bata az kaldi diyenler

Benimde 7 gunun kaldi goguslerim agrimaya basladi ama adet olmadan da oyle oluyor hic umudum yok bu aydan halbuki iyide degerlendirdik ama artik tukendim bu 5 ay her ay husrana ugrayinca artik yoruluyo insan
Bende öle valla ama artık gelırse gelır diyorum başka çaremiz yok allah sığınmaktan başka. Bende gecen ayı çok iş değerlendirmiştim olmamıştı. Bu ay artık bi ümidim yok fazla hatta adet günü önceden gelmek bilmezdi bu ay hemen geldi kaldı 4 gün

Benimde denemeye baslayali hep erken oluyo bide gelmeden 1 gun once falan lavaboya gittigimde vajinamin acildigini hissediyorum anliyorum olucagimi

Erken gebelık testi ile mi öğrendin yoksa normal testle mi canım? Senınde belirtlererin bölemiydi
Normal testle canim. Ben ogrendikten sonra basladi belirtiler. Ozellikle kasik batmasi cok oluyor. Beni suphelendiren akintimdi hala devam ediyor.

Kızlar bu sabahki testim, bugün doktora gideceğim. Dua edin bu ay şu bhcg de üç basamaklılara ulaşayım artık yaaa, altın vuruş yapayım, 300 500, 300 500 :)

Eklentiler

• IMG_3749.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 67
Rahim kalınlaşmış ama bhcg görmem lazım dedi doktor. E bu idrar testleri hamile olup olmadığım hakkında bilgi vermez mi dedim, her zaman değil dedi. Olay matematik problemine dönüşüyor gene...

Rahim kalınlaşmış ama bhcg görmem lazım dedi doktor. E bu idrar testleri hamile olup olmadığım hakkında bilgi vermez mi dedim, her zaman değil dedi. Olay matematik problemine dönüşüyor gene...
hayırlı sonuçlarla gel inşallah

bende bugün test yaptım bat a 3 gün var ve negatif bu ayda umutlarım tükendi ben artık vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…