Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kızlar negatiffff
Üzülme bak ama lütfen.. Zamanı belki bu ay degildir bitanem. Gelecek aydır yada öbür aydır bebisinin kısmeti... Hiç sıkma canıni. Ben 8 ay boyunca uğraştım her ay negatifi gorunce sıktım canımı. Ondan sonra dedimki ya benim sağlığımdan önemli değil, psikolojim bozulmaya başlamıştı. Çok şey kullandım olmadı. Biliyosun... En sonunda kendi kendine oldu. Allah ol dicekti sadece. Onu bekledim... Herşey Allahtan canım. Zaten 1 ay hemen geçiyor inanki. Ben burdayım yine seninle konusuruz hep. Seni hamile olduğunu duymadan birakmicam :) Bak goreceksin bikac ay içinde inşallah hamis kalacaksın. Allahin izniyle ve hayırlısıyla. Dualarim seninle canım. Ve tüm isteyenlerle.. Sen Allaha güven sadece ve rahat ol...

Ben hamile kalmadan önce böyleydim. Sanki yerini hazırlıyor gibiydi. Yavaş yavaş değişti herşeyim. Adetim gecikiyordu ve her ay belirti yaşıyor olmuştum. Sonunda kendisi geldi. Bitanem belki de geç döllenme olmuştur ve bebek olduğu halde testte çıkmamış olabilir. Az daha bekleyelim. İnşallah vardır canım ya inşallah... çok mutlu olacam eğer varsa... Bikac gün daha bekleyelim

Benimde bat yarin pekte umutlu degilim 3 gundurde test yapiyorum ama negatif umutsuzum yani

Yok kuzum bi burukluk oluyor ama üzülmüyorum asla çünkü çok erken Allah ım yıllardır bebek bekleyenlere versin benim şimdi üzülmem bencillik olur Kadir gecesinde hayırlısıysa ver Allah ık ver dedim hayırlısı böyleymiş demekki kuzum Rabbim büyük vardır bi zamanı

Urmicca kan testi yaptırdinmi canım. Merak ettim seni
Daha yaptırmadım kuzum beklicem biraz daha bugünde hala gelen giden yok 15 20 gündür bel agrısı ateşlenme kabızlık bacaklarım hatta tüm vücudum sızlıyor oruc oldugum için sandım ama hala aynıyım anlam veremiyorum dengem şaşırdı tamamen.brkleyip görcez kuzum pazartesiye yaptırcam bi kan testi hala gelmezse

Benimde bat yarin pekte umutlu degilim 3 gundurde test yapiyorum ama negatif umutsuzum yani
Hakkında hayırlısı canım gecikmeyi bekle baklım stres yapma ama engel oluyor hprmonlara

İnşallah gelmez ve bebisin gelir

Tabiki canım. Senin için hayırlı olan neyse o olsun inşallah. Bukadar gecikmen bana normal gelmiyor. Hem belirtilerinde var. Çok umitliyim senden. Seninle beraber bende bekliyorum

Amin canım İnşallah zormu tutundu naptı bilmiyorum içimde neler oluyor bakınca görebilsek keşke ama mümkün diil
Herşey olabilir canım. Sen adet olmadığın surece ümidimiz var. Aslında bi kan testi yaptirsan ozelden. 2 saate çıkıyor. En azından varsa hemen doktora gidersin. Bian önce ilaçlarına başlarsın, yemene icmene yogunlasirsin. Tadını çıkarırsin tatlim

Kuzum gidip orda negatifi görmrk daha çok dokunuyor insana ya idrarda çıksada öle gitsem daha rahat olur içim doktor acımasızca yok diyor kan testine pislikler

Kuzum gidip orda negatifi görmrk daha çok dokunuyor insana ya idrarda çıksada öle gitsem daha rahat olur içim doktor acımasızca yok diyor kan testine pislikler
Haklisin aslında canim :) tekrar idrar testi ne zaman yapacaksın peki. Bu idrar testinede okadar para verdim valla. Her ay 5-6 tane yapıyordum ben. Hassas testlerde dahil

Ya birde aralıklı olarak regl sancısı gelip gidiyor kabızlık tan mı ne bilmiyorum.regl gelsin istiyorum bebek yoksa içimde mikroplar birikti kaldı temizlenemedim die stres oluyorum pff.yarın gelmezse kan vercem canım negatif çıkarsada hiç uğraşmıcam artık test mest

Selam kızlar benimde bat 16temmuz. Sabah yaptım negatifti. Yok heralde bendede. Belirtide var ama idrar yolu enf. olabilir. Gecen ay öyleydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…