stres hormonu etkiliyor canım takmayanlar çabuk sonuç alıyor valla nasıl etcez bilmiomHayır canım yaptirmadim henüz erken diye msjlarinizi okuyorumda inş bende sizin gibi çekmeden bebiş gelir piskolejikmi bilmiyorum ovülasyon testini iki gün sonra yapcam bklm gebelik testi bile hazır çok takmiyorum kafaya ve sizden beterim
Biliyorum canım ama elimde deyil işteA
stres hormonu etkiliyor canım takmayanlar çabuk sonuç alıyor valla nasıl etcez bilmiom
Bozuk canım bundan sonuç okummaz
Pozitif görünüyor değerlendir canım boş geçmeyin derim benİkinci test olumlu gözüküyor
Canım şöyleki anlatayım adet tarihlerini aynı gibi benimde bir temmuzdu bugün 13.gün çıktı seninde yarindir muhtemelen yarın ve ertesi gün test yap ovülasyon ama akşam 8de yapAdetten Kaç gün sonra yaptın bu sonuç'çıktı'ben28 günde bir adet oluyorum. 2 temmuz adet 1. Günüydü yumurtlama dönemi nezaman bakiyim erkek bebek istiyoruz
Canim yerleşme kanaması kahverengi oluyo benim ilk gebeligimdeolmuştu devam etmezse gebelik testinde çıkar yerleşme olduysa ilk idrarını al testin yoksa al yap derim..Merhaba anniş adayları benim bat 19 temmuz ama bu gece bir iki damla kanamam oldu hiç olmazdım böyle ..daha adete 6 gün var neden olabilir sizce? yerleşme kanaması denilen bu mu acaba
yaaa adet ve hamilelik belirtisi gerçekten aynı mı. Adete 1-2 gün var ve belirtileri de 2 gündür var. Korkuyorum adet olucam hamiş olmıcam diyeUmutsuz olma regl ile hamilelik belirtileri aynıymış canım ☺
caanım benım yumurta takıbı programım var yumurtanın çatladıgı gunu 16 temuuz gösteriyor ama dediğin gibi bugun ve dun yumurtlama donemım başladıCanım şöyleki anlatayım adet tarihlerini aynı gibi benimde bir temmuzdu bugün 13.gün çıktı seninde yarindir muhtemelen yarın ve ertesi gün test yap ovülasyon ama akşam 8de yap
yerleşme kanaması kahve telvesi gıbı olur dıyorlar oyle bılıyorum :) inş. yerleşmedirMerhaba anniş adayları benim bat 19 temmuz ama bu gece bir iki damla kanamam oldu hiç olmazdım böyle ..daha adete 6 gün var neden olabilir sizce? yerleşme kanaması denilen bu mu acaba
canım bende ovulasyon testıne basladım günde bir kez yapıyorum bugun 12. gun ve ıkıncı cızgı sılık bırde aksam 8 demıssın ben akşam 10 da yapıyorum birşey farkeder mi?Canım şöyleki anlatayım adet tarihlerini aynı gibi benimde bir temmuzdu bugün 13.gün çıktı seninde yarindir muhtemelen yarın ve ertesi gün test yap ovülasyon ama akşam 8de yap
YAP BENCEBAT'ıma 1-3 gün arası var. Kızlar test yapayım mı sonuç verir mi sizce???
valla ben bır gölge göruyorum ama :) uydurmuyorsamEki Görüntüle 1858191 Eki Görüntüle 1858191 burda ne görüyorsunuz kızlar yardımcı olun bana
valla ben bır gölge göruyorum ama :) uydurmuyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?