Umutlar tukenmez adetini bekleyip bi daha yaprsin :)Ay benim de 2 gün sonra sabah test yaptim dayanamayıp negatifti olsaydi cikardi ay belki de erken ay bilmiyoruum
Hadi hayirlisi olsun canm rabbim istiyen herkese versin insaallah ☺Benim batım yarın
Hadi hayirlisi olsun canm rabbim istiyen herkese versin insaallah ☺
Zaten takmacan kafaya takinca olmuyor ben artik oyle yapiyorum. Nasip kismet deyip geciyorum :)İnşallah canım..ama bu aydan pek ümidim yok malesef
Zaten takmacan kafaya takinca olmuyor ben artik oyle yapiyorum. Nasip kismet deyip geciyorum :)
Canm ben neredeyse 2 yillik ewlyim ve hic korunmadim ama olmuyor herseyde vardir bir hayir demek zorunda kaldim artik. Takinca yipranan ben oluyorumEvet orası öyle ama aklımdan hiç çıkartamıyorum malesef..
Canm ben neredeyse 2 yillik ewlyim ve hic korunmadim ama olmuyor herseyde vardir bir hayir demek zorunda kaldim artik. Takinca yipranan ben oluyorum
Bencede takma herseyin hayirlisi olsun sen taktikca gelmez bebis :)Aynen canım benimde 1 sene oldu.. önümüzdeki ay hiç takmamaya çalışcam inşallah olur
Canm naptin sen son durum nedirBat a 4 gün ve Biri net biri silik egri çizgilerim var
Benimde 7 gun var keske bebisler gelseBat a 2 gun. Ay olmim olmiiiimmm
Insallah caniiiiimmmm :)Benimde 7 gun var keske bebisler gelse
yoktur. ilk hamileliğimde denizde taklalar mı atmadım, çılgın temizlikler mi yapmadım. doktor hamile kalamazsın bu hormonlarla demişti çünkü. hamileymişim meğerse o aralar. bir şey olmuyor yani. hatta hamileyken yüzmeyi öneriyor doktorlar. karnım burnumda yüzmeye de gittim ben.Kızlar ben de bat bekliyorum. Acaba denizde yüzmenin gebelik oluşmasına olumsuz bi etkisi var mıdır? Sakıncalı mıdır?
Valla bida test yapmadım regl sancım gelip gidio olcam galiba die test yapmıyorum ama olmadım hala.bat 15 i 7 gün geçtiC
Canm naptin sen son durum nedir
Canım bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belirtilerin geçen ay gibimiydi nasildi hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıcakla kucağına aldirtsin..Canım bugün kan verdim 597 çıktı ama adetim 1 gün geçiyo değer biraz yüksek geldi bana
Hayirli olsn cnm hamilesinEki Görüntüle 1874368 geçikmemin 8. Günü kızlarrr idrarım C ye ulaşmadan T belirdi 1-2 saniye içinde yanimiratect marka test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?