Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kızlaar durumlar nee bugün yarın benim kırmızıların gelme zamanı ama İnşallah bebiş gelir

Kızlar bat 29 hazirandı henüz gelen giden yok.Regl olacağıma veya hamile olduğuma dairde en ufak bir belirtim yok.Ne yapmalıyım sizce bugün idrarda testle bakayım mı yoksa erken mi bekleyeyim mi ?

Kızlar bat 29 hazirandı henüz gelen giden yok.Regl olacağıma veya hamile olduğuma dairde en ufak bir belirtim yok.Ne yapmalıyım sizce bugün idrarda testle bakayım mı yoksa erken mi bekleyeyim mi ?
Merhaba Gecikmiş yap bi tane istersen İnşallah vardır

Merhaba.Hemen bugün yapsam net sonucu alabilir miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi onu bilemedim hemen göstermiyor İdrar testi ciddi gecikme istiyor bazılarında o nedenle tereddüt ettim Can'ım

Merhaba.Hemen bugün yapsam net sonucu alabilir miyim yoksa bir kaç gün daha bekleyeyim mi onu bilemedim hemen göstermiyor İdrar testi ciddi gecikme istiyor bazılarında o nedenle tereddüt ettim Can'ım
Canım kiminde reglden 8 gün 6 gün önce çıkıyor kiminde renglden iki gün geçmesi halinde çıkmıyor 6 gün sonra çıkıyor çok karmaşık bi durum bi dene çıkmazsa biraz daha veklersin regl olmazsan bidaha yaparsın en mantıklısı

Merhaba kızlar. Benimde bat yarın ama gecikme olabildiği için 5 temmuz en geç diye düşünüyorum. Göğüslerim ağrıyor. Belim hafif ağrıyor, bacaklarim agriyor . Ama geçen ayda böyleydi ve adet olmuştum. Oyüzden inanmıyorum belirtilere. Zaten akınt yok denecek kadar az. Yerlesme kanamamda gelmedi bugün yarın olmam lazım. Bekliyorum offf

Merhaba canım tamamen aynıyız 5 temmuza atabiliyor geçen ayda 5 gün attı..cidden eksiksiz aynı belirtilerimiz eşim hassas test almış yapmaya kıyamıyorum negatif çıkıcak boşa gidecek die

Merhaba canım tamamen aynıyız 5 temmuza atabiliyor geçen ayda 5 gün attı..cidden eksiksiz aynı belirtilerimiz eşim hassas test almış yapmaya kıyamıyorum negatif çıkıcak boşa gidecek die
Bende test almiyorum korkuyorum yapmaya. Okadar çok hayal kırıklığına uğradimki artık yapmicam dedim iyice gecene kadar. 8 aydır korunmuyoruz

Bende test almiyorum korkuyorum yapmaya. Okadar çok hayal kırıklığına uğradimki artık yapmicam dedim iyice gecene kadar. 8 aydır korunmuyoruz
Benimde ikinci ayım şimdiden test yapmaya korkmaya etkilenmeye başladım ama takmamakmış pozitifi görmenin çaresi ya Allah büyük dua ve sabır gerekiyor canım 1 yılmış normal süre daha zamanınız var

Benimde ikinci ayım şimdiden test yapmaya korkmaya etkilenmeye başladım ama takmamakmış pozitifi görmenin çaresi ya Allah büyük dua ve sabır gerekiyor canım 1 yılmış normal süre daha zamanınız var
Evet haklisin canım. Ben geçen aylar çok kafama takardim ama okadar çok sıkıldım ki bu ay hiç takmadim. Uğraşmadim. Geçen ay ovulasyon testi kullandım, tutmadı. Bu ay onuda kullanmadim. Ekstra biseyde yapmadim. Ama yinede adet olacakmisim gibi geliyor. Taksamda takmasamda olmuyor yani. Tek çare dua aslında. Ve sabırla beklemek... Adet olacam yine biliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…