Bat'ına birkaç gün kalanlarr

İnanırmısın eşim kendi dedi regline yakın sert bişi oluyordu hissediyordum , hala hissetmedim dedi çünkü 5 gün geçti
Yaaaaa sana telefonun içinden gebelik testi yollayasim varr. Okadar merak ediyorumki seni. Ya inşallah bebisin vardır. 5 gün gecmis yaa çok uzun bir sure. Olması lazım. Bak özel hastanelerin laboratuvarlari açık. Git yaptır tatlım hadiiiii

Kuzum geçen ayda 5 gün gecikti ama geldi 5. Gün. Bu kez hala gelmedi ve agrı falanda yok yapasımda yok testleri negatif grmekten bıktım iki ayda zaten bayram ziyareti yordu bugün anca tatil dönüşü yaparız bulunduğum yerde ailelerimiZ çok tanınmış kişiler hemn laf olur , yapıolar olmuo şu bu die bire bin katarlar o yüzden tatil dönüşü yaparım

Selam bende şu bayram geçse de test alsam diye bekliyorum.
Kafayı yemek üzereyim.

Tamam canım inşallah bebis şuan karnindadir :) hadi bian önce dön tatilden. Bekliyorum

Hayırlı olsun canım benim çok sevindim test mi yaptin öğrendin belirtiler neydi
Sağol canim. Gebelik testi yaptım sonrada kan testi yaptırdım. Göğüs ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı vardı ama bunlar çok fazla agrimiyordu. En çok dizlerimin ve bacaklarimin sizlamasindan anladım hamile olabileceğimi. Zaten 2 gün geçmişti adetim. Pek belirtim olmadı. Akıntida olmadı. Çok az oldu. Halada öyle. Senin adetin geçtimi canım. Belirtinmi var. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

Günaydın canım yok yumurtlama sonrası şuan pek bişey yok arada sağ kasikta batma oldu dün bide göğüslerim arada agriyor ama elleyince bişey yok. Bata 7 gün var ama geç yumurtladigim icin ben 8 veya 9. Gun bekliyom adeti yada hiç gelmesse hamile olsam keşke. Bu ay ama çok ilişki de olmadı ovulasyon testi kullandım ve positif cikan gunden 1 gun once ilişki oldu. Yani tutmuşta olabilir olmayabilirde. Allahım ol derse olur. Senin için çok sevindim inşallah sağlıklıca kucağına alırsın ,bizlerede dua et canım hamile olalım

Amin canım benim inşallah hamilesindir. Bekle biraz daha. Tutmuş olabilir. Çünkü spermler rahimde 3 gün yaşıyor. Allah iştesin herşey olur. Dualarim sizlerle

Amin canım benim inşallah hamilesindir. Bekle biraz daha. Tutmuş olabilir. Çünkü spermler rahimde 3 gün yaşıyor. Allah iştesin herşey olur. Dualarim sizlerle
Ay allah razı olsun canım benim inşallah bende öyle düşünmüştüm ama ramazan ayında düzenli olarak olmadı işte allahım hayırlısını versin inşallah. Kac aylık şuan senin?

kızlar benimde bugün adet olmam lazım. dün çok az açık kahve renginde lekem oldu. benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen varmı acaba? sizce umutlanayımmı?

kızlar benimde bugün adet olmam lazım. dün çok az açık kahve renginde lekem oldu. benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen varmı acaba? sizce umutlanayımmı?
Benim adetim hep öyle lekeyle başlar. hamile olduğumu öğrendigimdede leke olmuştu anlamamıştım ama cok acik kahve rengi pembe. Yani yerleşme kanaması diyorlar ya olabilir. 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim şimdi tekrar deniyoruz. bence test yapabilirsin yarın bugün bekle bakalım ama inşallah hamilesindir.

Teşekkürler canım. insallah hamileyimdir. Rabbim sana bana ve tüm isteyenlere versin insallah :)

Kızlar Batı'm geçti hala regli olmadım ve dün regli olur gibi belim Ağrıdı benim hep belim ağrırı regli olunca . Dünde öyleydi ama yine olmadım . Sizce bu belirti mi ?

Kızlar Batı'm geçti hala regli olmadım ve dün regli olur gibi belim Ağrıdı benim hep belim ağrırı regli olunca . Dünde öyleydi ama yine olmadım . Sizce bu belirti mi ?
Hamilelik belirtisi olabilir. Zaten adet ağrısı gibi ağrıyor mus bazılarında ilk belirtiden birisi. İnşallah belirtidir test yaptinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…