- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
Sabah direk kan vermeye gitcem olmassam inş olmam emin olmak idrarla erken benceolabilir canim aynilari bendede var sabah bir test yap istersen emin olursun
Sabah direk kan vermeye gitcem olmassam inş olmam emin olmak idrarla erken bence
Tabiki olabilir canim iki bence sabah ilk idrarinla test yapmalisinKizlar benim bat yarin.bugun peceteye pembelik geldi 6 saat once.adet oluyorum sandim ama gelmedi adet sancim vardi biraz o da kesildi simdi sadece belim agriyor.yerlesme kanamasi olabilir mi acaba
SLM canm inşallah hamissindir. Benimde adetime 4 yada 5 gün var bi kaç gündü bel ağrısı ve kasık ağrısı var. Özellikle kasiklarimda çok ağrıyı batma oluyor. Gaz var. Sanki hamile gibi hissediyorum kendimi.Kızlar mrb benim adetim 2 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Bat a 4 gün ve Biri net biri silik egri çizgilerim var
Benim adet günüm bugün olmadım daha inş da olmamBat a son 4 gün kızlaar buyrun beraber bekleyelim pozitifleri görelim İnşAllah
Canm tebrikler hamissin hic deneme bidaha yanlis degil sen kosss kan ver 1000 kusurun uzerinde cikarKızlar benim bat bugün geçen ay bi kimyasal gebelik geçirdim normalde yarın kan vercektim dayanamadım bugün idrar testi aldım pozitif çıktı tekrarlamalımıyım sizce yanıltmış olabilir mi test beni
Canım bugün kan verdim 597 çıktı ama adetim 1 gün geçiyo değer biraz yüksek geldi banaCanm tebrikler hamissin hic deneme bidaha yanlis degil sen kosss kan ver 1000 kusurun uzerinde cikar
Yok canim normaldir adetin bittikten sonra kalmissindir darisi bana insallahCanım bugün kan verdim 597 çıktı ama adetim 1 gün geçiyo değer biraz yüksek geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?