Bat'ına birkaç gün kalanlarr

kızlar merhaba yarın adet gunum ama bende hıc belırtı yok normalde heray 1 hafta onde baslar adet belırtılerım ama bu ay hıcbısey yok akıntım bıle yok denılebılır. sadece dun lavaboda afederısnız peçeteyle sılınce sarı bı akıntım geldı okadar ara ara sağ kasık agrım oluyor baskada belırtım yok 3 gun once erken gebelık testı yapmıstım negatıftı sizde hamıle olabılırmıyım yoksa yarın adet gelecekmı

B
Elirtilere fazla takılma canım yanılta biliyor gecikmesini bekle bi kaç gün

Benim adetim geceli bugunle 1 hafta oldu sancimda var belimi hissetmiyorum artik
Test alıyım 2 3 tllik meragımı gidersin dedim öylesine yapmak için eşim gitmiş hassas test almış yaa ben onu nasıl yapıyım şimdi yapmıcam günüm gecenr kadar artık ya

Benim adetim geceli bugunle 1 hafta oldu sancimda var belimi hissetmiyorum artik
Test alıyım 2 3 tllik meragımı gidersin dedim öylesine yapmak için eşim gitmiş hassas test almış yaa ben onu nasıl yapıyım şimdi yapmıcam günüm gecenr kadar artık ya

Benim Bat'a 4 gün var. Ama ümitsizim. Hiçbir belirti de yok. 7 aydır dene dene sonu yine hüsran. Bu ay da geçti gitti anlaşılan

Sabret canım dua et Allah büyük doğru zamanını bilir senin hakkında..
Benim Bat'a 4 gün var. Ama ümitsizim. Hiçbir belirti de yok. 7 aydır dene dene sonu yine hüsran. Bu ay da geçti gitti anlaşılan

Kızlar ben artik stresten kafayi yiycem psikolojim bozuldu iyice normalde bat 11 temmuzdu ancak son adetimden sonra baya bi incir yiyerek erken yumurtladim. Ovulasyon testiyle 21 haziranda cift koyu cizgileri gördüm... haliyle bat 4 temmuza kaydi..25 inden ihtibaren göğüs ağrısi, arada kasik agrisi oluyo ve akintim ara ara devam ediyo artik bu belirtilerden o kadar cnm sıkıldı ki psikolojik olarak uydurdugumu dusunuyorum.. erken gebelik testi yaptim negatif ... Gerçekten cok bunaldim artik stresten olacagi varsa da olmayacak... ha bi de yakin arkadaslarimin sırayla gebe kaldığını ogrenmekte icimde bi burukluk yaratti, ins saglikla kucagina alirlar... ayy icim şişmiş. . Uzun oldu ama rahatladim.. iyi ki varsiniz kizlar...

Test istersen tekraar canım.benim adet sancım başladı
Benimde adet gunumden 1 gun once basladi geldi gelecek dedim ama daha gelen giden yok egerki gebelik varsada adet sancisi gibi sanci cekermissin kırmizlari görmeyene kadar umudumuzu yitirmeyelim bence ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…