Tamam canım benimTamam haberdar et bekliyorum canım
Hala gitmedinmi kız çalışıyormusun neden gitmiyorsun an azından bi hcgne baktır yükseliş varmı die kuzumTamam canım benim
hadi hayırlısı.Kızlar regl oldum sonunda çok mutluyumçalışmalara başlamaya az kaldı demektir.çok yoğun kahve ve pıhtılı koyu kırmızı gelio içimde baya bişiler olmuş anlıcanız ama tutunamadı miniğim demekki.aynen devam yani
Canım önceden kırmızı normal akıntıyla adet olurdum günüm 1 2 gün ya gecikir ya erken gelirdi.bebek isteyeli iki aydır böle pıhtılı koyu ve kahve falan geliyor ve ilk ay 5 gün ikinci ay15 gün gecikiyorsa bu döllenmenin verdiği sebeb rahim kendini hazırlıyor falan.banada arkadaşlarım dedi düzenin degişiyorsa bebek yer arıyor demektir die.. ☺hadi hayırlısı.
Ya öyle oluyomuymuşşşBişiler oluyo ama tutunamıyor. neden öyle olur ki?
İnşallah bebişin seninledir dua et ☺test yapmama 1 saat kaldı kızlarrrr acccaip heyecanlıyım uffffffff.
Canim yerleşme kanaması kahverengi oluyo benim ilk gebeligimdeolmuştu devam etmezse gebelik testinde çıkar yerleşme olduysa ilk idrarını al testin yoksa al yap derim..
yerleşme kanaması kahve telvesi gıbı olur dıyorlar oyle bılıyorum :) inş. yerleşmedir
Tebrikler canım
GÖZÜN AYDIN HAMİLESİN ALLAHIM BİZ İSTEYENLEREDE NASİP ETSİN
Ya ama emin olamıyorum regle daha var ya kan testi lazım galibaGÖZÜN AYDIN HAMİLESİN ALLAHIM BİZ İSTEYENLEREDE NASİP ETSİN
kaç gün var regline bu teste göre %100 hamilesin bence ya kan ver yada testi tekrarla canımYa ama emin olamıyorum regle daha var ya kan testi lazım galiba
1 - 3 gün arası var canım. Biraz daha geçsin testi tekrarlıycamkaç gün var regline bu teste göre %100 hamilesin bence ya kan ver yada testi tekrarla canım
Amin en hayırlı şekilde inşallahhhhGÖZÜN AYDIN HAMİLESİN ALLAHIM BİZ İSTEYENLEREDE NASİP ETSİN
canım adetine az kalmış bnde 7 8 gn var sandım kesin hamilesin tedavi gördünmü1 - 3 gün arası var canım. Biraz daha geçsin testi tekrarlıycam
Hayır görmedim canım. adetlerim düzenliydi, yumurtlama tarihini hesap edip denk getirdik. hayırlısı inşallahcanım adetine az kalmış bnde 7 8 gn var sandım kesin hamilesin tedavi gördünmü
yeni mi evlisin canımHayır görmedim canım. adetlerim düzenliydi, yumurtlama tarihini hesap edip denk getirdik. hayırlısı inşallah
yeni mi evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?