Al bi die yazıyo cnm..Cok belli aynen canım bu testle bi pozitif daha görmüştüm baya belli ediyor bu testin markası ne canım hepsi böyle net çıkmıyor
Dun hamileliği öğrenmeden önce bisürü iş yapmistim. sonra gidip test aldım :) ya hamiş gibisin bence. İçime doğuyor... Yoksa gerçektende kuru olurdun. Biliyorum bende yaşadım bunu. :) İnşallah kalpten diliyorum tatlimmm sende hamile olmuş ol. Hayırlısıyla sağlıklı bebislerimiz olsun.. inşallah hamilesindir. Yoksa bukadar gecikmez adetin. Ve ıslak olmazdın. Keşke bi test daha yapsan...Ayy çiçeği burnunda hamişim benim Allah saglıkla bagışlasın yavrunu sanaherşeyine dikkat et uzanma yükseklere falan çok ta egilme zorlama ilk 3 ay çok önemli boşver işi gücü yani yok gibi bişi yaşadın bende şuan öyleyim bişi anlaşılmıo yani kuzum farklılık gösterio kişiden kişiye demekki ama bilmiyor dün afedersin ilişki oldu eşim dediki aşkım sen hasta olmacın galiba yoksa ilişki sonra bana leke geliyordu senin regl günlerin yaklaşınca dedi bide kuğkuru olurdu kurı falan degildi hissettim dedi.. bilmiom valla bekleyip görcez tüm ramazanlık boyunca kadir gecesi daha fazla dua ettim ama hayırlısı ise olsun Allah ım dedim hayırlısı olsun kuzum olmazsada üzülmem yani daha yeniyiz zaten 1 yıl olcak agustosta evleneli iki aydırda denrme yapıyoruz çok yeni
Göğüslerim çok hassaslaştı.. Bide çok akıntım olmaya başlamıştı.. Başkasa belirtim olmadı.. Hatta bu ay olmadı die düşünüp boll boll iş güç ysptım gezdim tozdum..Amin İnşallah canım Allah aratmasın..Saglıkla kavuş yavruna..senin belirtilerin varmı canım çok belirgin olan seni rahatsız eden
Canım mesaj kutuna bakar mısın birşey danışcam ?hemen bir test yap canim insallah bebistendir
Amiin Amiinn İnşallah canım ya hamişlerin dua kabul olurmuş Allah razı olsun İnşaşlah benimde vardır melegimDun hamileliği öğrenmeden önce bisürü iş yapmistim. sonra gidip test aldım :) ya hamiş gibisin bence. İçime doğuyor... Yoksa gerçektende kuru olurdun. Biliyorum bende yaşadım bunu. :) İnşallah kalpten diliyorum tatlimmm sende hamile olmuş ol. Hayırlısıyla sağlıklı bebislerimiz olsun.. inşallah hamilesindir. Yoksa bukadar gecikmez adetin. Ve ıslak olmazdın. Keşke bi test daha yapsan...
Ya bendede akıntı var ama regl önceside geliyordu benim akıntı o yüzden hiç bişi anlaşılmıyorGöğüslerim çok hassaslaştı.. Bide çok akıntım olmaya başlamıştı.. Başkasa belirtim olmadı.. Hatta bu ay olmadı die düşünüp boll boll iş güç ysptım gezdim tozdum..
Bekliyorum senin haberini kesinlikle. Ben inanıyorum bebisin seninle inşallahAmiin Amiinn İnşallah canım ya hamişlerin dua kabul olurmuş Allah razı olsun İnşaşlah benimde vardır melegimbayram dönüşü yaparım tekrar regl olmazsam tabi ah ahh bişi anlaşılmıyor ki niyetliydim tüm ramazan oruca baglıyorum o yüzden herşeyi hayırlısı olsun İnşaşşah vardır kuzum olsunda bende veririm müjdemi İnşallah sizlere
Amin canım İnşallah Allah razı olsun müjdeyi veririm İnşallah bayram şekerinle mutlu mutlu bir bayram diliyorum şimdidenBekliyorum senin haberini kesinlikle. Ben inanıyorum bebisin seninle inşallah
Tskr edrim canım benim. Sanada mutlu huzurlu ve bebişli bayramlarAmin canım İnşallah Allah razı olsun müjdeyi veririm İnşallah bayram şekerinle mutlu mutlu bir bayram diliyorum şimdiden
Teşekkürler kuzum İnşallahTskr edrim canım benim. Sanada mutlu huzurlu ve bebişli bayramlar
baktim ce cavabi yolladim canim:)Canım mesaj kutuna bakar mısın birşey danışcam ?
Canım inşallah hamilesindir. Test yapsan çıkar şimdi. Yap istersen bende merak ettimKızlar batım 2 gün geçti . Allahım çıldırıcam artık hiç bir belirtim de yok sadece 2 3 günde bir aniden bi ağırlık geliyor ayak bileklerime kadar halsizleşiyorum ve kendini yatağa zor atıyorum . Bir de çok nadir ara ara midem bulanıyor ama benim midem zaten sorunlu o yüzden belirti mi bilmiyorum
Ama açık eczane yoktur ki hem daha 2 gün geçti o yüzden kaptırmak istemiyorum mutlaka yazıcam sonuç alınca kuzum teşekkür ederim ilgine :)Canım inşallah hamilesindir. Test yapsan çıkar şimdi. Yap istersen bende merak ettim
İnanırmısın eşim kendi dedi regline yakın sert bişi oluyordu hissediyordum , hala hissetmedim dedi çünkü 5 gün geçtikizlar ben de esime adetime bir gun kala sormustum afedersiniz ama icimde bir sertlik var mi diye evet demisti adet oncesi rahim asagi indigi icin aslinda erkekler bunu anliyor:)
Bende aynı durumdayım ama ne gatif çıktı regl günümde yaptımda çok karışık yaKızlar batım 2 gün geçti . Allahım çıldırıcam artık hiç bir belirtim de yok sadece 2 3 günde bir aniden bi ağırlık geliyor ayak bileklerime kadar halsizleşiyorum ve kendini yatağa zor atıyorum . Bir de çok nadir ara ara midem bulanıyor ama benim midem zaten sorunlu o yüzden belirti mi bilmiyorum
Test yaptım dun bebiş yok adet de yokİnşallah yavrun gelmiştir canım:)
Nöbetçi eczane var tatlım. İnşallah iyi bi haberle gelirsin burayaAma açık eczane yoktur ki hem daha 2 gün geçti o yüzden kaptırmak istemiyorum mutlaka yazıcam sonuç alınca kuzum teşekkür ederim ilgine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?