Çok umutlu diilim canım ama eşim çok merak etti bugün bi test yapıcaz sanırım hazırda yok çünkü almak lazım sonucu yazarımCnm test yapsana.. Merak ettim walla
Yapsana bi test bende simdi cok merak ettimÇok umutlu diilim canım ama eşim çok merak etti bugün bi test yapıcaz sanırım hazırda yok çünkü almak lazım sonucu yazarım
Merakla bekliyoruz cnm..Çok umutlu diilim canım ama eşim çok merak etti bugün bi test yapıcaz sanırım hazırda yok çünkü almak lazım sonucu yazarım
Cnm ne yaptın dönüş yapmadın..?Çok umutlu diilim canım ama eşim çok merak etti bugün bi test yapıcaz sanırım hazırda yok çünkü almak lazım sonucu yazarım
Kızlar nöbetçi eczane bulöaya fırsatımız olmadı halen bayram ziyareti yapmaktan.akşam yapabilirim sanırım ☺Cnm ne yaptın dönüş yapmadın..?
Senden daha çok sabırsısız olduk desene..Kızlar nöbetçi eczane bulöaya fırsatımız olmadı halen bayram ziyareti yapmaktan.akşam yapabilirim sanırım ☺
Ben de bugün rüyamda zeytinyağı gördüm rüya tabirine baktım yeni bir bebeğe diye çıktı çatlamak üzereyimEvet bende bugün bi test yapsammı diye düşünüyorum, eşim rüyasında dün hamile oldugumu görmüş bugünde sütümün aktığını görmüş kafam çok karışık
Siz de tapın test.. Kızlar neyi bekliyosunuz.. Hadi güzel haberler werin inş..Ben de bugün rüyamda zeytinyağı gördüm rüya tabirine baktım yeni bir bebeğe diye çıktı çatlamak üzereyim
Yapamıyorum işte of şaka gibi geliyo inanamıyorum bile bir kere daha böyle şüphelendim ama çok oldu geçen sene o Zaman olmayınca şimdide heveslenmiştim diyorum . Reglim geçeli 4 gün oldu ama 2 gün önce aynı regli Ağrı'sı gibi ağrı oldu kesin olucam dedim olmadı yine . Bugün de çok az kahverengi akıntı geldi . Neler oluyor acabaSiz de tapın test.. Kızlar neyi bekliyosunuz.. Hadi güzel haberler werin inş..
Acabamı die sitresten gecikeceğine.. Test yap rahatla daha iyi.. Sağlık önemli..Yapamıyorum işte of şaka gibi geliyo inanamıyorum bile bir kere daha böyle şüphelendim ama çok oldu geçen sene o Zaman olmayınca şimdide heveslenmiştim diyorum . Reglim geçeli 4 gün oldu ama 2 gün önce aynı regli Ağrı'sı gibi ağrı oldu kesin olucam dedim olmadı yine . Bugün de çok az kahverengi akıntı geldi . Neler oluyor acaba
Kısss hayde..Kızlar nöbetçi eczane bulöaya fırsatımız olmadı halen bayram ziyareti yapmaktan.akşam yapabilirim sanırım ☺
Ne yaptın canım geldimi kırmızılarBendeki belirtiler 2 gün önce bitti;sadece sarı bi akıntı var.bat bugün;sanki adet olacakmışım gibi geliyor...
Umutlar önümüzdeki aya artık
Senden daha çok sabırsısız olduk desene..
Kaç gün var bata kuzum test istersen İnşallah vardır☺Ben de bugün rüyamda zeytinyağı gördüm rüya tabirine baktım yeni bir bebeğe diye çıktı çatlamak üzereyim
Stresten gecikiyor yada tutunamıyor kuzum ya benimde 8 gün geçti yapmaya korkuyorum yapacak fırsatımda yok zatebKızlar adetim den 5 gün geçti ama test negatif
Ama ben bu ay hiç ümitli değildim zaten adetim geçince acaba dedim sonra 3. Gün test yaptım hayali bir çizgi var dı gecesinde tekrarladım hiç çizgi yoktu negatif ti yani bu gün tekrar yaptım yine negatif 5 gün geçti gerçekten hamile değilmiyim değilsem neden adet olmadım ya da hayali çizgi neden oldu yoksa kafam iyice karıştıStresten gecikiyor yada tutunamıyor kuzum ya benimde 8 gün geçti yapmaya korkuyorum yapacak fırsatımda yok zateb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?