ınsallah canım kırmızıları degıl kırmızı cızgı görursunİnşallah yarın tekrarlicam dua edin daha belirgin olur bugun şu kırmızılari gornessem iyi
Amin amin inşallahınsallah canım kırmızıları degıl kırmızı cızgı görursun
Ben ikinci çizgi görüyorum ama beyaz hayırlısı olsun inşaAllah canımEki Görüntüle 1858191 Eki Görüntüle 1858191 burda ne görüyorsunuz kızlar yardımcı olun bana
Canm sen adet oldunmu dr gittinmiKorkma dua et içini frah tut hormonlarını etkileme canım
Test yap illaki silik milik çıkar çok hafif bile çıksa hamişsin birde dün burdan bi araştırma yaptım kızlar yazıyorum tavsiyeleri uymak faydalı olacaktır ben öyle yapıyorum tlfon elimden dusmuyo r..yaaa adet ve hamilelik belirtisi gerçekten aynı mı. Adete 1-2 gün var ve belirtileri de 2 gündür var. Korkuyorum adet olucam hamiş olmıcam diye((( 15-16 bekliyorum adet. Her zaman yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum. Ya hamiş değilsem....
Ikinci cizgi var gibi ama biraz daha belirgin olsa hayirli olsun dicektimBen ikinci çizgi görüyorum ama beyaz hayırlısı olsun inşaAllah canım
Tabi saat 10da yapman dahi iyi olur ama o saate çat kave işleri kalıyor su çok tüketmenin diyolar testi yapmadan önce 3saat bile fark eder daha koyu yanarcanım bende ovulasyon testıne basladım günde bir kez yapıyorum bugun 12. gun ve ıkıncı cızgı sılık bırde aksam 8 demıssın ben akşam 10 da yapıyorum birşey farkeder mi?
bu gebelik dimi yok gözüküyor ovülasyon yap o sonuç veriyor hamissen çıkar sonucu atta merak ettimEki Görüntüle 1858191 Eki Görüntüle 1858191 burda ne görüyorsunuz kızlar yardımcı olun bana
yaaa adet ve hamilelik belirtisi gerçekten aynı mı. Adete 1-2 gün var ve belirtileri de 2 gündür var. Korkuyorum adet olucam hamiş olmıcam diye((( 15-16 bekliyorum adet. Her zaman yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum. Ya hamiş değilsem....
Hayalet çizgi var canımEki Görüntüle 1858191 Eki Görüntüle 1858191 burda ne görüyorsunuz kızlar yardımcı olun bana
Yarina yine yapicam inşallahHayalet çizgi var canım
Canm sen adet oldunmu dr gittinmi
inşşş canımmİnşallah yarın tekrarlicam dua edin daha belirgin olur bugun şu kırmızılari gornessem iyi
Canım çıkacak olduktan sonra çıkıyor test bozuk degilsekızlar eczaneye gittim. 2 test var dedi biri erken biri normal dedi. normal olanı aldım freely diye bişey. adete 1 kaç gün var. bişi farkeder mi. erken olanı mı almalıydım?
akşam yapıcam. Eşim tutturdu evde yap diye. Sonucu birlikte görmek istiyor sanırım. Şimdi yapacaktım ne güzelCanım çıkacak olduktan sonra çıkıyor test bozuk degilse
Benimkide öyle ☺ negatif çıktı iki gün önce yok diyorum alıp bidaha yapıyoruz yavrum ya çok istiyorlar İnşallah en kısa zamanda hepimiz evlat sahibi olurızakşam yapıcam. Eşim tutturdu evde yap diye. Sonucu birlikte görmek istiyor sanırım. Şimdi yapacaktım ne güzel
Amin canım :)inşallah hayırlısı ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?