- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Sporu bilmiyorum ama diyetln etkisi oldugunu duymustum..Selam kizlar salıya yada çarşamba ya adetimi beklerken bugun 29.gun kahverengi pembe kan geldi çok az bakalım adetimmi belirtimi bilmiyorum ama adet gibi bir hissim var bu ay biraz spor yapmıştım ondan erken gelmiş olabilirmi?
Yediklerime daha 2 gündür dikat ediyorum.Sporu bilmiyorum ama diyetln etkisi oldugunu duymustum..
Yani bende bilemedim ki simdi... Nasil rah at edeceksen öle yap canim..Yediklerime daha 2 gündür dikat ediyorum.
Yani diyet tam 2 gun oldu başlayalı. Acaba bi test mi yapsam anlarim ne kanı olduğunu diye düşünüyorum ama belirtide olabilir mi kafam karşıtı kızlar ya
Yaptım negatif çıktı birde bu ay çörek otu bal tarcın kuru yapmıştım belki ondanda erken olmuş olabilirimYani bende bilemedim ki simdi... Nasil rah at edeceksen öle yap canim..
En iyisi canım yaa kan testi yaptır. En azından için rahat olur ve içindekiler cikmiyosa ona gore doktor ilac verir. Sorunda çözülür. Daha sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Diğer taraftan düşünecek olursak bebek vardır belki oyüzden gelmiyor adetin. Ve buda kanla ortaya çıkacaktır. Yani her halükarda kan testi en sagliklisi tatlım inanki. Çünkü çok gecikti..Ya birde aralıklı olarak regl sancısı gelip gidiyor kabızlık tan mı ne bilmiyorum.regl gelsin istiyorum bebek yoksa içimde mikroplar birikti kaldı temizlenemedim die stres oluyorum pff.yarın gelmezse kan vercem canım negatif çıkarsada hiç uğraşmıcam artık test mest
Evimize döndük canım bugün çok şükürEn iyisi canım yaa kan testi yaptır. En azından için rahat olur ve içindekiler cikmiyosa ona gore doktor ilac verir. Sorunda çözülür. Daha sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Diğer taraftan düşünecek olursak bebek vardır belki oyüzden gelmiyor adetin. Ve buda kanla ortaya çıkacaktır. Yani her halükarda kan testi en sagliklisi tatlım inanki. Çünkü çok gecikti..
Hayır canım belli olmaz. Ben şahsen lh testinin yumurtlama dışında doğru yanıt vereceğini düşünmüyorum.hcg yap canım sen.Bir sorum olacak bilgisi olan var mi acaba?? Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim. Bu arada bazi forumlarda okudum ki hamile olanlarda adete yakin da ovulasyon testleri pozitif cikmis. Ben dun ovulasyon testi yaptim ama tek cizgi gordum. Bu kesinlikle hamile olmadigim anlamina mi gelir? Bilgisi olan var mi?
İnşallah canım.Evimize döndük canım bugün çok şüküryarın bi hal çaresine bakıcaz İnşallah bu bayram minnağımla bayram gezmesi yapmışımdır
İnşallah canım benim. Bugün git hemen bi özel hastanede yaptır testini ve hemen bize söyle. Buarada hoşgeldin evine :)Evimize döndük canım bugün çok şüküryarın bi hal çaresine bakıcaz İnşallah bu bayram minnağımla bayram gezmesi yapmışımdır
Amin canım ya İnşallahİnşallah canım.
Amin canım ya İnşallahİnşallah canım.
Amin İnşallah canım eşim işe başladı bugün hava çok sıcak hiç toplu taşıma çekemicem zaten ateşlenmem var soğuk ortamda yanıyorum resmen.. akşam devletin acil bölümünde yaptırcaz sanırım.yapıyorlar hemen 1 saate alıyoruz sonucu.dün eşim arabayı parkederken bavulu odadan çıkartıyım dedim belim ve kasığım battı ben yoktur diye hateket ediyorum negatif çıktığı için ama bilmiyorum ne var ne yok öğrenmemiz lazım stres oldum bebek yok regl yok dieİnşallah canım benim. Bugün git hemen bi özel hastanede yaptır testini ve hemen bize söyle. Buarada hoşgeldin evine :)
Ağır falan kaldırma sakın. Bebeğin olup olmadığı kesinleşmedi daha. Allah korusun bise olur. Kan testi yaptır ozaman rahatlarsin. Ama eğer bebek yoksa bile kendine yinede dikkat et. Çünkü bebek her an karnına gelebilir canım. Haberin olmaz ağır kaldırırsin. Hadi inşallah bu akşam bekliyorum güzel haberini :)Amin İnşallah canım eşim işe başladı bugün hava çok sıcak hiç toplu taşıma çekemicem zaten ateşlenmem var soğuk ortamda yanıyorum resmen.. akşam devletin acil bölümünde yaptırcaz sanırım.yapıyorlar hemen 1 saate alıyoruz sonucu.dün eşim arabayı parkederken bavulu odadan çıkartıyım dedim belim ve kasığım battı ben yoktur diye hateket ediyorum negatif çıktığı için ama bilmiyorum ne var ne yok öğrenmemiz lazım stres oldum bebek yok regl yok die
Sagol kuzum İnşallah vardırda bi zarar görmemiştir İnşallah çok üzülürüm çünkü.yoksa içim burulur ama üzülmem daha çok yeniyiz hakkımızda hayırlısı İnşallah canım ☺Ağır falan kaldırma sakın. Bebeğin olup olmadığı kesinleşmedi daha. Allah korusun bise olur. Kan testi yaptır ozaman rahatlarsin. Ama eğer bebek yoksa bile kendine yinede dikkat et. Çünkü bebek her an karnına gelebilir canım. Haberin olmaz ağır kaldırırsin. Hadi inşallah bu akşam bekliyorum güzel haberini :)
Amin inşallah canım benimSagol kuzum İnşallah vardırda bi zarar görmemiştir İnşallah çok üzülürüm çünkü.yoksa içim burulur ama üzülmem daha çok yeniyiz hakkımızda hayırlısı İnşallah canım ☺
Meyracim naptin tatlım. Hala test yokmuSagol kuzum İnşallah vardırda bi zarar görmemiştir İnşallah çok üzülürüm çünkü.yoksa içim burulur ama üzülmem daha çok yeniyiz hakkımızda hayırlısı İnşallah canım ☺
Canım ben 3gun erken adet gördüm. Olmam gereken gundede beta hcg yaptım 0.100 doktor adet goruyosun dedi. Ama ben icim şcş yedi diye 7 temmuzda idrar testi yaptım negatif. Ama hala ilkna olmadım cunku karnımda daha doğrusu altb karın bolgemde bi şişlik var ve su gibi su kıvamında akıntım var 13 temmuz yumurtlama donemim çıktı bu sabah ilk idrarla test yaptım sanki silik bi çizgi vardı biraz bekledim sonra balkona çıktım baktım çizgi yoktuMeyracim naptin tatlım. Hala test yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?