Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Yok yaaa yumurtlamıyorum heralde reglim gelmek üzere çünki mecbur boş gecicem eşim gece vardıyasında gündüzde niyetliyiz iftarıda iş yerinde yapıor musait zaman yok yani
sen bos gecme bence bugunleri yine d3 nolur nolmaz:)

Canım hiç takılma arkadaşımın 7 yıldır olmuo Allah büyük nasibimizde varsa gelir zaten..yıllarca olmayıp o kadar tedaviyle bile olmayıp tam pes ettiği ay kendiliğinden bebeği olan arkadaşım da var Allah büyük nasıl isterse öyle olur yani
Bi sene olck bnm

Kız reglimin 10.gününden itibaren iftar sahur arası çalış koştur koştur duş al sahur yap helak olduk eşim birde o yorgunlukla işe gitti erkenden hem uykusuz hem enerji kaybı yaşayıp hemde niyetli çalıştı Allah ım emeklerimizin mükafatını verir İnşallah emek olmadan yemek olmazmış
Ramazanda işler kesat

Elimde bastırmayı denemedim ama eğilip dogrulunca daha fazla ağrı oluyo.idrardaki tortulara hiç dikkat etmedim

test yap cnm içime dogdu hamilesindr inş

kızlar bugun bat gunum kasıklarım agrıo ayak parmaklarımın ucuna kadar dun gecede hıc bısı yapnadgım halde cok fena yorgunluk vardı hertarafm agrıodu.kuzu kuzu adet olcam mı dıe beklıom

Elimle bastırmadim ama eğilip dogrulunca ağrınin arttığını hissediyorum. Ama idrardaki tortular hiç dikkatimi cekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…