bata az kaldi diyenler

kızım doğdu 2,5 ay yaşadı oğlum karnımda kalbi durdu. çok gittik bir şey çıkmadı

inşallah hamilesindir Allah hayırlısını versin genelde düzenli benim de ama geçen ay 37. gün adet oldum. Ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım mesela ikisinde de

Insallah canim bide ben korunmayi birakinca hemen hamile kalincak sananlardanim cok utandim suan 6 aydir deniyoruz ama tamda 6 sayilmaz ilk ayi saymiyorum bile bide gecen ay esime spermiyogram icin gittik tamda yumurtlama gunlerime denk geldi oda olmadi yani aslinda tam ve iyi bi calismayi bu ay yaptik insallah Allah im nasip ettiyse olmustur

İnşaallah olmuştur çok stresli bir şey. 6 aydan sonra gelin diyorlar zaten bi de tam 6 olmamış diyorsun

Gittim doktora hormonlarima bakikdi ultrasonla bakildi esimede bakildi bisey yok ama tam 6 ay deneyim olmassa bakicaz artik Allah im kimseye aratmasin kimsenin kucağını bos birakmasin Allah im sanada nasip etsin insallah canim

Gittim doktora hormonlarima bakikdi ultrasonla bakildi esimede bakildi bisey yok ama tam 6 ay deneyim olmassa bakicaz artik Allah im kimseye aratmasin kimsenin kucağını bos birakmasin Allah im sanada nasip etsin insallah canim

Amin inşallah canım isteyen herkese. Her gn mü ilişki yaşıyorsunuz yumurtlama günleri bir de doktor bana bazı besinlerden bahsetmişti eşim için keçiboynuzu falan. Bir de ikinci hamileliğimde eşim çakşır otu yemişti o ay oldu

Ben iş yüzünden mayısta ağrıya gitmiştim orada bi ot ikram ettiler çok faydalı dediler adamın da 12 çocuğu var sonra araştırdım üreme hücreleri içinmiş. hemen istettik yedi eşim ama ondan mı oldu rast mı geldi bilmiyorum

Benim esimin ilk sperm testinde sayisi 10 milyondu sok olduk varikosel vardi doktor ultrason verdi bi ay sonrasina ben hemen arastirdim keci boynuzu kurune basladik 1 ay sonra hemde spermiyogram istedik ultrasonada girdi varikosel varmis ama sayimiz 34 milyon cikti doktor varikosel var ama sayiyi hareketliligi etkilemedigi icin bi sorun cok dedi yumurtlama haftasina onceden baslayip bi gun durup bi gun iliski oldu 10 gune yakin boyle yaptik hala keci boynuzu kullaniyor iyi heldi tavsiye ederim ileri hizi hareketliligi artmis

evet keçiboynuzu ceviz sarımsak ben de özellikle yediriyorum

Kurunude yap canim kaynayan suya kirip 6 7 tane atiyosun 3 dk kaynatiip kapatiyosun 20 dk sonra cikariyosun keci boynuzlarini ilik soguga yakin iciyo ilk hafta sabah aksam yatarken sonr ise tek gece yatarken iciyo

Sabah gece yatarken diycektim canim 2 kere yani yanlis yazmisim sabah aksam yatarken diye sabah ve yatarken yani

inşallah hamilesindir Allah hayırlısını versin genelde düzenli benim de ama geçen ay 37. gün adet oldum. Ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım mesela ikisinde de
Canım benımde geçen ay 37 gün gecıkmıstı bu ay hamile kaldım annem gecıktıgımde rahım kendını hazırlıyor demişti sen test yaptın mı :)

Doktor hcg sınuçlarımı görünce bu da büyük ihtimalle biokimyasal gebelik dedi değerler düşükmüş. Hayır iki ay üst üste bu gebeliklerin ikisi de sağlıksız mı yani ben anlamadım bu işi yaa

Hayırlısı olsun canım bi kontrol ettir kendini yumurtalıklarla mı ilgili rahımle mi ilgili

Dayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamam üstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin

Dayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamam üstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin

benim 4 gün kala negatif çıkmıştı hamile olmama rağmen ama tabi yine de umutlandırmak üzmek istemem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…