Sagol kuzum Amin İnşallah vardır bende böyle heyecanla çok takip ederdim ne durumda acaba die hatta01duygu01 i takip ediyordum sagolsun konuma geldi müjdesini verdi kendiliğinden sormadıgım halde öğrenince sevinmiştim İnsan mutlu oluo uğraşıp hamile kalan görünce :)
Üzülme bak ama lütfen..Kızlar negatiffff
Ben hamile kalmadan önce böyleydim. Sanki yerini hazırlıyor gibiydi. Yavaş yavaş değişti herşeyim. Adetim gecikiyordu ve her ay belirti yaşıyor olmuştum. Sonunda kendisi geldi. Bitanem belki de geç döllenme olmuştur ve bebek olduğu halde testte çıkmamış olabilir. Az daha bekleyelim. İnşallah vardır canım ya inşallah... çok mutlu olacam eğer varsa... Bikac gün daha bekleyelimKuzum döngüm hiç şaşmazdı iki aydır deniyoruz şaştı geçen ay 35 günde oldu şimdi 38 de bitti hala yok bilmiyorum tatilden dönünce gidicez kist falan mı var bi baktırcam doktorlada kolaya kaçıo direk alttan bakmak istiyor onuda ben hoş karşılamıyorum bebek falan olsa neyse ama önce bi karından baksa bişi görünmüyor alttan bakmam lazım falan dese neyse ama böylede çok saçma grliyor muayne olayı
Yok kuzum bi burukluk oluyor ama üzülmüyorum asla çünkü çok erken Allah ım yıllardır bebek bekleyenlere versin benim şimdi üzülmem bencillik olur Kadir gecesinde hayırlısıysa ver Allah ık ver dedim hayırlısı böyleymiş demekki kuzum Rabbim büyük vardır bi zamanıÜzülme bak ama lütfen..Zamanı belki bu ay degildir bitanem. Gelecek aydır yada öbür aydır bebisinin kısmeti... Hiç sıkma canıni. Ben 8 ay boyunca uğraştım her ay negatifi gorunce sıktım canımı. Ondan sonra dedimki ya benim sağlığımdan önemli değil, psikolojim bozulmaya başlamıştı. Çok şey kullandım olmadı. Biliyosun... En sonunda kendi kendine oldu. Allah ol dicekti sadece. Onu bekledim... Herşey Allahtan canım. Zaten 1 ay hemen geçiyor inanki. Ben burdayım yine seninle konusuruz hep. Seni hamile olduğunu duymadan birakmicam :) Bak goreceksin bikac ay içinde inşallah hamis kalacaksın. Allahin izniyle ve hayırlısıyla. Dualarim seninle canım. Ve tüm isteyenlerle.. Sen Allaha güven sadece ve rahat ol...
Daha yaptırmadım kuzum beklicem biraz daha bugünde hala gelen giden yok 15 20 gündür bel agrısı ateşlenme kabızlık bacaklarım hatta tüm vücudum sızlıyor oruc oldugum için sandım ama hala aynıyım anlam veremiyorum dengem şaşırdı tamamen.brkleyip görcez kuzum pazartesiye yaptırcam bi kan testi hala gelmezseBen hamile kalmadan önce böyleydim. Sanki yerini hazırlıyor gibiydi. Yavaş yavaş değişti herşeyim. Adetim gecikiyordu ve her ay belirti yaşıyor olmuştum. Sonunda kendisi geldi. Bitanem belki de geç döllenme olmuştur ve bebek olduğu halde testte çıkmamış olabilir. Az daha bekleyelim. İnşallah vardır canım ya inşallah... çok mutlu olacam eğer varsa... Bikac gün daha bekleyelim
Hakkında hayırlısı canım gecikmeyi bekle baklım stres yapma ama engel oluyor hprmonlaraBenimde bat yarin pekte umutlu degilim 3 gundurde test yapiyorum ama negatif umutsuzum yani
Hayırlısı olsun canım bidahaki aya İnşallahBende kırmızı kartı gördüm kızlar
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalımHayırlısı olsun canım bidahaki aya İnşallah
İnşallah gelmez ve bebisin gelirDaha yaptırmadım kuzum beklicem biraz daha bugünde hala gelen giden yok 15 20 gündür bel agrısı ateşlenme kabızlık bacaklarım hatta tüm vücudum sızlıyor oruc oldugum için sandım ama hala aynıyım anlam veremiyorum dengem şaşırdı tamamen.brkleyip görcez kuzum pazartesiye yaptırcam bi kan testi hala gelmezse
Tabiki canım. Senin için hayırlı olan neyse o olsun inşallah. Bukadar gecikmen bana normal gelmiyor. Hem belirtilerinde var. Çok umitliyim senden. Seninle beraber bende bekliyorumYok kuzum bi burukluk oluyor ama üzülmüyorum asla çünkü çok erken Allah ım yıllardır bebek bekleyenlere versin benim şimdi üzülmem bencillik olur Kadir gecesinde hayırlısıysa ver Allah ık ver dedim hayırlısı böyleymiş demekki kuzum Rabbim büyük vardır bi zamanı
Amin canım İnşallahİnşallah gelmez ve bebisin gelir
Herşey olabilir canım. Sen adet olmadığın surece ümidimiz var. Aslında bi kan testi yaptirsan ozelden. 2 saate çıkıyor. En azından varsa hemen doktora gidersin. Bian önce ilaçlarına başlarsın, yemene icmene yogunlasirsin. Tadını çıkarırsin tatlimAmin canım İnşallahzormu tutundu naptı bilmiyorum içimde neler oluyor bakınca görebilsek keşke ama mümkün diil
Kuzum gidip orda negatifi görmrk daha çok dokunuyor insana ya idrarda çıksada öle gitsem daha rahat olur içim doktor acımasızca yok diyor kan testine pisliklerHerşey olabilir canım. Sen adet olmadığın surece ümidimiz var. Aslında bi kan testi yaptirsan ozelden. 2 saate çıkıyor. En azından varsa hemen doktora gidersin. Bian önce ilaçlarına başlarsın, yemene icmene yogunlasirsin. Tadını çıkarırsin tatlim
Haklisin aslında canim :) tekrar idrar testi ne zaman yapacaksın peki. Bu idrar testinede okadar para verdim valla. Her ay 5-6 tane yapıyordum ben. Hassas testlerde dahilKuzum gidip orda negatifi görmrk daha çok dokunuyor insana ya idrarda çıksada öle gitsem daha rahat olur içim doktor acımasızca yok diyor kan testine pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?