Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Merhaba :)
İlk kez yazıyorum . Daha önce bebek için sıkı çalişmadığimiz halde Reglim 3 gün gecikince kan Tahlili yaptirdim çıkmamışti 7. Gün doktora gittim o da geç döllenme olabilir 2 yumurtan da çatlamiş bekleyelim dedi rahim duvarı kalinlasmış vs . 11. Gün regl oldum Nisan ayında hiç regl olmamıştım bu sebepten. Ama bu ay çok isteyerek bebeğimin olmasını güzel güzel çalıştım ama sabırsızım bi taraftan hiçbir belirti vs de yok daha 4 gün var test yaptım negatif. Ortalama 33 günde 1 regl oluyorum . Regl den 14 gün öncesi kesin yumurtlama tarihi mi bilsem. Tam 1 yıldır eksiksiz takvimime yazarım regl günlerimi klavuz gibi oldu o da :)

M mvv canım Amin İnşallah ama pek umudum benim bugün yarın gelir İnşallah sen güzel haberler alırsın..

01duygu01 canım anca girebildim daha gelen giden yok ama dün adet sancım başladı ve geri bitti bugün tam bi boşluktayım hiç bişi hissetmiyorum bekar gibiyim hareketsiz vucüdum sakin sessiz yani :)) idrar testim hassas testti tatlım o yüzden pek umudum yok gecikm3li gelicek sanırım..
Sen naptın test aldınmı İnşallah bebeğin seninledir

Kuzum bu kadar takma aşırı halor neşir olmuşsun ben ikinci ayda bıraktım takip makip yapmıcam gelicek olduktan sonra Allah ım verir.. bu sitedeki çoğunlukta takmadığı ay hamile kalmış yani takip makip bıraktığı ay.. kendini klavuz falan harab etme stres çok engelliyor gebe kalmayı.. yıllarca denemiş tedaviler olmuş tüp bebekle bile tutturamamış ama pes ettiği ay kendiliğinden hamile kalmışlar var yani herşey Allah'tan.. takılma o kadar rahat ol:)

Ben normalde sabırsız biriyim canım. Sadece planlı bi gebelik olsa fena olmaz işimden dolayı. Yoksa hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin tabi ki . Teşekkür ederim

yaptin mi idrar testini bnmde vajinamda enfeksiyon oldu ve belim kotu agriyor ama daha 8 gun filan var adetime
Yok cnm yapmadım çünkü gerek kalmadı bu sabah adet oldum 4 gün erken oldu.hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay olur.benim de bel ağrım kasıkta sızı batma göğüslerde inanılmaz şişlik ve hassaslık vardı bu ay ve geçen ay. Gebelik belirtisi diye heyecan umut bekliyorum sonunda adet hayırlısını Rabbim bilir ne diyelim

Hayirlisi olsn ya belirtilerimiz ayni nerdeyse o yuzden merak etmistm bu ayda kismet deilmis artik
bnde olurum adet o zamn

Bugün çevredeki eczanelere gittim kapalıydı. Genelde yarım gün açık oluyordu burdaki eczane ama şansıma işte :) nöbetçi eczaneyede esimi yollamam lazım. Onunda haberi olsun istemiyorum simdilik. Buarada belli olmaz canım belki bebis vardir sende. Ben hassas testlerin hassas olduğuna inanmıyorum. Diğer testler gibi onlarda. Tek fark pahalı ve gösterişli olması. İnşallah meleklerimiz yanimizdadir... iyi dileklerin için sağol canım benim

kızlar bat 30 du yarına kadar yolu var dua efın bebıs gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…