Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Dun hamileliği öğrenmeden önce bisürü iş yapmistim. sonra gidip test aldım :) ya hamiş gibisin bence. İçime doğuyor... Yoksa gerçektende kuru olurdun. Biliyorum bende yaşadım bunu. :) İnşallah kalpten diliyorum tatlimmm sende hamile olmuş ol. Hayırlısıyla sağlıklı bebislerimiz olsun.. inşallah hamilesindir. Yoksa bukadar gecikmez adetin. Ve ıslak olmazdın. Keşke bi test daha yapsan...

Amin İnşallah canım Allah aratmasın..Saglıkla kavuş yavruna.. senin belirtilerin varmı canım çok belirgin olan seni rahatsız eden
Göğüslerim çok hassaslaştı.. Bide çok akıntım olmaya başlamıştı.. Başkasa belirtim olmadı.. Hatta bu ay olmadı die düşünüp boll boll iş güç ysptım gezdim tozdum..

Amiin Amiinn İnşallah canım ya hamişlerin dua kabul olurmuş Allah razı olsun İnşaşlah benimde vardır melegim bayram dönüşü yaparım tekrar regl olmazsam tabi ah ahh bişi anlaşılmıyor ki niyetliydim tüm ramazan oruca baglıyorum o yüzden herşeyi hayırlısı olsun İnşaşşah vardır kuzum olsunda bende veririm müjdemi İnşallah sizlere

Göğüslerim çok hassaslaştı.. Bide çok akıntım olmaya başlamıştı.. Başkasa belirtim olmadı.. Hatta bu ay olmadı die düşünüp boll boll iş güç ysptım gezdim tozdum..
Ya bendede akıntı var ama regl önceside geliyordu benim akıntı o yüzden hiç bişi anlaşılmıyor

Bekliyorum senin haberini kesinlikle. Ben inanıyorum bebisin seninle inşallah

Bekliyorum senin haberini kesinlikle. Ben inanıyorum bebisin seninle inşallah
Amin canım İnşallah Allah razı olsun müjdeyi veririm İnşallah bayram şekerinle mutlu mutlu bir bayram diliyorum şimdiden

kizlar ben de esime adetime bir gun kala sormustum afedersiniz ama icimde bir sertlik var mi diye evet demisti adet oncesi rahim asagi indigi icin aslinda erkekler bunu anliyor:)

Kızlar batım 2 gün geçti . Allahım çıldırıcam artık hiç bir belirtim de yok sadece 2 3 günde bir aniden bi ağırlık geliyor ayak bileklerime kadar halsizleşiyorum ve kendini yatağa zor atıyorum . Bir de çok nadir ara ara midem bulanıyor ama benim midem zaten sorunlu o yüzden belirti mi bilmiyorum

Canım inşallah hamilesindir. Test yapsan çıkar şimdi. Yap istersen bende merak ettim

kizlar ben de esime adetime bir gun kala sormustum afedersiniz ama icimde bir sertlik var mi diye evet demisti adet oncesi rahim asagi indigi icin aslinda erkekler bunu anliyor:)
İnanırmısın eşim kendi dedi regline yakın sert bişi oluyordu hissediyordum , hala hissetmedim dedi çünkü 5 gün geçti

Bende aynı durumdayım ama ne gatif çıktı regl günümde yaptımda çok karışık ya

Selam kızlar iyi bayramlar benimde bat a 8 gün var ama şuan hiç bir belirtim yok arada göğüslerim sızlıyor okadar bakalım hayırlısı olsun beklemesi çok zor. Aranızda hamile varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…