Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Erken gebelik testi yaptım tek çizgiyi gördüm
Üzülme canım her işte bir hayır vardır bozma moralini
Hayırlı olsun tatlım. Neydi belirtilerin peki
Tsk ederim cnm en belirgin olanı göğüslerim sisti hafif agriyodu vee uçları ve çevresi koyulasti öyle çok fazla bel ve kasık ağrım olmadı uyku halimde yoktu tam tersi normalden daha enerjiktim :) kişiden kişiye değişiyor yani. Allahım bu mübarek günde isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bugün mübarek Kadir gecesi dua edelim bol bol canım Rabbim çifte bayram yaşatsın vize ve tüm isteyenlere İnşallah

Kizlar bnde dktra gittim kanda da negatif cikti dktr ustten ultrasona aldi ordada bisi yok bazen boyle olabiliyo stresten falan 1 hafta bekle olmassa test yap gel dedi ama bn hala sakinim ve adlandiramiyorum acayip belim agriyo gogus uclarim cok hassas kasiklarimda farkli bir cins agri uffff cok karisigim anliyacaginiz

Sağlıkla dünyaya getir meleğini canım inşallah. Darısı bizlere

Merhaba kızlar bugun bat günüm benimde 2 gündür yazılarınız okuyorum. 9 aydır çok istikrarlı olmasa deniyoruz. İlk aylardan beri her ay umutlanmak ve test yapmak inanılmaz moralimi bozuyor. 26 haziranda aşırı halsizlik bulantı ve bas dönmesiyle gece acile gittim doktor her istimale karsı gebelik testide yaptı. hcg 1.20 çıktı. hep 0,100 çıkardı. bi umut bekliyorum değişiklik olur mu acaba diye. Acile gitmemin sebebi de idrar yolları enfeksiyonu dedi serum verdi gönderdi. kasıklarım ağrıyor. dünde belim çok ağrıdı. ömrüm boyunca hiç göğüslerimde hassasiyette olmadı. Bu ay çok istiyorum. Geçen ay babam vefat etti aklım kalbim çok üzgün. Bana bir umut ışığı olsun istiyorum. Bu mübarek günde tüm bebek isteyen arkadaşlarımın dualarını kabul eder Rabbim inşAllah.

Rabbim bu gecenin hürmetine yüzünü güldürsün canım inş olur bende bir seneden beri bekliyorum ikinciyi hiç bir sorun yok ama olmuyo çok takıyorum stres bitiriyo brni neden olmuyo diye kendimi yemekten bugün yarın olucam anlaşılan

Kariyer diye diye 5 yıl geçti evleneli. Şimdi ise koca bir bekleyiş. Çevremde çocuğu olmayan 1 tane bile arkadaşım kalmadı. Herkes soruyor çok moral bozucu. Allah seninde yardımcın olsun inşaAllah..

Basın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Benimde 2 yıl önce vefat etti babam inşallah gelir meleğin karnına hayırlısıyla. Bende 8 aydir deniyorum. Olmuyor Allah büyük canım.... ne zaman nasip ederse ozaman olacak inşallah... ama dilerim ki en kısa zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin...

Allah razı olsun, seninde başın sagolsun canım. .

Canım başın sagolsun Allah ım en kısa zamanda bizleride evlat sahibi yapsın İnşallah

CanımAllah ım bi tane nasşp etmiş demekki evladın olabiliyor böyle düşün kafana takmaman gerek senin..hiç olmasa korkar takarsın ama bu durumda biraz daha rahat olman lazım bence Allah büyük vardır bi zamanı

Öyle rabbime şükürler olsun bir tane nasip etti ikinci için en son gitmemde rahim filmi çekelim dedi tüplerin mi tıkandı acaba dedi dr. Soramadım da bu tüpler sonradan tıkanıyor mu yani birinci oldu sonuçta

Başın saolsun cnm rabbim insallah sana bize isteyen herkese hayırlısını hayırlısıysa nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…