Yarın sabah yapıcam canım ama adet belirtilerim başladı heralde yine adet olcam bu ay.canim testin gecerliligi yok o kiti actigin icin hassasiyetini kaybetmistir.bir de 10 dk cok uzun bir zaman bence kafani karistirma yenile testi
kasıkların yaniiKarnım da sanci var.
adet sancısda olabilir.baska belirtn yok muKarnım da sanci var.
Mide bulantısı ve halsizlik var. Ayrıca aşırı bi uyku haliadet sancısda olabilir.baska belirtn yok mu
Karnım kasiklarim. Her zamanki adet sancısı ndan farklı bi ağrıkasıkların yanii
bndede uyku hali yorgunluk var acaba oruçdan mı dedim ama inş ıkımzınde bebişi vardr cnm aminnMide bulantısı ve halsizlik var. Ayrıca aşırı bi uyku hali
bat ne zamndıKarnım kasiklarim. Her zamanki adet sancısı ndan farklı bi ağrı
sadece kasık ağrısı yaşadım canımbelirtin neydi cnm bn varya artık heyecandan butun belirtilri karıstrdım artık hıc bışı hissetmiyrum
Amiinn inşallah canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin:)bndede uyku hali yorgunluk var acaba oruçdan mı dedim ama inş ıkımzınde bebişi vardr cnm aminn
Yarınbat ne zamndı
canim eger sancin kasiklarinin tam ortasinda genital bolgene dogru yani asagi kasik ortasinda ise ve elinle bastirinca geciyorsa adetin geliyor ama orda bosluk hissediyorsan agri orda degilse bebisten tecrubeyle sabittir.ne sancısı varr
Canım merhaba ben 9 günce doktora gitmiştim idrar tahlili idrar yolu enfeksiyonumı var acaba diye idrarımı verirlen farkettim aynen hindistan cevizi tozu gibi şeyler vardı enfeksiyon sandım çok korktum ama idrarımda temiz çıktı ama hcg testimde aynı gün negatif çıktı.. reglime 10 gün kala falandı bu testlercanim eger sancin kasiklarinin tam ortasinda genital bolgene dogru yani asagi kasik ortasinda ise ve elinle bastirinca geciyorsa adetin geliyor ama orda bosluk hissediyorsan agri orda degilse bebisten tecrubeyle sabittir.
bir de bir belirtim daha benim.idrarimda kocaman beyaz hindistan cevizi tozu gibi tortular olmuştu hamileymisim bugun yoktu mesela ve test negatif
Merhaba canım foto atarmısınBenim adetim gecikeli tam 5 gun oldu erken gebelik testi yaptim cok silikte olsa cizgi gordum ama kafam cok karisti sizce napmalyim
Ay bu tortular bende de var canım ve regl olmadım hafif bir lekelenme var dı ilk gün sonra yok bugün 3. Günü olması lazımdı test yapacağım yarın . İnşallah hayırlısı olacak.canim eger sancin kasiklarinin tam ortasinda genital bolgene dogru yani asagi kasik ortasinda ise ve elinle bastirinca geciyorsa adetin geliyor ama orda bosluk hissediyorsan agri orda degilse bebisten tecrubeyle sabittir.
bir de bir belirtim daha benim.idrarimda kocaman beyaz hindistan cevizi tozu gibi tortular olmuştu hamileymisim bugun yoktu mesela ve test negatif
Yeni uye oldum nasil atilir bilmiyorumkiMerhaba canım foto atarmısın
Bu tortulardan bende de var cok ilgimi cekmisti nie boyle die acaba dedirttiniz simdi banaAy bu tortular bende de var canım ve regl olmadım hafif bir lekelenme var dı ilk gün sonra yok bugün 3. Günü olması lazımdı test yapacağım yarın . İnşallah hayırlısı olacak.
Dosya yükle den yükleniyor canım yorum yazdığın bölümdeyaniYeni uye oldum nasil atilir bilmiyorumki
Sanirim gönderdim simdi cektimDosya yükle den yükleniyor canım yorum yazdığın bölümdeyani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?