Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Bende ayni durumdaym canm benden sonra evlenenler bile hamile simdi rabbime sigindim benm arkadsm benm ewimde test yapip hamile oldgnu ogrendi o an cok uzulmustum. Kismet nasip dedim rabbime yöneldim

Al benden de o kadar. Stres stres stres kafayı yiyeceğim artık. Artık bugün arada sırada gittiğim lokantanın sahibi de "E bebiş ne zaman geliyor bakalım yapın artık" dedi ya ne diyeyim ben. Sanki ben istemiyorum.

Benimde adet gunumden 1 gun once basladi geldi gelecek dedim ama daha gelen giden yok egerki gebelik varsada adet sancisi gibi sanci cekermissin kırmizlari görmeyene kadar umudumuzu yitirmeyelim bence ☺
İnşallah canım ya Allah ım çifte bayram nasip etsin bu ay hepimize İnşallah ☺

Al benden de o kadar. Stres stres stres kafayı yiyeceğim artık. Artık bugün arada sırada gittiğim lokantanın sahibi de "E bebiş ne zaman geliyor bakalım yapın artık" dedi ya ne diyeyim ben. Sanki ben istemiyorum.
İnsanlar konuşmak için konuşuyor resmen.eşimin babannesi defalarca bebek beklediğini hafiften belli ettiği halde önce iş birikim çok erken dedik eşimdecüstüne basa basa dedi.grçen iftara gittiğimizde sizle aynı g0n düğünleri olan komşunun geliniyle oğlunun 5 aylık bebegi varmış geçen duyduydum dedi.hiç bozulmadan bebek istemiyor gibi davrandık tabikide bozulmadık.zaten erken ve Allah bilir.konuşmak için konuşuyorlar yani

canim insallah hayirli haberi alirsin n yalan soyleyim umutlandim sana dair ama mutlaka haber ver ki bu tortu isi gercek mi tesaduf mu bilelim

Selam canım sanırsam maalesef negatif testte çıkmadı ve bugün geliyor gibi artık önümüzdeki maçlara rabbim nasip etsin inşallah teşekkürler alakana:))

Bat a 8 gün kala dayanamadım test yaptım ben

Eklentiler

• IMG_20160630_212332.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 122

Evet haklısın canım. Biz de istemiyor gibi davranıyoruz. Biliyorum ki istiyorum dersem muhabbet uzayacak her kafadan bir ses çıkacak. Her gördüğümde bitmez sorular tekrar başlayacak. Ne kadar meraklı insanlar böyle konuşmuş olmak için konuşuyorlar ama karşısındaki insanı nasıl yaralıyorlar farkında değiller. Ya da farkında olup bile bile yapıyorlar.

Farkında olarak yapıyorlardır kesin yada bu çocuk doğurmuyor fiziğim bozulcak diye düşünüyor benim çevremdekiler çookk saçma İnsanlar var eşimin tarafında Eşimin onlarla alakası yok resmen bunu farkettiğim iöin onu sevdim evlendim Allah razı olsun ondan

Bazilari samimi olabilir gercekten ama ben artik cok insanla ugrasan bi meslegin icinde oldugumdan suna inaniyorum buyuk cogunluk bilincaltisal olarak baskalarinin isteyip elde edemedigi seyleri gordukce, birinde bi hata gördükçe vs vs ... resmen baskalarinin uzuntusunden ya da eksiklikliginden nemalanip kendilerini mukemlestirp mutlu oluyorlar

Kizlar gercekten idrar testinde beklemek gerekiyor beklenmedigi zaman yanilma payi cok yuksek hayal kirikligiyla sonuclaniyor. Ben 3 ay once hamile kalmisim ewde test yaptm bisey cikmayinca kafami dagtmak icin temizlige verdim resmen evi kaldirip yeniden indirdim sonra dr. Gittim hamileymisim ama gelismemis tam olusum zamaninda o kadar agir kaldirdimki cok uzuldum

Evet bende güvenemiyorum bu testlere umarım bu sefer beni yanıltmazda bebişim benimledir

Evet bende güvenemiyorum bu testlere umarım bu sefer beni yanıltmazda bebişim benimledir
canim benim adetinde duzensizlik varsa erken yumurtlamis ve hamile kalmis olabilirsin ama adete 8 gun kala cikmasi cok zor ve ben silik cizgiyi goremedim. bi de hemen mi cikti o da onemli ilk 5 dakikadaki sonuclar gercek

Canım geçmiş olsun..nasip olmayınca bi mazeret oluyor işte hepsi Allah tan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…