Bende beyaz akıntı var sadece hafif güğsüm sızlıyor ama o da regl dan olabilir bir de üşüttüm galiba 1 2 gündür hafif kırgınımGünaydın kızlar bir gelişme var mı sizlerde? Benim takvime göre 9 gün var çatlama üzerinden 5. Günüm her ay adet belirtilerim de değişiyor bi ay çok göğüs ağrısı bi ay bacak bel ağrısıbugün de alt karnımda sızlamalar var haff hafif bakalım
Hadi bakalım inşallah gebeliktendir bunlar hepimizin. Benim her ay değişiypr ama bacaklarım sızlayınca diyorum kesin regl inşallah gene olmaz aynısı ya yoruldum ciddenBende beyaz akıntı var sadece hafif güğsüm sızlıyor ama o da regl dan olabilir bir de üşüttüm galiba 1 2 gündür hafif kırgınım
Kızlar felaket karnım ağrıyor kasığa yakın kısmı ağrıya uyandım kasıkla karın ağrısı karışık hatta en yakın böyle tarif edebilirim
Bende bir kere bata yakın ovülasyon yaptım pozitif çıktı hamileyim diye sevindim kırmızılar geldi ertesi günHadi bakalım inşallah gebeliktendir bunlar hepimizin. Benim her ay değişiypr ama bacaklarım sızlayınca diyorum kesin regl inşallah gene olmaz aynısı ya yoruldum cidden
KızlarrrrHadi bakalım inşallah gebeliktendir bunlar hepimizin. Benim her ay değişiypr ama bacaklarım sızlayınca diyorum kesin regl inşallah gene olmaz aynısı ya yoruldum cidden
Ben cesaret edemedim yapmadım ama beş ağrısı başladı sonra bacak sonra kırmızılar her zamanki gibi.Bata 6 gün var erken gebelik testi 1 saat önce yapıldı ve negatif
Geldi mi kırmızılar canım sende bende de kesin gelcek adet belirtileri başladıBen cesaret edemedim yapmadım ama beş ağrısı başladı sonra bacak sonra kırmızılar her zamanki gibi.Yumurtlaman ne zamandı
23 ekim yumurtlama 24çatlama 25 son ilişki canım bat 10 kasım daha gelmedi kırmızılarBen cesaret edemedim yapmadım ama beş ağrısı başladı sonra bacak sonra kırmızılar her zamanki gibi.Yumurtlaman ne zamandı
23 ekim yumurtlama 24çatlama 25 son ilişki canım bat 10 kasım daha gelmed
Yumurtlamadan 14 gün sonra gelmiyor mu kırmızılar.23 ekim yumurtlama 24çatlama 25 son ilişki canım bat 10 kasım daha gelmedi kırmızılar
Yok gelmedi henüz ama vücudumu tanıyorum olmadı ve ayda belirtiler başladı.Geldi mi kırmızılar canım sende bende de kesin gelcek adet belirtileri başladı
Bende de aynı durum. 8 9 u gibi gelirGeldi mi kırmızılar canım sende bende de kesin gelcek adet belirtileri başladı
Benim adetlerim düzenli 11 Ekim de oldum 10 kasım da batım ama yumurtlamaya göre hesaplarsak 7 kasımYumurtlamadan 14 gün sonra gelmiyor mu kırmızılar.
Yok gelmedi henüz ama vücudumu tanıyorum olmadı ve ayda belirtiler başladı.
Benim adetlerim düzenli 11 Ekim de oldum 10 kasım da batım ama yumurtlamaya göre hesaplarsak 7 kasım
Anladım İnşallah güzel haberler alırızBenim adetlerim düzenli 11 Ekim de oldum 10 kasım da batım ama yumurtlamaya göre hesaplarsak 7 kasım
Bat 14 kasım. 28-29 ve 31 ekim yumurtlama gördük. Aslında şöyle t çizgisi C den daha koyu değildi. Hemen hemen C çizgisi kadar koyuydu ama birgebeningünlüğü sayfası yumurtlama olduğunu söyledi.Arkadaşlar bat tarihi kasımın 2. Haftası olanlar ne zaman yunurtladınız. Kaçıncı ovülasyon denemeniz. Gebelik beklentiniz.
İnşaallah tutarBat 14 kasım. 28-29 ve 31 ekim yumurtlama gördük. Aslında şöyle t çizgisi C den daha koyu değildi. Hemen hemen C çizgisi kadar koyuydu ama birgebeningünlüğü sayfası yumurtlama olduğunu söyledi.
Ocak 2020 de kimyasal gebelik oldu. O zamandan beri istiyoruz. Hayırlısı
Ovulasyon testini ara ara yapıyorum. Totalde bu 4. ovulasyon denemem falan
İnşallah hepimizAnladım İnşallah güzel haberler alırız
İnşallah canımKızlar benden leke geldiartık 4. Ovülasyon denemesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?