BAT tarihi 9 10 11 12 Kasım olanlar buraya:)

Anladım bence eşinde giderse daha iyi olur kafanız rahat olur en azından Belirti sayılabilir ama bu belirtilere pek güvenmemek gerekiyor çoğu kişide doğruda çıkıyor yanlışta benim geçen ay yumurtlamadan beri göğsüm aşırı acıdı ama negatifti bu ay ise hiç ağrım yok

İnşaallah öyledir. Erken yapmışsın testi sanki yumurtlamadan 17 gün sonra tavsiye ediyorlar en ideal

Kadın doğuma gittim ben doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bir kaç deneme de de olmazsa hsg çekelim dedi belki.tüpler kapalıdır dedi

Kadın doğuma gittim ben doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bir kaç deneme de de olmazsa hsg çekelim dedi belki.tüpler kapalıdır dedi
Bende bu ay gideceğim olabilir arkadaşlarımda da duydum tüpü kapalı olan ama
Adetten 10 gün önce 1.20 çıktı gebelik olsa belli olurdu diyenler de var erken diyenlerde
Değerleri çok sonradan yükselenlerde oluyor ama bende çok tecrübeli değişim bu süreç çok yorucu oluyor psikolojik olarak ben artık gebelik testi bile yapmıyorum kırmızılar mrrhaba diyor zaten

23 ekim yumurtlama 24 çatlama en son da 25 ekimi de değerlendirdik sonra tabi ki hamile moduna geçiyorum ki bilmeyerek bile olsa zarar vermeyeyim dikkatli olayım olası bir bebişe karşı diye

23 ekim yumurtlama 24 çatlama en son da 25 ekimi de değerlendirdik sonra tabi ki hamile moduna geçiyorum ki bilmeyerek bile olsa zarar vermeyeyim dikkatli olayım olası bir bebişe karşı diye
Bitki çayı içmeye bayılırım bende yumurtlamadan sonra hiç içmiyorum kırmızıları gördüğümde adaçayı ritüeli yapıyorum

Bitki çayı içmeye bayılırım bende yumurtlamadan sonra hiç içmiyorum kırmızıları gördüğümde adaçayı ritüeli yapıyorum
Ben çay kahve hiç bir şey içmiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum ağır kaldırmıyorum falan takviye vitaminler alıyorum ama kırmızılar gelince hüsran

Ben çay kahve hiç bir şey içmiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum ağır kaldırmıyorum falan takviye vitaminler alıyorum ama kırmızılar gelince hüsran
İşim gereği ağır kaldırıyorum maalesef. Sıcak da tutamıyorum

Günaydın kızlar bir gelişme var mı sizlerde? Benim takvime göre 9 gün var çatlama üzerinden 5. Günüm her ay adet belirtilerim de değişiyor bi ay çok göğüs ağrısı bi ay bacak bel ağrısı bugün de alt karnımda sızlamalar var haff hafif bakalım

Kızlar felaket karnım ağrıyor kasığa yakın kısmı ağrıya uyandım kasıkla karın ağrısı karışık hatta en yakın böyle tarif edebilirim

Çay çok aramam ama kahveyi zor azalttım içmemek iyi bir şey aslında
Ben sigara içiyorum ama biz kendimiz sarıyoruz ben artık içmiyorum eğer eşim içiyorsa bir iki duman çekiyorum o kadar bir gün içinde yani tabi bebiş kesinleşirse onu bile yapmayacağım

Kızlar felaket karnım ağrıyor kasığa yakın kısmı ağrıya uyandım kasıkla karın ağrısı karışık hatta en yakın böyle tarif edebilirim
Hiç böyle ağrımamış mıydı daha önce eğer ilkse belki gebelik olabilir daha var ama batına sanırım
Ben sigara içiyorum ama biz kendimiz sarıyoruz ben artık içmiyorum eğer eşim içiyorsa bir iki duman çekiyorum o kadar bir gün içinde yani tabi bebiş kesinleşirse onu bile yapmayacağım
ben sigara kullanmıyorum 10 aydır falan

Hiç böyle ağrımamış mıydı daha önce eğer ilkse belki gebelik olabilir daha var ama batına sanırım

ben sigara kullanmıyorum 10 aydır falan
Yok yumurtlama olduğu gün de bu şekilde ağrıyla uyanmıştım kuzum ama bu daha hafif ona göre zaten yumurtlamadan beri kasık göğüs ağrım bitmedi

Yok yumurtlama olduğu gün de bu şekilde ağrıyla uyanmıştım kuzum ama bu daha hafif ona göre zaten yumurtlamadan beri kasık göğüs ağrım bitmedi
Canım bu şekilde belirti yaşayanda var yaşamayanda o yüzden kendim dahil çok umutlanmıyorum en iyisi batı beklemek tabi ama zaman geçmiyoe bende de adet ağrısı gibi ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…