- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
Bende öle valla ama artık gelırse gelır diyorum başka çaremiz yok allah sığınmaktan başka. Bende gecen ayı çok iş değerlendirmiştim olmamıştı. Bu ay artık bi ümidim yok fazla hatta adet günü önceden gelmek bilmezdi bu ay hemen geldi kaldı 4 günBenimde 7 gunun kaldi goguslerim agrimaya basladi ama adet olmadan da oyle oluyor hic umudum yok bu aydan halbuki iyide degerlendirdik ama artik tukendim bu 5 ay her ay husrana ugrayinca artik yoruluyo insan
Anladım canım hayırlısı olsun ya inşallah hepımız için şubat ayı uğurlu gelirBenimde denemeye baslayali hep erken oluyo bide gelmeden 1 gun once falan lavaboya gittigimde vajinamin acildigini hissediyorum anliyorum olucagimi
Ben regl tarihime 5 gun kala ogrendim gebelik testinde çıktı insallah sen de tez vakitte guzel.haberi alirsin canim.okeanoss00 evet canım aynen öle ara ara gelıp gidiyo bazen otururkem bazen ayakta
Erken gebelık testi ile mi öğrendin yoksa normal testle mi canım? Senınde belirtlererin bölemiydiBen regl tarihime 5 gun kala ogrendim gebelik testinde çıktı insallah sen de tez vakitte guzel.haberi alirsin canim.
insallah canim ya artik cok istiyorum yorukdum dusunmektenGeçen ay normal adet gibiydi canım.Sadece son gün çok kasik ağrım oldu.regl bittikten iki gün sonra kahverengi leke oldu öyle suphelendim
Suphen varsa test yap bence canım
Anladım canım hayırlısı olsun ya inşallah hepımız için şubat ayı uğurlu gelir
Normal testle canim. Ben ogrendikten sonra basladi belirtiler. Ozellikle kasik batmasi cok oluyor. Beni suphelendiren akintimdi hala devam ediyor.Erken gebelık testi ile mi öğrendin yoksa normal testle mi canım? Senınde belirtlererin bölemiydi
Anladım canım rahat ol inşallah vardır ama bence test yapma ne bileyim insan hayal kırıklığına uğruyor dediğin gibi adet gününü bekle benceKorunmasız 6. Ayım canım doktora gittim hiç sorunun yok dedı
Sarili beyazli camasirimi kirletiyor canim baska turlu nasil tarif edilir bilmiyorumAkıntın rengi koyu dimii
hayırlı sonuçlarla gel inşallahRahim kalınlaşmış ama bhcg görmem lazım dedi doktor. E bu idrar testleri hamile olup olmadığım hakkında bilgi vermez mi dedim, her zaman değil dedi. Olay matematik problemine dönüşüyor gene...
Hayırlısıyla neticelensinKızlar bu sabahki testim, bugün doktora gideceğim. Dua edin bu ay şu bhcg de üç basamaklılara ulaşayım artık yaaa, altın vuruş yapayım, 300 500, 300 500 :)
İnşallah canım allah gönlüne göre versin merak etme iyi olur inşallahKızlar bu sabahki testim, bugün doktora gideceğim. Dua edin bu ay şu bhcg de üç basamaklılara ulaşayım artık yaaa, altın vuruş yapayım, 300 500, 300 500 :)
Dur daha adetin bile gelmemiş canım umudunu kaybetme...bende bugün test yaptım bat a 3 gün var ve negatif bu ayda umutlarım tükendiben artık vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?