- 30 Ocak 2015
- 549
- 268
- 43
- 37
Rabbim insallah o duyguyu birgun hepimize tattirir cnmYerleşme kanaması olabilir deniliyor genelde ben daha tecrübe etmediğimden ihtimalli konuşuyorum canmyani gebe olabilirsçn hadi inşAllah
Yarın veya 3 4 gün sonra canımbat geldi mi
Elirtilere fazla takılma canım yanılta biliyor gecikmesini bekle bi kaç günkızlar merhaba yarın adet gunum ama bende hıc belırtı yok normalde heray 1 hafta onde baslar adet belırtılerım ama bu ay hıcbısey yok akıntım bıle yok denılebılır. sadece dun lavaboda afederısnız peçeteyle sılınce sarı bı akıntım geldı okadar ara ara sağ kasık agrım oluyor baskada belırtım yok 3 gun once erken gebelık testı yapmıstım negatıftısizde hamıle olabılırmıyım yoksa yarın adet gelecekmı
HimBende bir daha çıkmadı ki
Amiiin canım İnşalllaaahh :)Rabiim bu mubarek ayda istiyen herkese bebis versin insallah :)
Benim adetim geceli bugunle 1 hafta oldu sancimda var belimi hissetmiyorum artikBel agrısı beni mahvediyorrrr
Adet oldum canım
Test alıyım 2 3 tllik meragımı gidersin dedim öylesine yapmak için eşim gitmiş hassas test almış yaa ben onu nasıl yapıyım şimdi yapmıcam günüm gecenr kadar artık yaBenim adetim geceli bugunle 1 hafta oldu sancimda var belimi hissetmiyorum artik
Test alıyım 2 3 tllik meragımı gidersin dedim öylesine yapmak için eşim gitmiş hassas test almış yaa ben onu nasıl yapıyım şimdi yapmıcam günüm gecenr kadar artık yaBenim adetim geceli bugunle 1 hafta oldu sancimda var belimi hissetmiyorum artik
Benim adetim geceli bugunle 1 hafta oldu sancimda var belimi hissetmiyorum artik
Hakkında hayırlısı canım benimde umudum yok test yapmaya korkuyorumKizlar test yaptim negatif ciktiyarin sabah bi daha yapicam yine negatif olursa dktra gidicem artik bnde
Benim Bat'a 4 gün var. Ama ümitsizim. Hiçbir belirti de yok. 7 aydır dene dene sonu yine hüsran. Bu ay da geçti gitti anlaşılan
Benimde adet gunumden 1 gun once basladi geldi gelecek dedim ama daha gelen giden yok egerki gebelik varsada adet sancisi gibi sanci cekermissin kırmizlari görmeyene kadar umudumuzu yitirmeyelim bence ☺Test istersen tekraar canım.benim adet sancım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?