hoşgeldin canımCanım bak burda da buldum seniUrmicca :)))
Kızlar bende geldimmm aranıza kabul edermisiniz ? :) Bu arada bende yumurtlama dönemindeydimve bu ay 3-4 kere denedik 2 önce bitti şuan beklmeedeyim regl 10 gün var ama galiba bu ay daha poztif düşünsem de arada olmazsa üzülmeyeyim diye kendimi alıştırmıyorumNeyse belitiler var belim çok agrıyuor kızlar şişkinlik akıntı geçen ay hiç olmADI BU ay ara ara beyaz şeffah akıntım oluyor bugünden beride gögüslerim dolgunlaştı ve dokunacak gibi degil ama korkum şu dünden beri evde tadilat var ve ben evde tekim sürekli koşturmaca malum egil dogruldukça kasıklarım batıyor sizce eğer dölnemişşse yumurta bişey olur mu ?
hoşgeldin canım
inşallah hamilesindir ben düşük yaptığımda benim de kasıklarda ve karında batmalar olmuştu ilk defa, ve onda hamileymişim ama düşük oldu. benim de bu ay akıntım oldu bakalım hayırlısı
Amin canım İnşallah ama uğraşmıcam erken daha çabalamam için.Allah benden önce yıllardır olmayanlara versin İnşallahDaha gençmissin en kısa zamanda olur inşallah
Canım bak burda da buldum seniUrmicca :)))
Kızlar bende geldimmm aranıza kabul edermisiniz ? :) Bu arada bende yumurtlama dönemindeydimve bu ay 3-4 kere denedik 2 önce bitti şuan beklmeedeyim regl 10 gün var ama galiba bu ay daha poztif düşünsem de arada olmazsa üzülmeyeyim diye kendimi alıştırmıyorumNeyse belitiler var belim çok agrıyuor kızlar şişkinlik akıntı geçen ay hiç olmADI BU ay ara ara beyaz şeffah akıntım oluyor bugünden beride gögüslerim dolgunlaştı ve dokunacak gibi degil ama korkum şu dünden beri evde tadilat var ve ben evde tekim sürekli koşturmaca malum egil dogruldukça kasıklarım batıyor sizce eğer dölnemişşse yumurta bişey olur mu ?
Amin canım en kısa zamanda yavruna kavuşursunMerhaba kizlar ,
Benimde 3 gün kaldi cuma günü belli olucak bakalım hayırlısı olur InşAllah. . RABBİM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INŞAALLAH. . KIMSENIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZSIN..
İnşallah seninledir bebeğin canım bekliyorum sonucunuBen de cuma gününü bekliyorum bakalım. ilk hamileliğim 14.haftada bitti, martta veda etti bebeğim bana. Umarım kardeşi bu ay benimledir.
İnşallah seninledir bebeğin canım bekliyorum sonucunu
Yap tabii ya lekelenmen olmuştu sanırım senin pembe ben olsam çoktan yapmıştım test hayırlısı olsun inşaAllahSelam. 5gun geçti test yapsammi..
Hayırlı olsunnn Son regl tarihin neydi canımmm?Canım ben hiç ovulasyan falan kullanmadım normal gebelik testi
Canım geçmiş olsun inşallah bu defa hiç prob olmadan sonuna dek sağlıkla gider her şey. Sebep ne idi?Ben de cuma gününü bekliyorum bakalım. ilk hamileliğim 14.haftada bitti, martta veda etti bebeğim bana. Umarım kardeşi bu ay benimledir.
Hayırlı olsunnn Son regl tarihin neydi canımmm?
Gecen hafta doktora gittim doktor idrar testi yapti hamilelik yok idrar yolları enfeksiyonu dedi doktora kan tahlili yapalim dedim reglin gecmediyse bekle dedi. Simdi yapsam cikarmi ki.Yap tabii ya lekelenmen olmuştu sanırım senin pembe ben olsam çoktan yapmıştım test hayırlısı olsun inşaAllah
Çıkar tabii canım hiç bekleme yapGecen hafta doktora gittim doktor idrar testi yapti hamilelik yok idrar yolları enfeksiyonu dedi doktora kan tahlili yapalim dedim reglin gecmediyse bekle dedi. Simdi yapsam cikarmi ki.
Hiç kaçarmı sendenÜmit var galiba kuzum çok sarsma kendini tutunması kolay olur o zaman İnşallah bu ay pozitifi görcen ben ara verdim bi süre daha çok erken oldugunu düşündüm
Canım geçmiş olsun inşallah bu defa hiç prob olmadan sonuna dek sağlıkla gider her şey. Sebep ne idi?
Yok korkma canım sabah ilk idrarınla yap inşaAllah vardır bebiş hayırlısıİnternetten uyandigimda yaparsam daha net sonuç cikarmis oyuzdn yarin yapicam hayirlisi. Korkuyorum da yapmaya
fazla eğilme yukarı doğru gerilme inşallah hamilesindir de bişey olmazHoşBULDUK CANIM
OLabilir mi yani :)) inşAllah canım allah saglıklı sıhhatli olsun yeter cümlemizin isteyen herkese versin rabbim ama egilmek uzanmak falan bişey olurmu pekii
tabikide yap hayırlı haberler verSelam. 5gun geçti test yapsammi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?