Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Ya 4 kez kan testi yaptırdığım acilde bu kez yaptıramadım adam acil bi durum yoksa yaomıyoruz dedi, daha önce yaptırdım 4 kez deyince.sekreterine kalan hastaları almayın saatim doldu brn gitcem dedi şerefsiz baştan salıyorlar uğraşmak istemedim çünkü eşim sinirli biri doktor elinde kalır olan bize olur doktorlar melek

Kadın doğuma bi görün istersen canım ya ben pek anlamıyorum bu işlerden

Kan testim negatiff kızlar bu ay da olmadı hakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük.. ama regl olmaman moralimi bozuyor 41 gün geçti grç döllenme ve tutunamadı galıba çünkü hissettim kasığımdan rahmime doğru agrım batmalarım yer degiştirdi..neyse en kosa zamanda regl olurum İnşallah

Canimmmm üzülme nolur bak. Sen simdi bian once regl ol ki rahat rahat tertemiz bi çalışma yapasin. Daha sağlıklı hamilelik geçirirsin canım. Hiç strese girme şimdi. Daha yolumuz uzun.. yeni başlıyoruz. Bi topla kendini bakalım. Hadiii.

Yok çok üzülmedim canım zaten bekliyordum negatifi çünkü iki tllikte olsa pozitif olunca çıkıyor teste muhakkak ve bende çıkmamıştı.emin olmak için yaptırdım yani bu kan testini.daha çok yeniyiz zamanla olur Rabbim büyük canım hakkımızda hayırlısı..sen ne durumdasın miniğin napıyor

Benim de olmdı canım hatırlarsın belki bi testte silik çizgi çıkmıştı ama regl oldum bitti bile şimdi çalışmalara devam. İnşallah sen de bian önce olursun ve yeni umutlarla devam ederiz beklemeye

Benim de olmdı canım hatırlarsın belki bi testte silik çizgi çıkmıştı ama regl oldum bitti bile şimdi çalışmalara devam. İnşallah sen de bian önce olursun ve yeni umutlarla devam ederiz beklemeye
Amin canım İnşallah önce bi regl oluyum müjdeli haberi vermekde bize nasip olur İnşallah

Benimde adete 3gün var. Test yaptım negatif.. Erken mi yapmışım acaba günü gelince bidaha mı yapsam yoksa getçekten yok mu. Ağrılarımda var gibi...

İşte böyle şeyler söyle bana. Tabiki daha çok fazla yenisin. İstediğin zaman olur canım benim minik napiyor hiç bilmiyorum. Doktora gitmeden de bilemicem. Bekliyorum 1 hafta geçsin diye

İşte böyle şeyler söyle bana. Tabiki daha çok fazla yenisin. İstediğin zaman olur canım benim minik napiyor hiç bilmiyorum. Doktora gitmeden de bilemicem. Bekliyorum 1 hafta geçsin diye
Aa neden daha hiç gitmedin beta hcgne baktırsaydın iki gün arayla canım düzenli artış oluyormu diye

İnşallah tutmuştur canım regl olabilirsem bende alıcam ovu :)
Valla oda bi dert yaa. Ben pozitif günü yakaladım ateş ve akıntımda aynı günü işaret ediyordu yani doğru sonuç veriyor test. Ama sonra tekrar pozitif gösterdi o durumda kafam karıştı

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 36
Valla oda bi dert yaa. Ben pozitif günü yakaladım ateş ve akıntımda aynı günü işaret ediyordu yani doğru sonuç veriyor test. Ama sonra tekrar pozitif gösterdi o durumda kafam karıştı
O zaman almayım ya ben çok stres yaparım böle olursa canım

Gunaydin kizlar. Maalesef 20 mayista kurtaj oldum. Adetime 2 gun var. Acayip merakli ve heyeecanliyim. Test alip yapasim grliyor. Cok istiyorum bebisimin gelmesini. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Gunaydin kizlar. Maalesef 20 mayista kurtaj oldum. Adetime 2 gun var. Acayip merakli ve heyeecanliyim. Test alip yapasim grliyor. Cok istiyorum bebisimin gelmesini. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin canım İnşallah sende pozitifi görürsün bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…