Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kaç gün var bata kuzum test istersen İnşallah vardır☺
Yavrucum Batı'm geçeli 5 gün oldu :) şuan zaten şehir dışındayım nöbetçi eczane bulmakla uğraşmayım misafirlikte pazartesi yapıcam ama sabırsızlıktan ölmek üzreyim

Aminn canımm İnşallahh ya bugün 7 gün gecikti gelen giden yok bel agrısı mahvediyor beni dünde kasıklarım battı bacaklarım sızlıyorr hala oruçtandır halsizlik diyordum ama hala aynıyım ya
Yaaa hamilelik var bence tatlım yaaa hadi daha dönmedin mi tatilden sen :) test yap bianonce doktora kontrole git. nekadar erken ogrenirsen okadar iyi canım. İnşallah hameyimmmm yazarsin buraya

Hadi bakalım hakkında herşeyin hayırlısı olsın cnm..

bata son 2 gün... heyecan dorukta.. ama hiç ümitli değilim hiç bir belirti yok, göğüs ağrısı olurdu o bile yok

Testler yanıltabılıyor canım en saglamı kan testi bi kan testi yaptır istersen

Yaaa hamilelik var bence tatlım yaaa hadi daha dönmedin mi tatilden sen :) test yap bianonce doktora kontrole git. nekadar erken ogrenirsen okadar iyi canım. İnşallah hameyimmmm yazarsin buraya
Kuzum ya İnşallah vardır Allah ım duy sesimizi daha dönmedik malesef pazar günü döncez canım bugün bi eczane bulabilirsek yaparım çok korkuyorum ama negatiften İnşallah o tek çixgiyi tekrar görmem

Anlamıyorum sizi. 3 gün geçti 5 gün geçti diye yazacağınıza gidip bir test yaptırın. Sonuç ya negatif ya da pozitif çıkacak. Başka bir seçenek yok yani. Yok şu anda yaptıramıyorsanız o da sizin sorununuz. Buraya 5 gün geçti, 6 gün geçti, 7 gün geçti diye yazarak günlük tutmakla bir şey olmuyor. Anlamsız yani

Herkezin bi umuda ihtiyacı wardır.. Herkezin 3-5i seni nie gerdi arkadaşım.. Cewap wermek zorunda deilsin.. İşine bak

Herkezin bi umuda ihtiyacı wardır.. Herkezin 3-5i seni nie gerdi arkadaşım.. Cewap wermek zorunda deilsin.. İşine bak
Bu kadar agresif olmanıza gerek yok. Ama konu başlığına bakın bir de yazdıklarınıza... O zaman yeni başlık açın "adet tarihi geçenler" diyebilirsiniz başlığa da. Bu siteye insanlar yazıyor yada okuyorsa mutlaka bir beklentileri ya da umutları olduğu içindir. Belki de insanlar içlerini döküyor, kimse ile paylaşamadıklarını paylaşıyor belki de. Görüyorum ki bazı paylaşımlar birilerinin adet günlüğü gibi oldu.

kızlar merhaba,
son adet tarihim 9 haziran . bat tarihim yarın falandı. bugün evde idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 237 çıktı.dr da olmadığı için gösteremedim.ptesi gidicem. hamilemiyim acaba değerler normal mi?

Çok sağol bitanem :) kan testi 1067 çıktı. 4 haftalikmis. Sende adet olmadiysan biseler var bence. Hadi inşallah sende hamilesindir canım yaaa. Bi test yap hadi lutfnnnnn :) ovulasyon testi varsa onu yap önce benim gibi

Öncelikle canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ovulasyon testini bata kaç gün kala yapmıştınız? Bir de günün hangi saatinde? Benim de bata 5 kaldı, elimde de fazladan ovu testi var da, bu şekilde değerlendirmek istiyorum. :)

Gözünaydın cnm hamilesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…