Bat'ına birkaç gün kalanlarr

kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün adet olmamgerekiyordu. Ovulasyon testiylede ölçülür mü. Ben internette okudumoluyormus ama yinede inanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz

resmen çift çizgi bence vakit gecitmeden normal test almalisin ben olsan kan bile yaptirirdim :)

Vardiyalı çalışıyor offff evde tekim şuan ay vallahi deli olacam. Ne yapsam yaaaaa. Vardır dimi biseler. İnşallah vardır
Kuzum madem sartlar bu once bi sakin ol bakalım. Aurani düşürme heyecan yapip. tam iftar saati Dua et hayirlisini ver diye Rabbime. ilgi alanin ne ise biraz onunla mesgul ol yarinda eczaneye gidersin olduda bitti

Kuzum madem sartlar bu once bi sakin ol bakalım. Aurani düşürme heyecan yapip. tam iftar saati Dua et hayirlisini ver diye Rabbime. ilgi alanin ne ise biraz onunla mesgul ol yarinda eczaneye gidersin olduda bitti
Haklisin ne yapacağimi şaşırdım bianda :) yarini beklemeliyim sakince. İnşallah hayırlısiyla vardır ALLAHIM yaa. Hepimize en hayırlısından nasip etsin Allahım inşallah

duygucum ben de ovulasyon testinden ogrendim.hamileligimi fakat formulu soyleyim testi yapar yapmaz kipkirmizi olacak silil degil ve beklemeden hemen cikmissa kirmizi hamilesin gozun aydin canim simdiden

duygucum ben de ovulasyon testinden ogrendim.hamileligimi fakat formulu soyleyim testi yapar yapmaz kipkirmizi olacak silil degil ve beklemeden hemen cikmissa kirmizi hamilesin gozun aydin canim simdiden
Evet canım öyle oldu yaaa cokkk heycanlandim şimdi sen böyle söyleyince:)) Allahimmmmm yaa hayırlısıyla tutmuştur inşallah. Cokkk teşekkürler cevabın için tatlım. Eczaneler kapalı, normal test alacaktim. Beklicem mecburen :)

Nobetci eczane yok mu internetten bak yakin olan varsa giderdin

yaptin mi idrar testini bnmde vajinamda enfeksiyon oldu ve belim kotu agriyor ama daha 8 gun filan var adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…