Bat'ına birkaç gün kalanlarr

A
stres hormonu etkiliyor canım takmayanlar çabuk sonuç alıyor valla nasıl etcez bilmiom

Kızlar ovülasyon yaptım böyle çıktı bozuk dimi

İkinci test olumlu gözüküyor

Eklentiler

• IMG_20160713_211529632.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 53
Adetten Kaç gün sonra yaptın bu sonuç'çıktı'ben28 günde bir adet oluyorum. 2 temmuz adet 1. Günüydü yumurtlama dönemi nezaman bakiyim erkek bebek istiyoruz

Adetten Kaç gün sonra yaptın bu sonuç'çıktı'ben28 günde bir adet oluyorum. 2 temmuz adet 1. Günüydü yumurtlama dönemi nezaman bakiyim erkek bebek istiyoruz
Canım şöyleki anlatayım adet tarihlerini aynı gibi benimde bir temmuzdu bugün 13.gün çıktı seninde yarindir muhtemelen yarın ve ertesi gün test yap ovülasyon ama akşam 8de yap

Merhaba anniş adayları benim bat 19 temmuz ama bu gece bir iki damla kanamam oldu hiç olmazdım böyle ..daha adete 6 gün var neden olabilir sizce? yerleşme kanaması denilen bu mu acaba

Merhaba anniş adayları benim bat 19 temmuz ama bu gece bir iki damla kanamam oldu hiç olmazdım böyle ..daha adete 6 gün var neden olabilir sizce? yerleşme kanaması denilen bu mu acaba
Canim yerleşme kanaması kahverengi oluyo benim ilk gebeligimdeolmuştu devam etmezse gebelik testinde çıkar yerleşme olduysa ilk idrarını al testin yoksa al yap derim..

Umutsuz olma regl ile hamilelik belirtileri aynıymış canım ☺
yaaa adet ve hamilelik belirtisi gerçekten aynı mı. Adete 1-2 gün var ve belirtileri de 2 gündür var. Korkuyorum adet olucam hamiş olmıcam diye ((( 15-16 bekliyorum adet. Her zaman yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum. Ya hamiş değilsem....

Canım şöyleki anlatayım adet tarihlerini aynı gibi benimde bir temmuzdu bugün 13.gün çıktı seninde yarindir muhtemelen yarın ve ertesi gün test yap ovülasyon ama akşam 8de yap
caanım benım yumurta takıbı programım var yumurtanın çatladıgı gunu 16 temuuz gösteriyor ama dediğin gibi bugun ve dun yumurtlama donemım başladı

yerleşme kanaması kahve telvesi gıbı olur dıyorlar oyle bılıyorum :) inş. yerleşmedir

canım bende ovulasyon testıne basladım günde bir kez yapıyorum bugun 12. gun ve ıkıncı cızgı sılık bırde aksam 8 demıssın ben akşam 10 da yapıyorum birşey farkeder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…