- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
Insallah canim. Ama gecen hamileligimdeki belirtiler yok korkuyorum acikcasiAmin canım İnşallah sende pozitifi görürsün bu ay
Korkma dua et içini frah tut hormonlarını etkileme canımInsallah canim. Ama gecen hamileligimdeki belirtiler yok korkuyorum acikcasi
Haklisin gidecem bian önceKuzum korkma önlem alır doktor bişi falan olmadan haberiniz olur aksatma daha çok yeni
bende başladı ovulasyona aynen seninki gibi bazen net sonra tekrar silikleşiyo tekrar netleşiyo anlayamadımValla oda bi dert yaa. Ben pozitif günü yakaladım ateş ve akıntımda aynı günü işaret ediyordu yani doğru sonuç veriyor test. Ama sonra tekrar pozitif gösterdi o durumda kafam karıştı
Dayanamadim test yaptim ama sonuc negatif canim.Korkma dua et içini frah tut hormonlarını etkileme canım
canım yumurta çatlamadan önce döllenme olursa kız sonrası olursa erkek diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum. Hayırlısı olsun...merhaba, ben hamilelik planlaması yapıyorum şimdi yumurtlama dönemim 16 temmuz 12 temmuzda korunmasız ilişkıye girdik sizce hamile olma olasılıgım ne bırde cınsıyet belirleme ıcın nasıl yapıyorduk olanlar uygulayanlar bılgı verebilir mi?
Öle bişi varmı ben bilmiyorum valla canım yeni duydumBenim yumurtlama günüme 3 gün var hani cinsiyet tahmini yapılıyor ya eğer gece yaptığımız çalışmada gebe kaldıysam sizce ne olur kız mı erkek mı
Haklisin gidecem bian önce
Kızlar araniza dün katıldım bir oğlum var 6.yaşında ikinci evliligimi yaptım 3.ay oldu bebiş istiyoruz 4temmuzdan beri korunmuyoruz kasiklarim çok ağrıyı belim özellikle rahimimde yanma oluyo tansiyonun sık sık dusuyo Dr gittim bisey çıkmadı sizce hamiş belirtileri olabilir mi ???
Hakkımızda hayırlısı canım sabır ve dua ilacımızBen de bu ay beklenti içindeydim, adetime 3 gün var ama bugün hafif lekelenmem başladı ve klasik adet ağrılarım mevcut,önümüzdeki aylara kısmet artık hayırlısıyla
Umutsuz olma regl ile hamilelik belirtileri aynıymış canım ☺Günaydın kızlar. Bata 3 var ama sanırım kırmıZıları görücem öyle bir his var içimde. Zaten belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.benim adet düzenide şaşırdı...
Canım üzülme İnşallah bizimde en kısa zamanda olucak meleklerimizDayanamadim test yaptim ama sonuc negatif canim.insallah en ksa zamanda hepimiz bebislerumizi aliriz kucagimiza
Canım sanmıyorum oluyorum galiba...Umutsuz olma regl ile hamilelik belirtileri aynıymış canım ☺
Hayır canım yaptirmadim henüz erken diye msjlarinizi okuyorumda inş bende sizin gibi çekmeden bebiş gelir piskolejikmi bilmiyorum ovülasyon testini iki gün sonra yapcam bklm gebelik testi bile hazır çok takmiyorum kafaya ve sizden beterimKan testi yaptırdınmı canım en doğru sonuç o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?