İnşallah yavrun gelmiştir canım:)kızlar bat 30 du yarına kadar yolu var dua efın bebıs gelsın
Testler yanıltıyor evetKizlar meraba bende 3 aydir deniyorum 5gun once evde test yaptim ikinci cizgi silik cikip geri kaybolmustu ve bugun regli oldum
bu sekilde hamile kalanlari cok duydum canim. insallah hayirli haberlerini aliriz.Kızlar benimde bata son 1 günama hiç bir belirtim yok ne regliye dair ne de hamileliğe dair . Sadece ilişkiden 3 gün sonra kahverengi az az ve düzensiz akıntım oldu acaba bu akıntı yerleşme alıntısı olabilir mi ? Bileniniz var mı ?
Hayırlısı teşekkür ederim canım..bu sekilde hamile kalanlari cok duydum canim. insallah hayirli haberlerini aliriz.
Yerleşme olabilir canım günün geçince test yap İnşallah vardır bebiş:)Kızlar benimde bata son 1 günama hiç bir belirtim yok ne regliye dair ne de hamileliğe dair . Sadece ilişkiden 3 gün sonra kahverengi az az ve düzensiz akıntım oldu acaba bu akıntı yerleşme alıntısı olabilir mi ? Bileniniz var mı ?
Teşekkür ederim ilgine hayırlısı bakalım :)Yerleşme olabilir canım günün geçince test yap İnşallah vardır bebiş:)
Çok sağol bitanem :) kan testi 1067 çıktı. 4 haftalikmis. Sende adet olmadiysan biseler var bence. Hadi inşallah sende hamilesindir canım yaaa. Bi test yap hadi lutfnnnnn :) ovulasyon testi varsa onu yap önce benim gibiKuzuu testin pozitif çıkmış hayırlı olsun kan testin ne durumda İnşallah bebegin seninledirbende hala tık yok ne adet agrısı ne bişi
Çok sağol bitanem :) kan testi 1067 çıktı. 4 haftalikmis. Sende adet olmadiysan biseler var bence. Hadi inşallah sende hamilesindir canım yaaa. Bi test yap hadi lutfnnnnn :) ovulasyon testi varsa onu yap önce benim gibi
Sağol canım benim. Belirti olarak belim ve kasigim ağrıyordu. En belirgin belirtim ise bacaklarimin sizlamasiydi. Bacaklarim ayak bileklerime kadar sızlıyordu. Dizlerim de aynı şekilde. Bide istahim hiç yokYok kuzum yeni yaptım adete 3 gün kala belirtim falanda yok zaten olsada yanıltıyor ama yapmama artık bugün bayram tatiline yola çıkıyoruz regl olmazsam dönüşte yaparım :) Allah sana bagışlasın bebişini benim topik uğurlu geldi sana çok mutlu oldum adına saglıkla kucagına al İnşallahbirde belirtilerin nelerdi kuzum belirgin her zamankinden farklı bi degişiklik varmıydı
Kızlar sizde görüyormusunuz..??
Ayy çiçeği burnunda hamişim benim Allah saglıkla bagışlasın yavrunu sanaSağol canım benim. Belirti olarak belim ve kasigim ağrıyordu. En belirgin belirtim ise bacaklarimin sizlamasiydi. Bacaklarim ayak bileklerime kadar sızlıyordu. Dizlerim de aynı şekilde. Bide istahim hiç yokyani bende baş dönmesi, bulantı, yerleşme kanaması, akıntı falan olmadı. Akinti yok denecek kadar az. Ama bundan sonra nasıl belirtiler olur bilmiyorum:)
Kuzuum hayalet degil bu pembiş resmenKızlar sizde görüyormusunuz..??
Daha da netleşti Allah razı olsun.. 3gün gecikmem olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKuzuum hayalet degil bu pembiş resmenbaşka topikye takip ediyptdum seni canım hoşgeldin topiğime oh ne hamiş haberleri almaya başladık sıra bize gelir İnşallah kan testiyle kesinleştir kuzum Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnşallah
Daha da netleşti Allah razı olsun.. 3gün gecikmem olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cok belli aynen canım bu testle bi pozitif daha görmüştüm baya belli ediyor bu testin markası ne canım hepsi böyle net çıkmıyorEki Görüntüle 1855401 Kızlarrr kanımca hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?