Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Sağol canım benim. En büyük fark dizlerimin ve bacaklarimin agrimasiydi. Sızlıyordu. Göğüslerim hafiften ağrıyordu. Ve şuan acayip iştahsızlık ve mide bulantısı var
Ben bebek istediğimi kaybettim canım bi süre bebek istemiyorum zaten çok erken işe başlayıp düzenimi oturduktan sonra üzerine düşücem bebek işinin , tedavi falan yani.. sadece korunmıcam vucüdum kendini yoluna koysun sperme alışsın die başka bi uğraş saglamıcam

TEBRİKLER Allahımm hayırlısı ıle kucagına vesın ınsallah bızı bilgilendir canım bende kalmayı dusunuyorum nasıl yaptınız bız ıkı gundur yapıyoruz bugun kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor

Canım allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin kan testi için gittim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkıcak dua edin

Hiç ummadığın anda gelecek bebeğin bunu unutma canım.

Canım allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin kan testi için gittim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkıcak dua edin
hayırısı olsun herkes ıcın bu dunyaya bebek getirmek çok zor. bende cok kararsızım ama ıstıyorum bı yandan da ben dun ılıskı yasadım nasıl oluyor surec ilişkı sonrası hemen gebelikk olusuyormu yoksa kaç gun sonra rakme gıdıyor döllenme oluyor

Amin canım ayrıca gerçekten herkes için zor isterken bile ya yapamassam yetiştiremez düzgün bir anne olamassam diye düşünüyorum ama elimden geldiğince düzgün bir anne olmak ve eşimide baba olarak görmek istiyorum benim ilişkiden sonra başlayan kasık ağrılarım vardı ama gitgide dahada şiddetlendi halada devam ediyo

BENİM DE VAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…