Muhtemelen 13.gün yada 14.gün yumurtluyosun bende ovulasyonda 13.gün koyu çıktı seninde öyledir canım..Merhaba tebrık ederım yumurtlama gunune nasıl hesapladın bende de hersey normal denıyoruz hamıle kalamadım bende nasıl yaptınız ben 28 gunde bır adet oluyorum 5 gun suruyor. 2 temmuz da adet oldum en son
r yıldır kkorunmuyorum ama 3 aydır bebek olsun dıye arastırıyorum. ugrasıyorum. ben doktora gttım hıç bir sorun yok turp gıbısınız dedı doktor. çalışmaya devam dedi.tamam dedik o gun bugun çalısıyoruz eşime badem muz yedırıyorum her akşam keçiboynuzu tozu yedırıyorum. o işe yarıyacak gibi:) onun dısında bır ılac aşılama olmadım hiç.doktorun söyedği su tam yumurtanın çatladıgı gun ılışkıye gırın dedi. yumurtlama 4 gun surermıs catladıgı gun anında taze ıken olursakalırsınn dedı :) bız onu tutturamadıkSen ne kadar süredir istiyorsun canm sende anlatsana biraz süreci
Canım ovulasyon testi kullanırsan tuturma olasılığın çok yüksekben bi
r yıldır kkorunmuyorum ama 3 aydır bebek olsun dıye arastırıyorum. ugrasıyorum. ben doktora gttım hıç bir sorun yok turp gıbısınız dedı doktor. çalışmaya devam dedi.tamam dedik o gun bugun çalısıyoruz eşime badem muz yedırıyorum her akşam keçiboynuzu tozu yedırıyorum. o işe yarıyacak gibi:) onun dısında bır ılac aşılama olmadım hiç.doktorun söyedği su tam yumurtanın çatladıgı gun ılışkıye gırın dedi. yumurtlama 4 gun surermıs catladıgı gun anında taze ıken olursakalırsınn dedı :) bız onu tutturamadık
bi tane testim var onu ne zmana yapayımCanım ovulasyon testi kullanırsan tuturma olasılığın çok yüksek
Sağol canım benim. En büyük fark dizlerimin ve bacaklarimin agrimasiydi. Sızlıyordu. Göğüslerim hafiften ağrıyordu. Ve şuan acayip iştahsızlık ve mide bulantısı varHadi İnşallah güzel haberlerle gel canım☺ duygucum kendinde gördüğün en büyük fark neydi test yapmadan önce
Hayirli olsunn canim darisi bana insallah banada dua et lutfen ☺Kızlar şimdi yaptım adetm uç gün geçmişti
İnş canım benim sağol darısı başınaHayirli olsunn canim darisi bana insallah banada dua et lutfen ☺
Kızlar şimdi yaptım adetm uç gün geçmişti[/QUOTE
Canım nasıl belirtilerin var
Canım bir an önce yapsaydın keşke 13.günde olabilirdi sen yap hemen bekleme..bugun 14. günüm yapyımmı yarını mı bekliyim
Canım bir an önce yapsaydın keşke 13.günde olabilirdi sen yap hemen bekleme..[/QUOyumurtlama olmamış baktım kızlar
tebriklerr canımmmmm
baktım dün gece yummurtlama olmamıs ovülasyon testim tek çizgi.yarın deniyimmiCanım bir an önce yapsaydın keşke 13.günde olabilirdi sen yap hemen bekleme..
hayırlısı olsun cnm benım uzme canını bıdaha denersınız
Denemedim canım bu ay da tutmazsa düşünebilrim yapmayıCanim soğan kürü falan denedin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?