Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Merhaba tebrık ederım yumurtlama gunune nasıl hesapladın bende de hersey normal denıyoruz hamıle kalamadım bende nasıl yaptınız ben 28 gunde bır adet oluyorum 5 gun suruyor. 2 temmuz da adet oldum en son
Muhtemelen 13.gün yada 14.gün yumurtluyosun bende ovulasyonda 13.gün koyu çıktı seninde öyledir canım..

ben bi
Sen ne kadar süredir istiyorsun canm sende anlatsana biraz süreci
r yıldır kkorunmuyorum ama 3 aydır bebek olsun dıye arastırıyorum. ugrasıyorum. ben doktora gttım hıç bir sorun yok turp gıbısınız dedı doktor. çalışmaya devam dedi.tamam dedik o gun bugun çalısıyoruz eşime badem muz yedırıyorum her akşam keçiboynuzu tozu yedırıyorum. o işe yarıyacak gibi:) onun dısında bır ılac aşılama olmadım hiç.doktorun söyedği su tam yumurtanın çatladıgı gun ılışkıye gırın dedi. yumurtlama 4 gun surermıs catladıgı gun anında taze ıken olursakalırsınn dedı :) bız onu tutturamadık

Canım ovulasyon testi kullanırsan tuturma olasılığın çok yüksek

Hadi İnşallah güzel haberlerle gel canım☺ duygucum kendinde gördüğün en büyük fark neydi test yapmadan önce
Sağol canım benim. En büyük fark dizlerimin ve bacaklarimin agrimasiydi. Sızlıyordu. Göğüslerim hafiften ağrıyordu. Ve şuan acayip iştahsızlık ve mide bulantısı var

Canim bende doktora denk getirmek için gittm yumurtlama gününü klomen kullanninca o oran artiyoo doktor gün ve saat söylüyor yani bakalım tutmuş mu

Kızlar bisey sorcam sizlere adetime 12gun kaldı ve aşırı iştah surekli uyku hali canım habire biseyler çekiyor sizdede böyle şeyler oldumuki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…