Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Benimde arada goguslerime sanci giriyor ama kisa kisa ve göbek deligimin etrafı arada acıyor? Bu nedir acaba ama adetima daha var 7 gun falan

Bendeki belirtiler 2 gün önce bitti;sadece sarı bi akıntı var.bat bugün;sanki adet olacakmışım gibi geliyor...
Umutlar önümüzdeki aya artık

Evet bende bugün bi test yapsammı diye düşünüyorum, eşim rüyasında dün hamile oldugumu görmüş bugünde sütümün aktığını görmüş kafam çok karışık
Ben de bugün rüyamda zeytinyağı gördüm rüya tabirine baktım yeni bir bebeğe diye çıktı çatlamak üzereyim

Siz de tapın test.. Kızlar neyi bekliyosunuz.. Hadi güzel haberler werin inş..
Yapamıyorum işte of şaka gibi geliyo inanamıyorum bile bir kere daha böyle şüphelendim ama çok oldu geçen sene o Zaman olmayınca şimdide heveslenmiştim diyorum . Reglim geçeli 4 gün oldu ama 2 gün önce aynı regli Ağrı'sı gibi ağrı oldu kesin olucam dedim olmadı yine . Bugün de çok az kahverengi akıntı geldi . Neler oluyor acaba

Acabamı die sitresten gecikeceğine.. Test yap rahatla daha iyi.. Sağlık önemli..

selamlar uzun süredir takip ediyorum yeni üye oldum nisanda bebeğimi 8buçuk haftalıktı kaybettim bata üç gün var

Kuzum bende meraktayım 8.gün gecikme bugünde gelen giden yok bizde fırsat bulamadık nöbetci eczane aramaya , yarına kaldı çok meraktayım ama pek umudum yok umut baglamak istemiyorum negatif görmek çok kötü ediyor insanı
Senden daha çok sabırsısız olduk desene..

Stresten gecikiyor yada tutunamıyor kuzum ya benimde 8 gün geçti yapmaya korkuyorum yapacak fırsatımda yok zateb
Ama ben bu ay hiç ümitli değildim zaten adetim geçince acaba dedim sonra 3. Gün test yaptım hayali bir çizgi var dı gecesinde tekrarladım hiç çizgi yoktu negatif ti yani bu gün tekrar yaptım yine negatif 5 gün geçti gerçekten hamile değilmiyim değilsem neden adet olmadım ya da hayali çizgi neden oldu yoksa kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…