Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kizlar meraba bende 3 aydir deniyorum 5gun once evde test yaptim ikinci cizgi silik cikip geri kaybolmustu ve bugun regli oldum
Testler yanıltıyor evet İnşallah en kısa zamanda alırsın hayırlı haberi canım

duygucum tebrik ediyorum canim. demek ki neymis ovulasyon testi adete 3 gun kaladan sonra gercekten gebelik testi olarak kullanılıyormus ikimizde tecrube etmis olduk:) bu arada ben.adet oldum ve 3. gunum bitti kizlar umudum temmuza

Kızlar benimde bata son 1 gün ama hiç bir belirtim yok ne regliye dair ne de hamileliğe dair . Sadece ilişkiden 3 gün sonra kahverengi az az ve düzensiz akıntım oldu acaba bu akıntı yerleşme alıntısı olabilir mi ? Bileniniz var mı ?

bu sekilde hamile kalanlari cok duydum canim. insallah hayirli haberlerini aliriz.

Yerleşme olabilir canım günün geçince test yap İnşallah vardır bebiş:)

Kuzuu testin pozitif çıkmış hayırlı olsun kan testin ne durumda İnşallah bebegin seninledir bende hala tık yok ne adet agrısı ne bişi
Çok sağol bitanem :) kan testi 1067 çıktı. 4 haftalikmis. Sende adet olmadiysan biseler var bence. Hadi inşallah sende hamilesindir canım yaaa. Bi test yap hadi lutfnnnnn :) ovulasyon testi varsa onu yap önce benim gibi

Yok kuzum yeni yaptım adete 3 gün kala belirtim falanda yok zaten olsada yanıltıyor ama yapmama artık bugün bayram tatiline yola çıkıyoruz regl olmazsam dönüşte yaparım :) Allah sana bagışlasın bebişini benim topik uğurlu geldi sana çok mutlu oldum adına saglıkla kucagına al İnşallah birde belirtilerin nelerdi kuzum belirgin her zamankinden farklı bi degişiklik varmıydı
Çok sağol bitanem :) kan testi 1067 çıktı. 4 haftalikmis. Sende adet olmadiysan biseler var bence. Hadi inşallah sende hamilesindir canım yaaa. Bi test yap hadi lutfnnnnn :) ovulasyon testi varsa onu yap önce benim gibi

Adetim 3 gün gecikti.. Ama eczaneler kapalı nöbetçi eczanede uzak.. Kan weripde orucum bozuksun istemiyorum.. Ne yapsam acaba kızlar.. Göğüslerim çok hassaslaştı.. Başkada bir belirtim yok

Sağol canım benim. Belirti olarak belim ve kasigim ağrıyordu. En belirgin belirtim ise bacaklarimin sizlamasiydi. Bacaklarim ayak bileklerime kadar sızlıyordu. Dizlerim de aynı şekilde. Bide istahim hiç yok yani bende baş dönmesi, bulantı, yerleşme kanaması, akıntı falan olmadı. Akinti yok denecek kadar az. Ama bundan sonra nasıl belirtiler olur bilmiyorum:)

Ayy çiçeği burnunda hamişim benim Allah saglıkla bagışlasın yavrunu sana herşeyine dikkat et uzanma yükseklere falan çok ta egilme zorlama ilk 3 ay çok önemli boşver işi gücü yani yok gibi bişi yaşadın bende şuan öyleyim bişi anlaşılmıo yani kuzum farklılık gösterio kişiden kişiye demekki ama bilmiyor dün afedersin ilişki oldu eşim dediki aşkım sen hasta olmacın galiba yoksa ilişki sonra bana leke geliyordu senin regl günlerin yaklaşınca dedi bide kuğkuru olurdu kurı falan degildi hissettim dedi.. bilmiom valla bekleyip görcez tüm ramazanlık boyunca kadir gecesi daha fazla dua ettim ama hayırlısı ise olsun Allah ım dedim hayırlısı olsun kuzum olmazsada üzülmem yani daha yeniyiz zaten 1 yıl olcak agustosta evleneli iki aydırda denrme yapıyoruz çok yeni

Kızlar sizde görüyormusunuz..??
Kuzuum hayalet degil bu pembiş resmen başka topikye takip ediyptdum seni canım hoşgeldin topiğime oh ne hamiş haberleri almaya başladık sıra bize gelir İnşallah kan testiyle kesinleştir kuzum Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnşallah

Daha da netleşti Allah razı olsun.. 3gün gecikmem olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin İnşallah canım Allah aratmasın..Saglıkla kavuş yavruna.. senin belirtilerin varmı canım çok belirgin olan seni rahatsız eden
Daha da netleşti Allah razı olsun.. 3gün gecikmem olmuştu.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…