Bat'ına birkaç gün kalanlarr

hoşgeldin canım
inşallah hamilesindir ben düşük yaptığımda benim de kasıklarda ve karında batmalar olmuştu ilk defa, ve onda hamileymişim ama düşük oldu. benim de bu ay akıntım oldu bakalım hayırlısı

HoşBULDUK CANIM
OLabilir mi yani :)) inşAllah canım allah saglıklı sıhhatli olsun yeter cümlemizin isteyen herkese versin rabbim ama egilmek uzanmak falan bişey olurmu pekii

Hiç kaçarmı sendenÜmit var galiba kuzum çok sarsma kendini tutunması kolay olur o zaman İnşallah bu ay pozitifi görcen ben ara verdim bi süre daha çok erken oldugunu düşündüm

Ben de cuma gününü bekliyorum bakalım. ilk hamileliğim 14.haftada bitti, martta veda etti bebeğim bana. Umarım kardeşi bu ay benimledir.
İnşallah seninledir bebeğin canım bekliyorum sonucunu

Yap tabii ya lekelenmen olmuştu sanırım senin pembe ben olsam çoktan yapmıştım test hayırlısı olsun inşaAllah
Gecen hafta doktora gittim doktor idrar testi yapti hamilelik yok idrar yolları enfeksiyonu dedi doktora kan tahlili yapalim dedim reglin gecmediyse bekle dedi. Simdi yapsam cikarmi ki.

Hiç kaçarmı sendenÜmit var galiba kuzum çok sarsma kendini tutunması kolay olur o zaman İnşallah bu ay pozitifi görcen ben ara verdim bi süre daha çok erken oldugunu düşündüm

İnşallah canım allah nasip etsin inş çok istiyorum tabiki ama böyle arada olunca unuttup inip çıkıyorum uzanıyorum falan korkmuyor değilim onun endişesi var

Canım geçmiş olsun inşallah bu defa hiç prob olmadan sonuna dek sağlıkla gider her şey. Sebep ne idi?

teşekkür ederim, umarım dediğin gibi sonuna kadar sağlıklı giden bir hamilelik ve sağlıklı bebişlerimizi kucağıma almak nasip olsun hepimize.
Sebep kesin bir şey bulunamadı. 14. haftada gece uyurken suyum geldi. suzun kalınca da iki gün sonra kalbi durdu

HoşBULDUK CANIM
OLabilir mi yani :)) inşAllah canım allah saglıklı sıhhatli olsun yeter cümlemizin isteyen herkese versin rabbim ama egilmek uzanmak falan bişey olurmu pekii
fazla eğilme yukarı doğru gerilme inşallah hamilesindir de bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…