hmm bebekte erken olmuş ama olsun inşallah hamilelik gerçekleşir ve bebeğini kucağına alırsınEvet yeni 3 ay oldu
İnş canım insHaklısın canım kahverengi değildi benim ve sabah devam etti zaten adet oldum yaniinşallah önümüzdeki ay tutar
ya doğum kontrol hapı kullanmama göre normalde bat ıma 3 gün var ama hapı bıraktım o yüzden kestiremiyorum, ve bırakır bırakmaz korunmayı da bıraktık kızlar inşaALLAH yüzlerimiz güler
Canım gözün aydıııın ☺ bak varsa 3 tl liğede çıkar demiştim çıkmış bakEvet yeni 3 ay oldu
Salı yada çarşamba gunune randevu alacam tatlım. Gidecem sonunda :)Hala gitmedinmi kız çalışıyormusun neden gitmiyorsun an azından bi hcgne baktır yükseliş varmı die kuzum
Merhaba tebrık ederım yumurtlama gunune nasıl hesapladın bende de hersey normal denıyoruz hamıle kalamadım bende nasıl yaptınız ben 28 gunde bır adet oluyorum 5 gun suruyor. 2 temmuz da adet oldum en sonEvet yeni 3 ay oldu
hayırlısı olsun cnm benım uzme canını bıdaha denersınızMaalesef adet kanaması
O zaman yarın sabah deneyin derim. ve ondan 2 gün sonra tekrar deneyin cnm.Merhaba tebrık ederım yumurtlama gunune nasıl hesapladın bende de hersey normal denıyoruz hamıle kalamadım bende nasıl yaptınız ben 28 gunde bır adet oluyorum 5 gun suruyor. 2 temmuz da adet oldum en son
EVET CANIM AYNEN2 temmuz son adet inin başlangıç tarihi miydi?
ÇATLATMA İĞNESİ NE BEBEK OLMADIGI ICIN MI YAPTILAR NE KDAR BI KONTROL SÜRECİN OLDU ANLATIRMISIN YASADIKLARINIBenm benmde adetim iki gün geçti ama çatlatma iğnesi olmuştum ilk defa bu ay ondan mı diyrm yapmadm daha test
YUMURTLAMA GUNU ERKEK OLUYORDU DEMIO zaman yarın sabah deneyin derim. ve ondan 2 gün sonra tekrar deneyin cnm.
Öyle bişey diyolar ama bilmiyorum. Güya erkek olan spermler dişiden daha hızlıymış. yumurtlama günü olursa hızlı olan erkek sperm yumurtayı döllüyormuş. ama yumurtalamadan önce ilişki olursa spermler yerleşiyor, dişiler daha uzun yaşıyormuş. onun için de kı oluyormuş. Tabi doğruysa. Bilmiyorum.YUMURTLAMA GUNU ERKEK OLUYORDU DEMI
ÇOK uzun olmadı canım cok guzel yazmıssın aynı durumu bende yasadım ama bı ılaç bir iğne vurmadılar bana.ben normal yolla deniyorum. hersey normal dediler klomen kullanmadım. senin tutarsa ikiz olacak söyliyim :)Tabikiiki buçuk yıllık evliyim ilk bir yıl korunduk sonra dort beş ay denedik olmadii tabi ben dort yada beş tane doktor değiştirdm hepsi bütün tahlillerim normal diyordu eşime de aynı şekilde sonra en son bi doktora gittm hsg çekip bakmak lazm dedi tüplerin acikmi kapalimi diye dedi neyse onu da cektirdm 500 tl ye bu arada bir yıl olmak üzereydi çocuk isteyeli ve ben hep ozel doktorlara gittm baya testlere falan para harcadim hsg den bir ay sonra hamile kaldm ama kimyasal dusuk yaptım yani hcg 111 den yukarı çıkmadı kanamali düşük yaptım üstünden 6 ay geçti hala hamile kalmamış tim en son geçen ay bi doktora gittim ben daha önceki doktorlardan hic bi tedavi gormedm herşey normal dedikleri için bir yıl dolsn demişlerdi neyse bu ay klomen kullanalım dedi doktor ve ilk defa kullandm adertim de iki gün geçti öyle yanii çok uzun olduu
Hadi İnşallah güzel haberlerle gel canım☺ duygucum kendinde gördüğün en büyük fark neydi test yapmadan önceSalı yada çarşamba gunune randevu alacam tatlım. Gidecem sonunda :)
Sen ne kadar süredir istiyorsun canm sende anlatsana biraz süreciÇOK uzun olmadı canım cok guzel yazmıssın aynı durumu bende yasadım ama bı ılaç bir iğne vurmadılar bana.ben normal yolla deniyorum. hersey normal dediler klomen kullanmadım. senin tutarsa ikiz olacak söyliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?