Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Benim yumurtlama günüme 3 gün var hani cinsiyet tahmini yapılıyor ya eğer gece yaptığımız çalışmada gebe kaldıysam sizce ne olur kız mı erkek mı

Kızlar araniza dün katıldım bir oğlum var 6.yaşında ikinci evliligimi yaptım 3.ay oldu bebiş istiyoruz 4temmuzdan beri korunmuyoruz kasiklarim çok ağrıyı belim özellikle rahimimde yanma oluyo tansiyonun sık sık dusuyo Dr gittim bisey çıkmadı sizce hamiş belirtileri olabilir mi ???

Ben de bu ay beklenti içindeydim, adetime 3 gün var ama bugün hafif lekelenmem başladı ve klasik adet ağrılarım mevcut,önümüzdeki aylara kısmet artık hayırlısıyla

Valla oda bi dert yaa. Ben pozitif günü yakaladım ateş ve akıntımda aynı günü işaret ediyordu yani doğru sonuç veriyor test. Ama sonra tekrar pozitif gösterdi o durumda kafam karıştı
bende başladı ovulasyona aynen seninki gibi bazen net sonra tekrar silikleşiyo tekrar netleşiyo anlayamadım

Günaydın kızlar. Bata 3 var ama sanırım kırmıZıları görücem öyle bir his var içimde. Zaten belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.benim adet düzenide şaşırdı...

merhaba, ben hamilelik planlaması yapıyorum şimdi yumurtlama dönemim 16 temmuz 12 temmuzda korunmasız ilişkıye girdik sizce hamile olma olasılıgım ne bırde cınsıyet belirleme ıcın nasıl yapıyorduk olanlar uygulayanlar bılgı verebilir mi?

canım yumurta çatlamadan önce döllenme olursa kız sonrası olursa erkek diyorlar ama ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum. Hayırlısı olsun...

Benim yumurtlama günüme 3 gün var hani cinsiyet tahmini yapılıyor ya eğer gece yaptığımız çalışmada gebe kaldıysam sizce ne olur kız mı erkek mı
Öle bişi varmı ben bilmiyorum valla canım yeni duydum

Kan testi yaptırdınmı canım en doğru sonuç o olur

Ben de bu ay beklenti içindeydim, adetime 3 gün var ama bugün hafif lekelenmem başladı ve klasik adet ağrılarım mevcut,önümüzdeki aylara kısmet artık hayırlısıyla
Hakkımızda hayırlısı canım sabır ve dua ilacımız

Günaydın kızlar. Bata 3 var ama sanırım kırmıZıları görücem öyle bir his var içimde. Zaten belim ve kasıklarım ağrımaya başladı.benim adet düzenide şaşırdı...
Umutsuz olma regl ile hamilelik belirtileri aynıymış canım ☺

Kan testi yaptırdınmı canım en doğru sonuç o olur
Hayır canım yaptirmadim henüz erken diye msjlarinizi okuyorumda inş bende sizin gibi çekmeden bebiş gelir piskolejikmi bilmiyorum ovülasyon testini iki gün sonra yapcam bklm gebelik testi bile hazır çok takmiyorum kafaya ve sizden beterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…