Insallah guzel haberler alirisin bende yarn hastaneye gidecem cok kafam karışk umarim ikimzde mutlu haberler alirizKizlar test yaptim negatif ciktiyarin sabah bi daha yapicam yine negatif olursa dktra gidicem artik bnde
Bende ayni durumdaym canm benden sonra evlenenler bile hamile simdi rabbime sigindim benm arkadsm benm ewimde test yapip hamile oldgnu ogrendi o an cok uzulmustum. Kismet nasip dedim rabbime yöneldimKızlar ben artik stresten kafayi yiycem psikolojim bozuldu iyicenormalde bat 11 temmuzdu ancak son adetimden sonra baya bi incir yiyerek erken yumurtladim. Ovulasyon testiyle 21 haziranda cift koyu cizgileri gördüm... haliyle bat 4 temmuza kaydi..25 inden ihtibaren göğüs ağrısi, arada kasik agrisi oluyo ve akintim ara ara devam ediyo artik bu belirtilerden o kadar cnm sıkıldı ki psikolojik olarak uydurdugumu dusunuyorum.. erken gebelik testi yaptim negatif ... Gerçekten cok bunaldim artik stresten olacagi varsa da olmayacak... ha bi de yakin arkadaslarimin sırayla gebe kaldığını ogrenmekte icimde bi burukluk yaratti, ins saglikla kucagina alirlar... ayy icim şişmiş. . Uzun oldu ama rahatladim.. iyi ki varsiniz kizlar...
İnşallah canım ya Allah ım çifte bayram nasip etsin bu ay hepimize İnşallah ☺Benimde adet gunumden 1 gun once basladi geldi gelecek dedim ama daha gelen giden yok egerki gebelik varsada adet sancisi gibi sanci cekermissin kırmizlari görmeyene kadar umudumuzu yitirmeyelim bence ☺
İnsanlar konuşmak için konuşuyor resmen.eşimin babannesi defalarca bebek beklediğini hafiften belli ettiği halde önce iş birikim çok erken dedik eşimdecüstüne basa basa dedi.grçen iftara gittiğimizde sizle aynı g0n düğünleri olan komşunun geliniyle oğlunun 5 aylık bebegi varmış geçen duyduydum dedi.hiç bozulmadan bebek istemiyor gibi davrandık tabikide bozulmadık.zaten erken ve Allah bilir.konuşmak için konuşuyorlar yaniAl benden de o kadar. Stres stres stres kafayı yiyeceğim artık. Artık bugün arada sırada gittiğim lokantanın sahibi de "E bebiş ne zaman geliyor bakalım yapın artık" dedi ya ne diyeyim ben. Sanki ben istemiyorum.
canim insallah hayirli haberi alirsin n yalan soyleyim umutlandim sana dair ama mutlaka haber ver ki bu tortu isi gercek mi tesaduf
A
Akintim cok fazla var ve 4 gun adet sancisi gibi sanci cektim ama gelen giden olmadi simdide akintim var sarimsi
canim insallah hayirli haberi alirsin n yalan soyleyim umutlandim sana dair ama mutlaka haber ver ki bu tortu isi gercek mi tesaduf mu bilelim
Bat a 8 gün kala dayanamadım test yaptım ben
Kızlar ben artik stresten kafayi yiycem psikolojim bozuldu iyicenormalde bat 11 temmuzdu ancak son adetimden sonra baya bi incir yiyerek erken yumurtladim. Ovulasyon testiyle 21 haziranda cift koyu cizgileri gördüm... haliyle bat 4 temmuza kaydi..25 inden ihtibaren göğüs ağrısi, arada kasik agrisi oluyo ve akintim ara ara devam ediyo artik bu belirtilerden o kadar cnm sıkıldı ki psikolojik olarak uydurdugumu dusunuyorum.. erken gebelik testi yaptim negatif ... Gerçekten cok bunaldim artik stresten olacagi varsa da olmayacak... ha bi de yakin arkadaslarimin sırayla gebe kaldığını ogrenmekte icimde bi burukluk yaratti, ins saglikla kucagina alirlar... ayy icim şişmiş. . Uzun oldu ama rahatladim.. iyi ki varsiniz kizlar...
Evet haklısın canım. Biz de istemiyor gibi davranıyoruz. Biliyorum ki istiyorum dersem muhabbet uzayacak her kafadan bir ses çıkacak. Her gördüğümde bitmez sorular tekrar başlayacak. Ne kadar meraklı insanlar böyle konuşmuş olmak için konuşuyorlar ama karşısındaki insanı nasıl yaralıyorlar farkında değiller. Ya da farkında olup bile bile yapıyorlar.İnsanlar konuşmak için konuşuyor resmen.eşimin babannesi defalarca bebek beklediğini hafiften belli ettiği halde önce iş birikim çok erken dedik eşimdecüstüne basa basa dedi.grçen iftara gittiğimizde sizle aynı g0n düğünleri olan komşunun geliniyle oğlunun 5 aylık bebegi varmış geçen duyduydum dedi.hiç bozulmadan bebek istemiyor gibi davrandık tabikide bozulmadık.zaten erken ve Allah bilir.konuşmak için konuşuyorlar yani
Evet haklısın canım. Biz de istemiyor gibi davranıyoruz. Biliyorum ki istiyorum dersem muhabbet uzayacak her kafadan bir ses çıkacak. Her gördüğümde bitmez sorular tekrar başlayacak. Ne kadar meraklı insanlar böyle konuşmuş olmak için konuşuyorlar ama karşısındaki insanı nasıl yaralıyorlar farkında değiller. Ya da farkında olup bile bile yapıyorlar.
Cok silikte olsa cikmis canm sen 2 gun sonra bidaha yap eger daha koyu cikarsa hamilesindir :)Bat a 8 gün kala dayanamadım test yaptım ben
canim benim adetinde duzensizlik varsa erken yumurtlamis ve hamile kalmis olabilirsin ama adete 8 gun kala cikmasi cok zor ve ben silik cizgiyi goremedim. bi de hemen mi cikti o da onemli ilk 5 dakikadaki sonuclar gercekEvet bende güvenemiyorum bu testlere umarım bu sefer beni yanıltmazda bebişim benimledir
Kizlar gercekten idrar testinde beklemek gerekiyor beklenmedigi zaman yanilma payi cok yuksek hayal kirikligiyla sonuclaniyor. Ben 3 ay once hamile kalmisim ewde test yaptm bisey cikmayinca kafami dagtmak icin temizlige verdim resmen evi kaldirip yeniden indirdim sonra dr. Gittim hamileymisim ama gelismemis tam olusum zamaninda o kadar agir kaldirdimki cok uzuldum
Insallah cnm bnmde kafam cok karisikInsallah guzel haberler alirisin bende yarn hastaneye gidecem cok kafam karışk umarim ikimzde mutlu haberler aliriz
bende cok korkarak ve heyecanlanarak yaptim ki sonuc husran oldu ve cok uzgunum insallah sizinki olumlu cikarHakkında hayırlısı canım benimde umudum yok test yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?