Bir ayda iki kez mi yumurtluyorumanacim yoksa yeniden mi yumurtluyorsun:)
sen bos gecme bence bugunleri yine d3 nolur nolmaz:)Bir ayda iki kez mi yumurtluyorumtamam annemin 11 çocugu var bi kocadan hemde,üretken bi dna dan geliom tamam ama bukadarda olmas heralde
Pff aynen ya 2 aydır çalışıyoruz vucüdüm tepetaklak oldu ya hiç böle olmazdımBende aynıyım kız..
Kafa bi milyon
Bi sene olck bnmPff aynen ya 2 aydır çalışıyoruz vucüdüm tepetaklak oldu ya hiç böle olmazdım
sen bos gecme bence bugunleri yine d3 nolur nolmaz:)
Ramazan'da işler kesatYok yaaa yumurtlamıyorum heralde reglim gelmek üzere çünkimecbur boş gecicem eşim gece vardıyasında gündüzde niyetliyiz iftarıda iş yerinde yapıor musait zaman yok yani
Bi sene olck bnm
Ramazanda işler kesat
Elimde bastırmayı denemedim ama eğilip dogrulunca daha fazla ağrı oluyo.idrardaki tortulara hiç dikkat etmedimcanim eger sancin kasiklarinin tam ortasinda genital bolgene dogru yani asagi kasik ortasinda ise ve elinle bastirinca geciyorsa adetin geliyor ama orda bosluk hissediyorsan agri orda degilse bebisten tecrubeyle sabittir.
bir de bir belirtim daha benim.idrarimda kocaman beyaz hindistan cevizi tozu gibi tortular olmuştu hamileymisim bugun yoktu mesela ve test negatif
test yap cnm içime dogdu hamilesindr inşKizlar oncelik merheba topiginiz hayirli olsun bnmde bir sorum olucak sizlere bnm regli 1 gun gecikdi sonra saiyla pembe arasi kucucuk bir leke geldi 3 gundurde hic bisi yok sadece bugun kahve rengi bir sivi geldi sizce ne olabilir bilgilendirirseniz sevinirim
harika olurdu4 gün var bnmdehiç gelmese 9 ay nolurduuuuuuuuuuuuu
Elimle bastırmadim ama eğilip dogrulunca ağrınin arttığını hissediyorum. Ama idrardaki tortular hiç dikkatimi cekmedicanim eger sancin kasiklarinin tam ortasinda genital bolgene dogru yani asagi kasik ortasinda ise ve elinle bastirinca geciyorsa adetin geliyor ama orda bosluk hissediyorsan agri orda degilse bebisten tecrubeyle sabittir.
bir de bir belirtim daha benim.idrarimda kocaman beyaz hindistan cevizi tozu gibi tortular olmuştu hamileymisim bugun yoktu mesela ve test negatif
idrarını takip et bat ne zamndıElimle bastırmadim ama eğilip dogrulunca ağrınin arttığını hissediyorum. Ama idrardaki tortular hiç dikkatimi cekmedi
bat geldi miBat a son 4 gün kızlaar buyrun beraber bekleyelim pozitifleri görelim İnşAllah
Bugünidrarını takip et bat ne zamndı
Bu arada göğüs uclarimda çok acıyor
Insallah cok tesekkurler cnmTest yap biran önce canım yerleşme kanaması galiba bebiş geliyor İnşallah ☺
Bugun yapmayi dusunuyorum bakalimTest yap biran önce canım yerleşme kanaması galiba bebiş geliyor İnşallah ☺
Insallaahhhhhh cok saolunhemen bir test yap canim insallah bebistendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?