Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Bide şunu merak ediyorum Allahdan gelene razı olurum sağlıklı olsun farketmez ama kızım oldugu ıcın erkek bebek istıyorum benım ovulasyon gunum 16 temmuz gösteriyordu. biz 18 de korunmasız ilişkiye girdik bi de 13 de yaptık adetten sonra dogru mu ılerlıyoru erkek bebek için

Bunun hakkında hiç bir fikrim yok canım

erkek vea kız bebek için ilişki günleri bellimi merak ettim

erkek vea kız bebek için ilişki günleri bellimi merak ettim
benim bildiklerim cinsiyeti belirleyen erkektir. erkek sert bır kahve ıcecek 1 saat önce o sperm ıcınde y kromozonunu artırıyor yanı kafein .) sonrakadın orgzm olacak vajina bazik olsun kaygan olsun hızlı olan y spermı cabucak yumurtaya tutunsun diye bide yumurtlama zamanında olacak ilişki adetin 14 gunu ortası yani (herkezin adet suresı farkıdır benım 28 ve duzenlı ) bunlar biyolajık olanaklar hersey Allahu taelanın elındedır dua edıp hayırlıını dıledıgınde allahım verır dıye dusunuyorum

erkek bebek için eşimizin kahve içmesi gerekli öylemi hayırlısı olsun bakalım rabbim banada hayırlı bir evlat versinde hiç fark etmiyor oğlan kız gerçekten çok istiyorum

01duygu01 hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah doğru zamanı bilir ama uğraşmıcam erken zaten daha ya

Allah bağışlasın canım
amin canım cumlemızınkını ben aslında kımlıkte 28 yasındayım normalde 30 yasıma grdım kızım 5 yasında şimdi bir erkek kardesi olsa ne guzel olur yanlız kalmasın bız ölüp gttıgımızde bu hayin dunyada

İnşallah gönlünce olur canım

Canım bak burda da buldum seni Urmicca :)))
Kızlar bende geldimmm aranıza kabul edermisiniz ? :) Bu arada bende yumurtlama dönemindeydimve bu ay 3-4 kere denedik 2 önce bitti şuan beklmeedeyim regl 10 gün var ama galiba bu ay daha poztif düşünsem de arada olmazsa üzülmeyeyim diye kendimi alıştırmıyorum Neyse belitiler var belim çok agrıyuor kızlar şişkinlik akıntı geçen ay hiç olmADI BU ay ara ara beyaz şeffah akıntım oluyor bugünden beride gögüslerim dolgunlaştı ve dokunacak gibi degil ama korkum şu dünden beri evde tadilat var ve ben evde tekim sürekli koşturmaca malum egil dogruldukça kasıklarım batıyor sizce eğer dölnemişşse yumurta bişey olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…