Hakkında hayırlsı İnşallah canım haberlwrini bekliyoruz dua et bol bol Allah ım sesimizi duyarInsallah yarin gidecem bakalim ne olacak cok korkuyorum dua edin bana lutfen
Insallah cnm cok saolHemen ümidini yitirme bence gecikmeyi bekle yerleşme lekelenmeside olabilir canım..eksiklerin kazâ yaparsın bilerek bozmuyorsun sonuçda , Allah biliyor..
Evet cnm Rabbim buyuk bizde ona sigindik cok sukurÜzülme canım Allah büyük canın sagolsun..Amin İnşallah çok ümitli diilim ama hakkımızda hayırlısı Rabbim bilir doğrusunu..
Merhaba Gecikmiş yap bi tane istersen İnşallah vardırKızlar bat 29 hazirandı henüz gelen giden yok.Regl olacağıma veya hamile olduğuma dairde en ufak bir belirtim yok.Ne yapmalıyım sizce bugün idrarda testle bakayım mı yoksa erken mi bekleyeyim mi ?
Canım kiminde reglden 8 gün 6 gün önce çıkıyor kiminde renglden iki gün geçmesi halinde çıkmıyor 6 gün sonra çıkıyor çok karmaşık bi durum bi dene çıkmazsa biraz daha veklersin regl olmazsan bidaha yaparsın en mantıklısıMerhaba.Hemen bugün yapsam net sonucu alabilir miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi onu bilemedim hemen göstermiyor İdrar testi ciddi gecikme istiyor bazılarında o nedenle tereddüt ettim Can'ım
aynen valla bat bugun heran geldi gelecekKızlaar durumlar neebugün yarın benim kırmızıların gelme zamanı ama İnşallah bebiş gelir
Merhaba canım tamamen aynıyız 5 temmuza atabiliyor geçen ayda 5 gün attı..cidden eksiksiz aynı belirtilerimizMerhaba kızlar. Benimde bat yarın ama gecikme olabildiği için 5 temmuz en geç diye düşünüyorum. Göğüslerim ağrıyor. Belim hafif ağrıyor, bacaklarim agriyor . Ama geçen ayda böyleydi ve adet olmuştum. Oyüzden inanmıyorum belirtilere. Zaten akınt yok denecek kadar az. Yerlesme kanamamda gelmedibugün yarın olmam lazım. Bekliyorum offf
Tamam tatlım
Bende test almiyorum korkuyorum yapmaya. Okadar çok hayal kırıklığına uğradimki artık yapmicam dedim iyice gecene kadar. 8 aydır korunmuyoruzMerhaba canım tamamen aynıyız 5 temmuza atabiliyor geçen ayda 5 gün attı..cidden eksiksiz aynı belirtilerimizeşim hassas test almış yapmaya kıyamıyorum negatif çıkıcak boşa gidecek die
Benimde ikinci ayım şimdiden test yapmaya korkmaya etkilenmeye başladım ama takmamakmış pozitifi görmenin çaresi ya Allah büyük dua ve sabır gerekiyor canım 1 yılmış normal süre daha zamanınız varBende test almiyorum korkuyorum yapmaya. Okadar çok hayal kırıklığına uğradimki artık yapmicam dedim iyice gecene kadar. 8 aydır korunmuyoruz
Evet haklisin canım. Ben geçen aylar çok kafama takardim ama okadar çok sıkıldım ki bu ay hiç takmadim. Uğraşmadim. Geçen ay ovulasyon testi kullandım, tutmadı. Bu ay onuda kullanmadim. Ekstra biseyde yapmadim. Ama yinede adet olacakmisim gibi geliyor. Taksamda takmasamda olmuyor yani. Tek çare dua aslında. Ve sabırla beklemek... Adet olacam yine biliyorum zatenBenimde ikinci ayım şimdiden test yapmaya korkmaya etkilenmeye başladım ama takmamakmış pozitifi görmenin çaresi ya Allah büyük dua ve sabır gerekiyor canım 1 yılmış normal süre daha zamanınız var
Tebrik ederim Can'ım bende erken gebelik testi yaptım tek çizgiyi gördüm.3 gün geçti günüm.Kızlar resmi yukleyemedim ama sanırsam hamileyim silikte olsa ikinci bi cizgim var çok mutlu oldum şu an
Erken gebelik testi yaptım tek çizgiyi gördümYapınca bizimle paylaş canım merak ettim İnşallah senin bari pozitif çıkar
Hayırlı olsun tatlım. Neydi belirtilerin pekiKızlar resmi yukleyemedim ama sanırsam hamileyim silikte olsa ikinci bi cizgim var çok mutlu oldum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?