorum bide keçi boynuzu özü belki yumurtalıklar güçlenir diye en son hormon testimde sıkıntı yoktu ama ilaç beni korkuttu açıkçası sigara da kullanıyordum onu da bıraktım bide böyle deneyecem olmazsa bir daha ki ay doktor yolu, umarım olur da gerek kalmaz
Bizde dun Basladik calismalara bakalim bu ay ne olucakBugünü es geçtik çatlamayı bekliyoruz kaliteli olsun diye
Doktora gittin mi canim ? Doktor ne derse onu yap bnce ya riske arms kendiniKızlar bilgisi olan var mı acaba idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel mi evde maydonoz suyu yaptım bol bol sıvı tükettim be sıcak su koyuyorum bide eczaneden urinonvef aldım doğal olsun gebe kalırsam ilaç zarar vermesin diye, tamamen geçmiş değil biraz rahatlattı önerisi olan var mı
Hayırlısı olsun bakalım test yaptım siliklesmeye baslamıs hemen değerlendirdim bende :)Bizde dun Basladik calismalara bakalim bu ay ne olucak
Doktora gitmedim 3 4 gündür doğal yöntemlerle çözmeye çalıştım bugün tamamen geçti gibi bişe doktora gitsem antibiyotik verecek biliyorum hamile kalmaya çalışırken vücudumda antibiyotik dolaşsın istemiyorum maydonoz suları ve bol su işe yaradı gibi :)Doktora gittin mi canim ? Doktor ne derse onu yap bnce ya riske arms kendini
Bu ay femara kullandim bugün adetimin 13 günü ben 12 sanıyodmEkstra bisiler kullaniyormusun desteklemek icin folic asitten baska ?Rukis26
Evet gebelik planlarken antibiotik pek iyi olmaz haklisin. Guzelce bakimi yap pamuklu camasirlar kullan . Gercekden o cok etkiliyor.Doktora gitmedim 3 4 gündür doğal yöntemlerle çözmeye çalıştım bugün tamamen geçti gibi bişe doktora gitsem antibiyotik verecek biliyorum hamile kalmaya çalışırken vücudumda antibiyotik dolaşsın istemiyorum maydonoz suları ve bol su işe yaradı gibi :)
Kac aydir deniyorsun canim sen ? Femara kullananlarda hemen etkisini goruyormus oyle duydum . Ben henuz normal yollarla gebe kalmayi deniyorum.Bu ay femara kullandim bugün adetimin 13 günü ben 12 sanıyodm20 mm bı taraftan bı tarafta da mm bilmiyorum ama bı yumurta var dedi çatlatma iğnesi verdi yarın gel dedi bakalım hayirlisi
Ben üç yıl önce kızıma hamile kaldığında kullandım canım ilk ayda kalmıştım. Onda gelisitirici iğne de kullandım. Şimdi de femara ilk ayımKac aydir deniyorsun canim sen ? Femara kullananlarda hemen etkisini goruyormus oyle duydum . Ben henuz normal yollarla gebe kalmayi deniyorum.
Bugün 13. Günüm ama doktor biraz erken büyümüş dedi aklımi karıştırdı açıkçası. Normal olmuyor mu adet tarihme göre dedim o belli olmuyor dedi adetin 13 günü 20 mm yumurta iyi değil mi ya?Kac aydir deniyorsun canim sen ? Femara kullananlarda hemen etkisini goruyormus oyle duydum . Ben henuz normal yollarla gebe kalmayi deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?