Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Test yap illaki silik milik çıkar çok hafif bile çıksa hamişsin birde dün burdan bi araştırma yaptım kızlar yazıyorum tavsiyeleri uymak faydalı olacaktır ben öyle yapıyorum tlfon elimden dusmuyo r..

Canlar tavsiyelerim şunlar 1.kural yumurta olmadan asla hamiş kalamayiz o yüzden o haftayı iyi takip etmemiz gerek 24ve 35saate catlaya biliyor yumurta aman dikkat ben sık sık ilişkiye giriyorum gün iki günde bir en gec. 2.tavsiyem ilişkiden sonra asla kalkmayin en az yarım saat kalın ve bacaklariniza iki yastık koyun yüksek olsun bide sakin yikamayin kalkınca bile ertesi güne duş alin. 3.tavsiyem bunuda dün öğrendim burdan ovülasyon testleri hamiş olduğumuzu söylüyormuş çok öyle olan var t çizgisi çok kırmızı yanarsa adete on gün kala bile olsa hamile oldugumuzu anlıyoruz ben dün döllenme gunumdu 5gun sonra ovulasyonu yapcam eyer zaten yumurta hala duruyorsa çıkıyor durmuyorsa hiç çizgi çıkmaz bklm yazarım 5gun sonra gelişmeleri..

canım bende ovulasyon testıne basladım günde bir kez yapıyorum bugun 12. gun ve ıkıncı cızgı sılık bırde aksam 8 demıssın ben akşam 10 da yapıyorum birşey farkeder mi?
Tabi saat 10da yapman dahi iyi olur ama o saate çat kave işleri kalıyor su çok tüketmenin diyolar testi yapmadan önce 3saat bile fark eder daha koyu yanar

Aynen canım regl olcam die bakıp dururken bi türlü regl gelmeyincehamiş oldugunu öğreneni çok okudum burda

Olmadım canım..kan testim negatif çıktı..doktorada gitmedim gitmicem canım.çünkü adetlerim düzenliydi bebek deneyeli iki aydır bozuldu..bi sorunu olmayıp bebek isteyince adet düzeni bozulan çok kişi var o yüzden gerek duymadım dktorlar felaket tellalı gibi kötü kötü konuşurlar hep stresr girip iyice gecikmrk istemiyorum ☺
Canm sen adet oldunmu dr gittinmi

kızlar eczaneye gittim. 2 test var dedi biri erken biri normal dedi. normal olanı aldım freely diye bişey. adete 1 kaç gün var. bişi farkeder mi. erken olanı mı almalıydım?

kızlar eczaneye gittim. 2 test var dedi biri erken biri normal dedi. normal olanı aldım freely diye bişey. adete 1 kaç gün var. bişi farkeder mi. erken olanı mı almalıydım?
Canım çıkacak olduktan sonra çıkıyor test bozuk degilse

akşam yapıcam. Eşim tutturdu evde yap diye. Sonucu birlikte görmek istiyor sanırım. Şimdi yapacaktım ne güzel
Benimkide öyle ☺ negatif çıktı iki gün önce yok diyorum alıp bidaha yapıyoruz yavrum ya çok istiyorlar İnşallah en kısa zamanda hepimiz evlat sahibi olurız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…