Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Yok kuzum yapmadım işte bilerek bekliyim Bayramı hem Zaman geçmiş olur dedim . Heveslenmiyim diye
Iyi etmissin canım benim ya ben çok meraklı olduğumu bildiğim için evde hep bulunduruyorum int.den sipariş etmiştim hayırlısı olsun inşallah. Bakalım bende ama bu sefer yapmamak istiyorum test falan beklicem diyorum bakalım ne olacak

Ay allah razı olsun canım benim inşallah bende öyle düşünmüştüm ama ramazan ayında düzenli olarak olmadı işte allahım hayırlısını versin inşallah. Kac aylık şuan senin?
Allah hakkında en hayırlısıni versin canım. Benim 4 haftalikmis. Bayramdan sonra doktora gidecem inşallah. Bakalım nedicek. Kasiklarim cok ağrıyor bugun

Allah hakkında en hayırlısıni versin canım. Benim 4 haftalikmis. Bayramdan sonra doktora gidecem inşallah. Bakalım nedicek. Kasiklarim cok ağrıyor bugun
Ayy neguzel o duygular çok güzel ben birkere yaşadım bebegimi kaybettim ama... İnşallah yine olurum hamile sende kendine iyi bak inşallah kolay hamilelik geçirirsin

Merhaba kızlar ovulasyon testi deniyorum bu ay , her zaman silik pozitif çıkıyor ama tam koyu renk olması gerekiyormuş yumurtlama zamanında. Bugün sanki koyulaşmaya başladı diğmi ?

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 79
Sağol canım benim. Sende bian önce hayırlısıyla hamile kalirsin inşallah. Burda konusuruz hep :)
Ay inşallah ama sende gelişmeleri haberdar et inşallah en kisa zamanda bebisinin kalp atışını duyarsın hareketini hissedersin.. çok güzel duygular sonrada kucağına alırsın bebisini ayyy benim icinde dua et canım hamilelerin duası hemen kabul olur

Merhaba kızlar ovulasyon testi deniyorum bu ay , her zaman silik pozitif çıkıyor ama tam koyu renk olması gerekiyormuş yumurtlama zamanında. Bugün sanki koyulaşmaya başladı diğmi ?
Evet koyulasmis bende bu ay can sıkıntısından kullandım geç yumurtladımı gördüm ama ilişkimiz bir gun önce oldu hayırlısı bakalım. Sende degerlendir bence ama yarın daha koyu olada bilir haa birde sende yumurtlama akıntısı geldimi?

Henüz en koyu kıvamda akıntı görmedim , ama bakalım buakşamı değerlendirip yarınıda kontrol edeceğim. Yumurtlamadan 1 gün önce olduysa ilişkiniz tutma ihtimali var sizinde

Hiç düşünmemeye çalış batın bi 6 gün falan geçsin öyle yap hayal kırıklığı olmaZ Can'ım . Benim 4 oldu bat acaba psikolojik mi olmuyorum diye düşünüyorum

Amin bitanem inşallah:) zaten dualarim hep sizinle. Çünkü herseyimi sizinle paylaştım burda aylarca. Siz bana destek oldunuz. İnşallah hepiniz bu ay hamile kalırsınız hayırlısıyla :)

Aminn canımm İnşallahh ya bugün 7 gün gecikti gelen giden yok bel agrısı mahvediyor beni dünde kasıklarım battı bacaklarım sızlıyorr hala oruçtandır halsizlik diyordum ama hala aynıyım ya
Tamam canım inşallah bebis şuan karnindadir :) hadi bian önce dön tatilden. Bekliyorum

Aminn canımm İnşallahh ya bugün 7 gün gecikti gelen giden yok bel agrısı mahvediyor beni dünde kasıklarım battı bacaklarım sızlıyorr hala oruçtandır halsizlik diyordum ama hala aynıyım ya
Cnm test yapsana.. Merak ettim walla

Ay şu bayram geçsin de bitene kadar olmazsam pazRtesi eczaneye dahi gitmicem direk kan testi
Evet bende bugün bi test yapsammı diye düşünüyorum, eşim rüyasında dün hamile oldugumu görmüş bugünde sütümün aktığını görmüş kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…