Cuma gidecem hayirlisi olsun idrar testlerine pek guvenemiyorum hayirlisi olsun hayirli sahurlar haber veririm cuma gunu :)zaten psikolojik cok oluyor gecikmede oyle ama yerinde olsam bir test daha yapar ve hemen doktora giderim
Kizlar oncelik merheba topiginiz hayirli olsun bnmde bir sorum olucak sizlere bnm regli 1 gun gecikdi sonra saiyla pembe arasi kucucuk bir leke geldi 3 gundurde hic bisi yok sadece bugun kahve rengi bir sivi geldi sizce ne olabilir bilgilendirirseniz sevinirim
insallah canim hayirli haberlerini bekliyorumCuma gidecem hayirlisi olsun idrar testlerine pek guvenemiyorum hayirlisi olsun hayirli sahurlar haber veririm cuma gunu :)
hemen bir test yap canim insallah bebistendirKizlar oncelik merheba topiginiz hayirli olsun bnmde bir sorum olucak sizlere bnm regli 1 gun gecikdi sonra saiyla pembe arasi kucucuk bir leke geldi 3 gundurde hic bisi yok sadece bugun kahve rengi bir sivi geldi sizce ne olabilir bilgilendirirseniz sevinirim
o tortular ıkı gundr bndede var adytr doom ınş hamişimdrcanim eger sancin kasiklarinin tam ortasinda genital bolgene dogru yani asagi kasik ortasinda ise ve elinle bastirinca geciyorsa adetin geliyor ama orda bosluk hissediyorsan agri orda degilse bebisten tecrubeyle sabittir.
bir de bir belirtim daha benim.idrarimda kocaman beyaz hindistan cevizi tozu gibi tortular olmuştu hamileymisim bugun yoktu mesela ve test negatif
bnmde gelio dundn beriA
Akintim cok fazla var ve 4 gun adet sancisi gibi sanci cektim ama gelen giden olmadi simdide akintim var sarimsi
insallah canim ama.o tortular bazen olabiliyor bence onemli olab adete yakinken olmasio tortular ıkı gundr bndede var adytr doom ınş hamişimdr
Kizlar oncelik merheba topiginiz hayirli olsun bnmde bir sorum olucak sizlere bnm regli 1 gun gecikdi sonra saiyla pembe arasi kucucuk bir leke geldi 3 gundurde hic bisi yok sadece bugun kahve rengi bir sivi geldi sizce ne olabilir bilgilendirirseniz sevinirim
Cuma gidecem hayirlisi olsun idrar testlerine pek guvenemiyorum hayirlisi olsun hayirli sahurlar haber veririm cuma gunu :)
canim insallah ben hamileligimi adetime 3 gun kala ovulasyon testi ile ogrendim aklinizda olsun 2 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi 1 gun kala da kanda 217 çıkmıştı sanirim. ama en buyuk belirtim kasigimda agri olmasina ragmen bosluk hissi ve idrarda tortu idiP penpepanter38
Şimdi 3 4 gün var çünkü iki aydır şaşıyor reglim canım sürekli idrarımı yapasım geliyor bu çok farklı benim için. İki kasık ortası dediğini denedim elim iyice aşagı inecek bomboş gibi elimin altı bilmiyorum ya çok çok farklı şeyler oluyor bu ay vücudumda,İnşallah hamile kalırsam hepsini tek tek yazıcam buraya vücudumdaki farklılıkları..
hayirlisini iste canim benim eger bebegin hayirli olacaksa insallah bu ay hamilesindir ve mujdeni aliriz:))4 gün var bnmdehiç gelmese 9 ay nolurduuuuuuuuuuuuu
İnşaallah tatlım... Ağzın bal yesinhayirlisini iste canim benim eger bebegin hayirli olacaksa insallah bu ay hamilesindir ve mujdeni aliriz:))
canim insallah ben hamileligimi adetime 3 gun kala ovulasyon testi ile ogrendim aklinizda olsun 2 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi 1 gun kala da kanda 217 çıkmıştı sanirim. ama en buyuk belirtim kasigimda agri olmasina ragmen bosluk hissi ve idrarda tortu idi
canim insallah ben hamileligimi adetime 3 gun kala ovulasyon testi ile ogrendim aklinizda olsun 2 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi 1 gun kala da kanda 217 çıkmıştı sanirim. ama en buyuk belirtim kasigimda agri olmasina ragmen bosluk hissi ve idrarda tortu idi
4 gün var bnmdehiç gelmese 9 ay nolurduuuuuuuuuuuuu
Bende aynıyım kız..Ya reglime 3 4 gün var yumurta akı gibi akıntım var bu akıntı yumurtlama zamanı da oldu bende acayip karışık bi olay bu ya
anacim yoksa yeniden mi yumurtluyorsun:)Ya reglime 3 4 gün var yumurta akı gibi akıntım var bu akıntı yumurtlama zamanı da oldu bende acayip karışık bi olay bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?