Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Yoktur kuzum regl olmak eski yumurtaların rahimden atılması rahmin temizlenmesi o yüzden yeniden yumurta oluşur döllenir falaaan anca bidahaki regle kalıyor o yüzden bence..

hımmm teşekkür ederim...bu ayda olmadı yani..sağlık olsun...regli oldum ama belim hala ağrıyo midem kötü üşüttüm yada psikolojim bozuldu(

Sagol kuzum Amin İnşallah vardır bende böyle heyecanla çok takip ederdim ne durumda acaba die hatta 01duygu01 i takip ediyordum sagolsun konuma geldi müjdesini verdi kendiliğinden sormadıgım halde öğrenince sevinmiştim İnsan mutlu oluo uğraşıp hamile kalan görünce :)

hımmm teşekkür ederim...bu ayda olmadı yani..sağlık olsun...regli oldum ama belim hala ağrıyo midem kötü üşüttüm yada psikolojim bozuldu(
sakın üzülme canımmAllah bilir canımız sagolsun bu ay olmazsa bidahaki ay olur İnşallah canımıza bişi olmasın

Ya kızlar benim Batı'm geçeli 5 gün oldu ve şuan kahverengi akıntım başladı ama adet öncesi akıntı gibi değil bu . Şimdi eczaneden bi test alıp yaptım negatif çıktı . Neler oluyor biri yardım etsin

Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cnm..
Certain die bi test varmış onunla yaptım mesai saatinde sonra gidince nöbetçi eczanede ne varsa onu aldık yani bilmiyorum ya Hakkımızda hayırlısı

Bnce doktora git bu kadar gecikmeside normal gelmedi bana
Kuzum döngüm hiç şaşmazdı iki aydır deniyoruz şaştı geçen ay 35 günde oldu şimdi 38 de bitti hala yok bilmiyorum tatilden dönünce gidicez kist falan mı var bi baktırcam doktorlada kolaya kaçıo direk alttan bakmak istiyor onuda ben hoş karşılamıyorum bebek falan olsa neyse ama önce bi karından baksa bişi görünmüyor alttan bakmam lazım falan dese neyse ama böylede çok saçma grliyor muayne olayı

Püff bende aynı durumdayım ya

Biraz daha beklicem kuzum gecikicek galiba 1 hafta daha regl gelmezse kan testi yaptırırım
Hakkından hayırlısı olsun artık canım inşallah inşallah inşallah bebişin seninledir yada nasip bu ay olmadıysa temmuz pozitif ayınolur inşallah

Hakkından hayırlısı olsun artık canım inşallah inşallah inşallah bebişin seninledir yada nasip bu ay olmadıysa temmuz pozitif ayınolur inşallah
Amin Amiinn kuzum Allah razı olsun İnşallah vardır Rabbim dualarımızı kabul eder İnşallah bende burda müjdemi veririm size

Kızlar negatiffff
Canim benimde daha gelmedi anca yaza bildim dr gitmedim 15 gundur gecikti artik korkmaya basladim bayram tatili diye doktorumda yok yarn baska dr gitcez insallah hamileyimdir. Allah her istiyene verir insallah seninkide belki gec dölllenme olmustr bence biraz daha bekle 10 gunun dolsun ondan sonra dr git

Aynen kuzum İnşallah bebiş vardır Allah ım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…