- 2 Temmuz 2016
- 61
- 23
- 8
- 34
Kızzz varmii bebek yaptinmi testVardiyalı çalışıyor offff evde tekim şuanay vallahi deli olacam. Ne yapsam yaaaaa. Vardır dimi biseler. İnşallah vardır
Kuzum bu kadar takma aşırı halor neşir olmuşsun ben ikinci ayda bıraktım takip makip yapmıcam gelicek olduktan sonra Allah ım verir.. bu sitedeki çoğunlukta takmadığı ay hamile kalmış yani takip makip bıraktığı ay.. kendini klavuz falan harab etme stres çok engelliyor gebe kalmayı.. yıllarca denemiş tedaviler olmuş tüp bebekle bile tutturamamış ama pes ettiği ay kendiliğinden hamile kalmışlar var yani herşey Allah'tan.. takılma o kadar rahat ol:)Merhaba :)
İlk kez yazıyorum . Daha önce bebek için sıkı çalişmadığimiz halde Reglim 3 gün gecikince kan Tahlili yaptirdim çıkmamışti 7. Gün doktora gittim o da geç döllenme olabilir 2 yumurtan da çatlamiş bekleyelim dedi rahim duvarı kalinlasmış vs . 11. Gün regl oldum Nisan ayında hiç regl olmamıştım bu sebepten. Ama bu ay çok isteyerek bebeğimin olmasını güzel güzel çalıştımama sabırsızım bi taraftan hiçbir belirti vs de yok daha 4 gün var test yaptım negatif. Ortalama 33 günde 1 regl oluyorum . Regl den 14 gün öncesi kesin yumurtlama tarihi mi bilsem. Tam 1 yıldır eksiksiz takvimime yazarım regl günlerimi klavuz gibi oldu o da :)
Kuzum bu kadar takma aşırı halor neşir olmuşsun ben ikinci ayda bıraktım takip makip yapmıcam gelicek olduktan sonra Allah ım verir.. bu sitedeki çoğunlukta takmadığı ay hamile kalmış yani takip makip bıraktığı ay.. kendini klavuz falan harab etme stres çok engelliyor gebe kalmayı.. yıllarca denemiş tedaviler olmuş tüp bebekle bile tutturamamış ama pes ettiği ay kendiliğinden hamile kalmışlar var yani herşey Allah'tan.. takılma o kadar rahat ol:)
Yok cnm yapmadım çünkü gerek kalmadı bu sabah adet oldumyaptin mi idrar testini bnmde vajinamda enfeksiyon oldu ve belim kotu agriyor ama daha 8 gun filan var adetime
Hayirlisi olsn ya belirtilerimiz ayni nerdeyse o yuzden merak etmistm bu ayda kismet deilmis artikYok cnm yapmadım çünkü gerek kalmadı bu sabah adet oldum4 gün erken oldu.hayırlısı böyleymiş inşallah bu ay olur.benim de bel ağrım kasıkta sızı batma göğüslerde inanılmaz şişlik ve hassaslık vardı bu ay ve geçen ay. Gebelik belirtisi diye heyecan umut bekliyorum sonunda adet hayırlısını Rabbim bilir ne diyelim
Bugün çevredeki eczanelere gittim kapalıydı. Genelde yarım gün açık oluyordu burdaki eczane ama şansıma işte :) nöbetçi eczaneyede esimi yollamam lazım. Onunda haberi olsun istemiyorum simdilik. Buarada belli olmaz canım belki bebis vardir sende. Ben hassas testlerin hassas olduğuna inanmıyorum. Diğer testler gibi onlarda. Tek fark pahalı ve gösterişli olması. İnşallah meleklerimiz yanimizdadir... iyi dileklerin için sağol canım benim01duygu01 canım anca girebildim daha gelen giden yok ama dün adet sancım başladı ve geri bitti bugün tam bi boşluktayım hiç bişi hissetmiyorum bekar gibiyim hareketsiz vucüdum sakin sessiz yani :)) idrar testim hassas testti tatlım o yüzden pek umudum yok gecikm3li gelicek sanırım..
Sen naptın test aldınmı İnşallah bebeğin seninledir
Daha yapmadim canım :) eczaneler kapalı. Nöbetçi eczaneyede esimi yollamam lazım. Ama onun haberi olsun istemiyorum suan. Napsam diye düşünüyorumKızzz varmii bebek yaptinmi test
Uzaktalar canımNobetci eczane yok mu internetten bak yakin olan varsa giderdin
Hayırlı olsun cnm;cok sevindimKızlar aldım gebelik testi pozitif çıktı yaaaaa çok saskinim
cnm cok sevindm foto vamı?benimde artık yarın songun adet olmazsam test yapcm hayrlısıKızlar aldım gebelik testi pozitif çıktı yaaaaa çok saskinim
Kan testi yaptırdım tatlım sonucu 7 de alacam onun fotosunu yollarım. Testleri attimcnm cok sevindm foto vamı?benimde artık yarın songun adet olmazsam test yapcm hayrlısı
Sağol canım benimHayırlı olsun cnm;cok sevindim
İnş rabbim gönlüne göre versin canım belki olmazsın belli olmazHayirlisi olsn ya belirtilerimiz ayni nerdeyse o yuzden merak etmistm bu ayda kismet deilmis artik
bnde olurum adet o zamn
Kuzuu testin pozitif çıkmış hayırlı olsun kan testin ne durumda İnşallah bebegin seninledirSağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?