- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 28
- 30
Anladım bence eşinde giderse daha iyi olur kafanız rahat olur en azındanYumurtlama günü kasığımda felaket bir ağrıyla uyandım akıntım doğru düzgün olmadı bile ama çatlamayı da görmeme rağmen kasıklarımda batma var göğüslerimde şiş ve ağrıyor şeffaf-beyaz akıntım var belirti sayılırsa tabi
İnşaallah öyledir. Erken yapmışsın testi sanki yumurtlamadan 17 gün sonra tavsiye ediyorlar en idealBen gittim her şeyim normal sadece hsg çektirmedim. Eşim hiç doktora gitmedi. Beklediğim bir gebelik olunca dayanamadım ama herkes çok erken yapmışsın test dedi umarım karnımda bir yerlerde tutunmaya çalışan bir can vardır
Umarım sağlıkla gelir doktor kısmet bebeğe olurOlabilir 12 sine randevu aldım kadın doğuma bat 4 e geliyor hormonlarıma da baltoracğaım gebe kalırsam da muayeneye giderim
Adetten 10 gün önce 1.20 çıktı gebelik olsa belli olurdu diyenler de var erken diyenlerdeOlabilir
Kadın doğuma gittin mi hiç birşey söyledi mi doktor umarım bu ay sağlıklı gebelik yaşarız
Kadın doğuma gittim ben doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bir kaç deneme de de olmazsa hsg çekelim dedi belki.tüpler kapalıdır dedi
Bende bu ay gideceğim olabilir arkadaşlarımda da duydum tüpü kapalı olan amaKadın doğuma gittim ben doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bir kaç deneme de de olmazsa hsg çekelim dedi belki.tüpler kapalıdır dedi
Değerleri çok sonradan yükselenlerde oluyor ama bende çok tecrübeli değişim bu süreç çok yorucu oluyor psikolojik olarak ben artık gebelik testi bile yapmıyorum kırmızılar mrrhaba diyor zatenAdetten 10 gün önce 1.20 çıktı gebelik olsa belli olurdu diyenler de var erken diyenlerde
23 ekim yumurtlama 24 çatlama en son da 25 ekimi de değerlendirdik sonra tabi ki hamile moduna geçiyorum ki bilmeyerek bile olsa zarar vermeyeyim dikkatli olayım olası bir bebişe karşı diyeBende bu ay gideceğim olabilir arkadaşlarımda da duydum tüpü kapalı olan ama
Değerleri çok sonradan yükselenlerde oluyor ama bende çok tecrübeli değişim bu süreç çok yorucu oluyor psikolojik olarak ben artık gebelik testi bile yapmıyorum kırmızılar mrrhaba diyor zaten
Bitki çayı içmeye bayılırım bende yumurtlamadan sonra hiç içmiyorum kırmızıları gördüğümde adaçayı ritüeli yapıyorum23 ekim yumurtlama 24 çatlama en son da 25 ekimi de değerlendirdik sonra tabi ki hamile moduna geçiyorum ki bilmeyerek bile olsa zarar vermeyeyim dikkatli olayım olası bir bebişe karşı diye
Ben çay kahve hiç bir şey içmiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum ağır kaldırmıyorum falan takviye vitaminler alıyorum ama kırmızılar gelince hüsranBitki çayı içmeye bayılırım bende yumurtlamadan sonra hiç içmiyorum kırmızıları gördüğümde adaçayı ritüeli yapıyorum
İşim gereği ağır kaldırıyorum maalesef. Sıcak da tutamıyorumBen çay kahve hiç bir şey içmiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum ağır kaldırmıyorum falan takviye vitaminler alıyorum ama kırmızılar gelince hüsran
Her gün ben mutlaka en az 2 tane türk kahvesi içiyorum çayda ara sıraBen çay kahve hiç bir şey içmiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum ağır kaldırmıyorum falan takviye vitaminler alıyorum ama kırmızılar gelince hüsran
Bende demir eksikliği var doktor çay kahve içmeyeceksin dedi. Kaynanam geldi evde sürekli çay var çok nadir kahvaltıda çay içiyorum bardağın yarısını.Her gün ben mutlaka en az 2 tane türk kahvesi içiyorum çayda ara sıra
Çay çok aramam ama kahveyi zor azalttım içmemek iyi bir şey aslındaBende demir eksikliği var doktor çay kahve içmeyeceksin dedi. Kaynanam geldi evde sürekli çay var çok nadir kahvaltıda çay içiyorum bardağın yarısını.
Ben sigara içiyorum ama biz kendimiz sarıyoruz ben artık içmiyorum eğer eşim içiyorsa bir iki duman çekiyorum o kadar bir gün içinde yani tabi bebiş kesinleşirse onu bile yapmayacağımÇay çok aramam ama kahveyi zor azalttım içmemek iyi bir şey aslında
Hiç böyle ağrımamış mıydı daha önce eğer ilkse belki gebelik olabilir daha var ama batına sanırımKızlar felaket karnım ağrıyor kasığa yakın kısmı ağrıya uyandım kasıkla karın ağrısı karışık hatta en yakın böyle tarif edebilirim
ben sigara kullanmıyorum 10 aydır falanBen sigara içiyorum ama biz kendimiz sarıyoruz ben artık içmiyorum eğer eşim içiyorsa bir iki duman çekiyorum o kadar bir gün içinde yani tabi bebiş kesinleşirse onu bile yapmayacağım
Yok yumurtlama olduğu gün de bu şekilde ağrıyla uyanmıştım kuzum ama bu daha hafif ona göre zaten yumurtlamadan beri kasık göğüs ağrım bitmediHiç böyle ağrımamış mıydı daha önce eğer ilkse belki gebelik olabilir daha var ama batına sanırım
ben sigara kullanmıyorum 10 aydır falan
Canım bu şekilde belirti yaşayanda var yaşamayanda o yüzden kendim dahil çok umutlanmıyorum en iyisi batı beklemek tabi ama zaman geçmiyoe bende de adet ağrısı gibi ağrı varYok yumurtlama olduğu gün de bu şekilde ağrıyla uyanmıştım kuzum ama bu daha hafif ona göre zaten yumurtlamadan beri kasık göğüs ağrım bitmedi
Aynen öyle kuzum zaman geçmiyorCanım bu şekilde belirti yaşayanda var yaşamayanda o yüzden kendim dahil çok umutlanmıyorum en iyisi batı beklemek tabi ama zaman geçmiyoe bende de adet ağrısı gibi ağrı var
Günaydın kızlar bir gelişme var mı sizlerde? Benim takvime göre 9 gün var çatlama üzerinden 5. Günüm her ay adet belirtilerim de değişiyor bi ay çok göğüs ağrısı bi ay bacak bel ağrısıbugün de alt karnımda sızlamalar var haff hafif bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?