Olmusta olabilir sen sabah akşam tekraa..baktım dün gece yummurtlama olmamıs ovülasyon testim tek çizgi.yarın deniyimmi
Canım ben hiç ovulasyan falan kullanmadım normal gebelik testibu ovulasyon mu gebelik mi
Canım hcgne baktırdınmı gözün aydııın
Düzenli yükselir İnşallah çok yüksek çıkıcak gibi çizgiler çok belirgin testin markası neydiYarın baktırıcam gittigimde beş gün geçsin öyle gel demişti
İnşallah canım son yaptığım bebetime markaDüzenli yükselir İnşallah çok yüksek çıkıcak gibi çizgiler çok belirgin testin markası neydi
Ben bebek istediğimi kaybettim canım bi süre bebek istemiyorumSağol canım benim. En büyük fark dizlerimin ve bacaklarimin agrimasiydi. Sızlıyordu. Göğüslerim hafiften ağrıyordu. Ve şuan acayip iştahsızlık ve mide bulantısı var
En kalitesiz diolar bu teste ama ne kadar net çıkmış oysakiİnşallah canım son yaptığım bebetime marka
En kalitesiz diolar bu teste ama ne kadar net çıkmış oysaki
TEBRİKLER Allahımm hayırlısı ıle kucagına vesın ınsallah bızı bilgilendir canım bende kalmayı dusunuyorum nasıl yaptınız bız ıkı gundur yapıyoruz bugun kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor
Hiç ummadığın anda gelecek bebeğin bunu unutma canım.Ben bebek istediğimi kaybettim canım bi süre bebek istemiyorumzaten çok erken işe başlayıp düzenimi oturduktan sonra üzerine düşücem bebek işinin , tedavi falan yani.. sadece korunmıcam vucüdum kendini yoluna koysun sperme alışsın die başka bi uğraş saglamıcam
gözün aydın canım çok net bir çizgiCanım ben hiç ovulasyan falan kullanmadım normal gebelik testi
Çok sağol canımgözün aydın canım çok net bir çizgi
hayırısı olsun herkes ıcın bu dunyaya bebek getirmek çok zor. bende cok kararsızım ama ıstıyorum bı yandan da ben dun ılıskı yasadım nasıl oluyor surec ilişkı sonrası hemen gebelikk olusuyormu yoksa kaç gun sonra rakme gıdıyor döllenme oluyorCanım allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin kan testi için gittim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkıcak dua edin
Amin canım ayrıca gerçekten herkes için zor isterken bile ya yapamassam yetiştiremez düzgün bir anne olamassam diye düşünüyorum ama elimden geldiğince düzgün bir anne olmak ve eşimide baba olarak görmek istiyorum benim ilişkiden sonra başlayan kasık ağrılarım vardı ama gitgide dahada şiddetlendi halada devam ediyohayırısı olsun herkes ıcın bu dunyaya bebek getirmek çok zor. bende cok kararsızım ama ıstıyorum bı yandan da ben dun ılıskı yasadım nasıl oluyor surec ilişkı sonrası hemen gebelikk olusuyormu yoksa kaç gun sonra rakme gıdıyor döllenme oluyor
BENİM DE VAR :)Amin canım ayrıca gerçekten herkes için zor isterken bile ya yapamassam yetiştiremez düzgün bir anne olamassam diye düşünüyorum ama elimden geldiğince düzgün bir anne olmak ve eşimide baba olarak görmek istiyorum benim ilişkiden sonra başlayan kasık ağrılarım vardı ama gitgide dahada şiddetlendi halada devam ediyo
SAĞDA MI SOLDA MI AĞRI CANIMBENİM DE VAR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?