Çok sağol canım benim. Benim adetim 2 gun geçince yapım tatlım. Saat önemli değil. Ben akşam yapmıştım. İki çizgi anında kopkoyu oldu. Ertesi günde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ve aynı gun kan testi yaptırdım. Oda pozitif:) Allah sanada versin inşallah canım. Ve tüm isteyenlere..Öncelikle canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ovulasyon testini bata kaç gün kala yapmıştınız? Bir de günün hangi saatinde? Benim de bata 5 kaldı, elimde de fazladan ovu testi var da, bu şekilde değerlendirmek istiyorum. :)
Ben tek çizgi olabileceğini sanmıyorum tatlım. Ya Allah aşkına bulsun eşin bi eczane. Uzaktan bi yerden alsin. Yap artık kızKuzum ya İnşallah vardır Allah ım duy sesimizidaha dönmedik malesef pazar günü döncez canım bugün bi eczane bulabilirsek yaparım çok korkuyorum ama negatiften İnşallah o tek çixgiyi tekrar görmem
Çok sağol canım benim. Benim adetim 2 gun geçince yapım tatlım. Saat önemli değil. Ben akşam yapmıştım. İki çizgi anında kopkoyu oldu. Ertesi günde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ve aynı gun kan testi yaptırdım. Oda pozitif:) Allah sanada versin inşallah canım. Ve tüm isteyenlere..
Çok sagol cnm ay Dr a gitmek için sabirsizlaniyorum...bir an önce ptesi gelsin..Gözünaydın cnm hamilesin..
Senin anlam çıkaramaman çok anlamsız konunun açıldıgında bat ıma 4 gün vardı arkadaşlarla sürekli sonucu beklediğimiz için normal olarak bat geçio aynı tarihte kalmıyoruz.ne yani bat geçince gelişmelerş konuşmıcazmı bat a 3 var deyip çıkıcazmı çok saçmalamışsın.insanlar bata kaş gün kala öğreniyor ne yapıyor kaç gün geçince sonucu görüyor hepsi burada takibe devam ediyor.bat günü test yaptık negatif die yqzdık sen canını sıkma! Yanlız hala regl gelmediği için gelişmeleri yazıyor haberdar ediyor dertleşiyoruz.GAYET AÇIK YAZDIM.!Bu kadar agresif olmanıza gerek yok. Ama konu başlığına bakın bir de yazdıklarınıza... O zaman yeni başlık açın "adet tarihi geçenler" diyebilirsiniz başlığa da. Bu siteye insanlar yazıyor yada okuyorsa mutlaka bir beklentileri ya da umutları olduğu içindir. Belki de insanlar içlerini döküyor, kimse ile paylaşamadıklarını paylaşıyor belki de. Görüyorum ki bazı paylaşımlar birilerinin adet günlüğü gibi oldu.
Evet açıkmış ama kasabada eczane yok şuan memlekete bayram ziyaretine geldik ilçeye gitmeye fırsatımız yok canım çok da umutlu olmadıgımız için biraz daha geçmesini bekliypruz acele etmiyoruz canım yaBugün eczaneler acık.
Akşama yapıcam kuzum regl olurum die pek test alma istegim yokdu kadir gecesi testim negatif çıktı o yüzden.yenice ilçeye geldik alcaz bakalım akşama yaparım testi:) bat 8 gün geçti regl günlüğü tutuyoruz burda nolcakKısss ne yaptın
Aynenn :) hadi hayırlısı pazartesi paslaşalım
Tamam canım İnşallah güzel sonuçlar alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsinAynenn :) hadi hayırlısı pazartesi paslaşalım
5 üzeri gebe kuzum hayırlı olsuuunkızlar merhaba,
son adet tarihim 9 haziran . bat tarihim yarın falandı. bugün evde idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 237 çıktı.dr da olmadığı için gösteremedim.ptesi gidicem. hamilemiyim acaba değerler normal mi?
Bugün alcaz kuzum akşama kadar bekleyip yapıcam sabah ilk idrarı bekleyemicem bende :) İnşallah vardır kuzum İnşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin İnşallahBen tek çizgi olabileceğini sanmıyorum tatlım. Ya Allah aşkına bulsun eşin bi eczane. Uzaktan bi yerden alsin. Yap artık kız
CanımKızlar merhaba. Bat bugün benim ama hiç adet belirtisi yok. Hiç bişey yok yani. Ovulasyon testi yaptım merak ettim. Fotodaki gibi çıktı. Hatta şu an biraz daha koyu. Bilmiyorum ekleyebildim mi? Pozitif olabilir mi acaba?
Korkuyorum canım ya bi kaç gün daha deneyeyim diyorum belki tesadüf olmuştur. İnşallah tesadüf değildir. 25 haziranda doktora gitmiştim yumurtladığımı söylemişti. Bugün adet günüm inşallah yanılmıyordur testCanım01duygu01 arkadaşımız da ovulasyonla yağtıgında aynı anda iki çizgininde kopkoyu oldıgunu söylemişti ve gebe çıkmıştı..bi gebelik testi yap istersen net olur
Gelmedi cnm hala beklemedeyimNe yaptın canım geldimi kırmızılar
Büyük bir heycanla hergum sonucum için girip bakıyorum canım. Allahım gonlundekini versin benn umutluyumnsenden :)Evet açıkmış ama kasabada eczane yok şuan memlekete bayram ziyaretine geldik ilçeye gitmeye fırsatımız yok canım çok da umutlu olmadıgımız için biraz daha geçmesini bekliypruz acele etmiyoruz canım ya
Yoktur kuzum regl olmak eski yumurtaların rahimden atılması rahmin temizlenmesi o yüzden yeniden yumurta oluşur döllenir falaaan anca bidahaki regle kalıyor o yüzden bence..kızlar merhaba..bişey sorucam hiç normal reğli olup da üstüne hamile olan var mı?????
İnşallah canım idrar testi yap yinede o bile yanıltıyor aslında en saglam kan ama onada c3sart edemioz idrarda göremeyinceKorkuyorum canım ya bi kaç gün daha deneyeyim diyorum belki tesadüf olmuştur. İnşallah tesadüf değildir. 25 haziranda doktora gitmiştim yumurtladığımı söylemişti. Bugün adet günüm inşallah yanılmıyordur test
İki üc gün bir iki damla geliyormuş sadece canımKızlar yerleşme kanaması dediğiniz şey ne kadar sürüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?