- 16 Ekim 2015
- 114
- 167
- 103
hepimiz için dualarim, bi gelisme olursa haberlesirizınsallah cnm Rabbim gönlumüze nıyetımıze gore versın bende cok ıstıyorum ınsallah bu ıkımızde guzel haberler verırız bırbırımıze
Hamişsindir inşaallah ❣benim kasiklarimdan daha cok alt karnim agriyor duscek gibi bide az once lop diye beyaz akinti indi. karnim bi hos yaaa. sokulemiyor mu baska bisi mi nedir bu. ay Bursaya yola gidicem bunlari dusunmekten sevinemiyorum memleketime gidicem diye :)
amin tum isteenler oyle olsun insaallah canim benim :*Hamişsindir inşaallah ❣
İnşaallah tatlımamin tum isteenler oyle olsun insaallah canim benim :*
resmen çift çizgi bence vakit gecitmeden normal test almalisin ben olsan kan bile yaptirirdim :)Eki Görüntüle 1854978 kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün adet olmamgerekiyordu. Ovulasyon testiylede ölçülür mü. Ben internette okudumoluyormus ama yinede inanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz
Can'ım bence de var gibi ❣Eki Görüntüle 1854978 kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün adet olmamgerekiyordu. Ovulasyon testiylede ölçülür mü. Ben internette okudumoluyormus ama yinede inanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz
Şuan inanılmaz heycanlandim yaaaaa yanımda test yok offfff. Nöbetçi eczane çok uzak. Ayyy ne yapsam. İnşallah doğrudur inşallahresmen çift çizgi bence vakit gecitmeden normal test almalisin ben olsan kan bile yaptirirdim :)
Yarın test almalıyım bi şekilde. İnşallah vardır canım ya nolur olsunnnnCan'ım bence de var gibi ❣
Hemen test yaptır
kuzum eniste beyi ikna etsende bir acile gitseniz icim fena falan yapıp :)Şuan inanılmaz heycanlandim yaaaaa yanımda test yok offfff. Nöbetçi eczane çok uzak. Ayyy ne yapsam. İnşallah doğrudur inşallah
Vardiyalı çalışıyor offff evde tekim şuankuzum eniste beyi ikna etsende bir acile gitseniz icim fena falan yapıp :)
Kuzum madem sartlar bu once bi sakin ol bakalım. Aurani düşürme heyecan yapip. tam iftar saati Dua et hayirlisini ver diye Rabbime. ilgi alanin ne ise biraz onunla mesgul ol yarinda eczaneye gidersin olduda bittiVardiyalı çalışıyor offff evde tekim şuanay vallahi deli olacam. Ne yapsam yaaaaa. Vardır dimi biseler. İnşallah vardır
Haklisin ne yapacağimi şaşırdım bianda :) yarini beklemeliyim sakince. İnşallah hayırlısiyla vardır ALLAHIM yaa. Hepimize en hayırlısından nasip etsin Allahım inşallahKuzum madem sartlar bu once bi sakin ol bakalım. Aurani düşürme heyecan yapip. tam iftar saati Dua et hayirlisini ver diye Rabbime. ilgi alanin ne ise biraz onunla mesgul ol yarinda eczaneye gidersin olduda bitti
Günaydın canim. bende gelen giden yok hala. kasik agrimda gittim. karnimda batma sadece. yarını bekler miyim bilemiyorum :/ sende durumlar ne?hepimiz için dualarim, bi gelisme olursa haberlesiriz
Evet canım öyle oldu yaaa cokkk heycanlandim şimdi sen böyle söyleyince:)) Allahimmmmm yaa hayırlısıyla tutmuştur inşallah. Cokkk teşekkürler cevabın için tatlım. Eczaneler kapalı, normal test alacaktim. Beklicem mecburen :)duygucum ben de ovulasyon testinden ogrendim.hamileligimi fakat formulu soyleyim testi yapar yapmaz kipkirmizi olacak silil degil ve beklemeden hemen cikmissa kirmizi hamilesin gozun aydin canim simdiden
Nobetci eczane yok mu internetten bak yakin olan varsa giderdinEvet canım öyle oldu yaaa cokkk heycanlandim şimdi sen böyle söyleyince:)) Allahimmmmm yaa hayırlısıyla tutmuştur inşallah. Cokkk teşekkürler cevabın için tatlım. Eczaneler kapalı, normal test alacaktim. Beklicem mecburen :)
yaptin mi idrar testini bnmde vajinamda enfeksiyon oldu ve belim kotu agriyor ama daha 8 gun filan var adetimeİnşallah canım maalesef o enf. Durumu bnm de başıma geldi ve hatta şuan gebelikte alınabilecek bi antibiyotik verdi dr. Yrn yada diğer gün idrar testi yapmayı düşünüyorum inş vardır Rabbim hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?