Kadın doğuma bi görün istersen canım ya ben pek anlamıyorum bu işlerdenCanım ben 3gun erken adet gördüm. Olmam gereken gundede beta hcg yaptım 0.100 doktor adet goruyosun dedi. Ama ben icim şcş yedi diye 7 temmuzda idrar testi yaptım negatif. Ama hala ilkna olmadım cunku karnımda daha doğrusu altb karın bolgemde bi şişlik var ve su gibi su kıvamında akıntım var 13 temmuz yumurtlama donemim çıktı bu sabah ilk idrarla test yaptım sanki silik bi çizgi vardı biraz bekledim sonra balkona çıktım baktım çizgi yoktuhemen bi test daha yaptımç negatif sizce ne oluyor ?
CanimmmmKan testim negatiff kızlar bu ay da olmadı hakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük.. ama regl olmaman moralimi bozuyor 41 gün geçti grç döllenme ve tutunamadı galıba çünkü hissettim kasığımdan rahmime doğru agrım batmalarım yer degiştirdi..neyse en kosa zamanda regl olurum İnşallah
Yok çok üzülmedim canım zaten bekliyordum negatifi çünkü iki tllikte olsa pozitif olunca çıkıyor teste muhakkak ve bende çıkmamıştı.emin olmak için yaptırdım yani bu kan testini.daha çok yeniyiz zamanla olur Rabbim büyük canım hakkımızda hayırlısı..sen ne durumdasın miniğin napıyorCanimmmmüzülme nolur bak. Sen simdi bian once regl ol ki rahat rahat tertemiz bi çalışma yapasin. Daha sağlıklı hamilelik geçirirsin canım. Hiç strese girme şimdi. Daha yolumuz uzun.. yeni başlıyoruz. Bi topla kendini bakalım. Hadiii.
Benim de olmdı canım hatırlarsın belki bi testte silik çizgi çıkmıştı ama regl oldum bitti bile şimdi çalışmalara devam. İnşallah sen de bian önce olursun ve yeni umutlarla devam ederiz beklemeyeKan testim negatiff kızlar bu ay da olmadı hakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük.. ama regl olmaman moralimi bozuyor 41 gün geçti grç döllenme ve tutunamadı galıba çünkü hissettim kasığımdan rahmime doğru agrım batmalarım yer degiştirdi..neyse en kosa zamanda regl olurum İnşallah
Amin canım İnşallah önce bi regl oluyum müjdeli haberi vermekde bize nasip olur İnşallahBenim de olmdı canım hatırlarsın belki bi testte silik çizgi çıkmıştı ama regl oldum bitti bile şimdi çalışmalara devam. İnşallah sen de bian önce olursun ve yeni umutlarla devam ederiz beklemeye
günün geçsin gelmezse yaparsın canım erken yapmayın bence testleriBenimde adete 3gün var. Test yaptım negatif.. Erken mi yapmışım acaba günü gelince bidaha mı yapsam yoksa getçekten yok mu. Ağrılarımda var gibi...
İşte böyle şeyler söyle bana. Tabiki daha çok fazla yenisin. İstediğin zaman olur canımYok çok üzülmedim canım zaten bekliyordum negatifi çünkü iki tllikte olsa pozitif olunca çıkıyor teste muhakkak ve bende çıkmamıştı.emin olmak için yaptırdım yani bu kan testini.daha çok yeniyiz zamanla olur Rabbim büyük canım hakkımızda hayırlısı..sen ne durumdasın miniğin napıyor
Aa neden daha hiç gitmedin beta hcgne baktırsaydın iki gün arayla canım düzenli artış oluyormu diyeİşte böyle şeyler söyle bana. Tabiki daha çok fazla yenisin. İstediğin zaman olur canımbenim minik napiyor hiç bilmiyorum. Doktora gitmeden de bilemicem. Bekliyorum 1 hafta geçsin diye
İnşallah tutmuştur canım regl olabilirsem bende alıcam ovu :)Benimde adetime 10 gün var bu ay ov. Testi ile boş geçirmedim sanırım. İnşallah tutmuştur:)
Valla oda bi dert yaa. Ben pozitif günü yakaladım ateş ve akıntımda aynı günü işaret ediyordu yani doğru sonuç veriyor test. Ama sonra tekrar pozitif gösterdi o durumda kafam karıştıİnşallah tutmuştur canım regl olabilirsem bende alıcam ovu :)
Offff korkuyorumAa neden daha hiç gitmedin beta hcgne baktırsaydın iki gün arayla canım düzenli artış oluyormu diye
O zaman almayım ya ben çok stres yaparım böle olursa canımValla oda bi dert yaa. Ben pozitif günü yakaladım ateş ve akıntımda aynı günü işaret ediyordu yani doğru sonuç veriyor test. Ama sonra tekrar pozitif gösterdi o durumda kafam karıştı
Offff korkuyorum
Amin canım İnşallah sende pozitifi görürsün bu ayGunaydin kizlar. Maalesef 20 mayista kurtaj oldum. Adetime 2 gun var. Acayip merakli ve heyeecanliyim. Test alip yapasim grliyor. Cok istiyorum bebisimin gelmesini. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?