Canm kimyasal gebelik normalde var ama biz sabirsizlanim adetten once test yapiyoz sonra silikte olsa cizgi goruyoruz bidaha yapiyoz tabi sonuc kocaman tek cizgi hemen aklimiza kimyasal gebelik geliyor. Halbuki adetimizin uzerinden en az 6 gun gecmesi lazimmis saglikli bir gebelik icinKimyasal gebelik yasayan var mi ve varsa sonrasında hamile kaldiniz mi
Bunun tec cozumu sabirla beklemek. Inanki kimseyede dile getirme sen paylasirsin derdinle dertlenir gibi gozukur arkanj donmen yeterli. En guzeli abdest al seccadeyi serip namaz kilmasan bile otur derdini anlat rabbimden iste cok iyi geliyor ben hep boyle yapiyorumInsallah cnm bnmde kafam cok karisik
Ben yaşadım doktora bile gittim 1 hafta havalarda gezdim ams dun hüsran yinede çok şükür en azın dan oluyor rabbim veriyor neyle alakalı onu bilemedim amaCanm kimyasal gebelik normalde var ama biz sabirsizlanim adetten once test yapiyoz sonra silikte olsa cizgi goruyoruz bidaha yapiyoz tabi sonuc kocaman tek cizgi hemen aklimiza kimyasal gebelik geliyor. Halbuki adetimizin uzerinden en az 6 gun gecmesi lazimmis saglikli bir gebelik icin
Aynen oyle cnm Allah razi olsun bnde cok dua ediyorum ya nasip diyorum hayirlisi isde elimizden birsey gelmiyor hayir boyle bide orucumda gitti yani artik yarin da dktra gidim olmassam orucumu tutucam ya keske olmuyosam hic gendini gostermiyeydi ne guzel orucumu tam tutmus olurdum onada cnm sikiliyoBunun tec cozumu sabirla beklemek. Inanki kimseyede dile getirme sen paylasirsin derdinle dertlenir gibi gozukur arkanj donmen yeterli. En guzeli abdest al seccadeyi serip namaz kilmasan bile otur derdini anlat rabbimden iste cok iyi geliyor ben hep boyle yapiyorum
Canm kesin bisey demek icin cok erken adetinin gelmesini beklemelisin her gebelikte bir olmuyor simdiden karalar baglamaArkadslar merhaba benim bat a 5 gün var 3 ay once kürtaj oldum bebegimin kalbi atmadığı icin. Bakalım bekliyorum allah herşeyin hayirlisini versin daha önceki hamilelik tecrubemde tüm belirtileri erkenden yaşamaya başlamıştım kusma sirt ağrısı kramp vb şimdi ise hiç bir belirti yok sıcak basması dışında. Galiba olmadi
Orucun neden gitti.?Aynen oyle cnm Allah razi olsun bnde cok dua ediyorum ya nasip diyorum hayirlisi isde elimizden birsey gelmiyor hayir boyle bide orucumda gitti yani artik yarin da dktra gidim olmassam orucumu tutucam ya keske olmuyosam hic gendini gostermiyeydi ne guzel orucumu tam tutmus olurdum onada cnm sikiliyo
Inşallah öyledir birde hamile kalsam kan pihtilasmasindan dolayı iğne yapacağım şimdiden endiseleniyorumCanm kesin bisey demek icin cok erken adetinin gelmesini beklemelisin her gebelikte bir olmuyor simdiden karalar baglama
ilk gun leke geldi sonrada adet oldum diye tutmadim sonraki gun de gelwcek diye bekledim sonra baktim olmuyo banyo edip orucuma niyetlwndim sonra tam iftara 20 dkka kala leke geldi yani acaba adet doneminin icinde oldumdan orucummu zedeleniyoki diye bugunde tutmim dexim hic leke yok ee artik test yapim dedim bugun negatif bnde hic boyle birsey oolmazdi korkuyorum simdide yarin dktra gidimde nedir ne diildir ofrenim de orucuma niyetlenim dedim biraz yzun oldu ama kusura bakma cnmOrucun neden gitti.?
Insallah yarin gidecem bakalim ne olacak cok korkuyorum dua edin bana lutfenbaharcim insallah yarin hayirli haberlerini bekliyorum mutlaka sonucu bize de bildir olur mu
Senin durumunda karisikmis canm ya ne kadarlik evlisinilk gun leke geldi sonrada adet oldum diye tutmadim sonraki gun de gelwcek diye bekledim sonra baktim olmuyo banyo edip orucuma niyetlwndim sonra tam iftara 20 dkka kala leke geldi yani acaba adet doneminin icinde oldumdan orucummu zedeleniyoki diye bugunde tutmim dexim hic leke yok ee artik test yapim dedim bugun negatif bnde hic boyle birsey oolmazdi korkuyorum simdide yarin dktra gidimde nedir ne diildir ofrenim de orucuma niyetlenim dedim biraz yzun oldu ama kusura bakma cnm
Evet cnm cok karisik ve bnde karma karisik oldum cnm 10 sene biticek temmuzdaSenin durumunda karisikmis canm ya ne kadarlik evlisin
rabbim bu mubarek gecelerde hepimizin gonlu muradini versin insallahInsallah yarin gidecem bakalim ne olacak cok korkuyorum dua edin bana lutfen
Üzülme canım Allah büyük canın sagolsun..Amin İnşallah çok ümitli diilim ama hakkımızda hayırlısı Rabbim bilir doğrusunu..bende cok korkarak ve heyecanlanarak yaptim ki sonuc husran oldu ve cok uzgunum insallah sizinki olumlu cikar
Amiinnn İnşallaah kızlar Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallahrabbim bu mubarek gecelerde hepimizin gonlu muradini versin insallah
Benimde 5 ine kadar yolu var :)Bat 4 :)
Adetinden öncemi başladı kusma canımArkadslar merhaba benim bat a 5 gün var 3 ay once kürtaj oldum bebegimin kalbi atmadığı icin. Bakalım bekliyorum allah herşeyin hayirlisini versin daha önceki hamilelik tecrubemde tüm belirtileri erkenden yaşamaya başlamıştım kusma sirt ağrısı kramp vb şimdi ise hiç bir belirti yok sıcak basması dışında. Galiba olmadi
Hemen ümidini yitirme bence gecikmeyi bekle yerleşme lekelenmeside olabilir canım..eksiklerin kazâ yaparsın bilerek bozmuyorsun sonuçda , Allah biliyor..ilk gun leke geldi sonrada adet oldum diye tutmadim sonraki gun de gelwcek diye bekledim sonra baktim olmuyo banyo edip orucuma niyetlwndim sonra tam iftara 20 dkka kala leke geldi yani acaba adet doneminin icinde oldumdan orucummu zedeleniyoki diye bugunde tutmim dexim hic leke yok ee artik test yapim dedim bugun negatif bnde hic boyle birsey oolmazdi korkuyorum simdide yarin dktra gidimde nedir ne diildir ofrenim de orucuma niyetlenim dedim biraz yzun oldu ama kusura bakma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?