Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Sabah direk kan vermeye gitcem olmassam inş olmam emin olmak idrarla erken bence

oda olur hemde daha guzel olur bence ben malasef direk kan veremiyorum burda oyle kabul etmezler once test yapmam lazim negatif cikarsa bi kac gun beklemem lazim tekrar test yapmam lazim daha sonra gercekten gelmese anca

Kizlar benim bat yarin.bugun peceteye pembelik geldi 6 saat once.adet oluyorum sandim ama gelmedi adet sancim vardi biraz o da kesildi simdi sadece belim agriyor.yerlesme kanamasi olabilir mi acaba
Tabiki olabilir canim iki bence sabah ilk idrarinla test yapmalisin

Kizlar bat'ima son iki gün ama bugun regl olacakmisim gibi agrim var

SLM canm inşallah hamissindir. Benimde adetime 4 yada 5 gün var bi kaç gündü bel ağrısı ve kasık ağrısı var. Özellikle kasiklarimda çok ağrıyı batma oluyor. Gaz var. Sanki hamile gibi hissediyorum kendimi.

merhaba, son adet tarihim 10 temmuz
doğum kontrol hapı 28 günlük içiyorum. son 4 gündür beyaz etkisiz hapları içiyorum
bu 4 beyaz hapta adet olmam gerekirdi ama olmadım hala.
lekelenmem oldu, adet başladı sandım ama geçti yok şimdi.
ne düşünmeliyim bilemedim.

yarın yeni paket doğum kontrol hapına başlamalıyım aslında.

Bat a 4 gün ve Biri net biri silik egri çizgilerim var

Eklentiler

• SI_20160811_100636.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar benim bat bugün geçen ay bi kimyasal gebelik geçirdim normalde yarın kan vercektim dayanamadım bugün idrar testi aldım pozitif çıktı tekrarlamalımıyım sizce yanıltmış olabilir mi test beni

Eklentiler

• IMG-20160811-WA0001.webp
    7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar benim bat bugün geçen ay bi kimyasal gebelik geçirdim normalde yarın kan vercektim dayanamadım bugün idrar testi aldım pozitif çıktı tekrarlamalımıyım sizce yanıltmış olabilir mi test beni
Canm tebrikler hamissin hic deneme bidaha yanlis degil sen kosss kan ver 1000 kusurun uzerinde cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…