Bat'ına birkaç gün kalanlarr

canim kan testi adete 10 gun kala cok ama cok erken cikmamasi normal simdi peki kac gunun var adete ve idrarin yine ayni mi? benim adetime 3 gun falan vardi bir suru beyaz tortucuk vardi

Benim adetim gecikeli tam 5 gun oldu erken gebelik testi yaptim cok silikte olsa cizgi gordum ama kafam cok karisti sizce napmalyim
canim silik cizgi 5 dk icinde cikmissa gebelik var yuksek ihtimal ama geciken adetlerde kan testi en doğrusu hem gercek gebelik hem de tehlikeli bir durum olup olmadigini anlamak acisindan

Ay bu tortular bende de var canım ve regl olmadım hafif bir lekelenme var dı ilk gün sonra yok bugün 3. Günü olması lazımdı test yapacağım yarın . İnşallah hayırlısı olacak.
canim insallah hayirli haberi alirsin n yalan soyleyim umutlandim sana dair ama mutlaka haber ver ki bu tortu isi gercek mi tesaduf mu bilelim

canim silik cizgi 5 dk icinde cikmissa gebelik var yuksek ihtimal ama geciken adetlerde kan testi en doğrusu hem gercek gebelik hem de tehlikeli bir durum olup olmadigini anlamak acisindan
Insallah mutlu haberleri alirim 1,5 yildir evliyim hic korunmadik ama malsef bebisimiz gelmedi bu ay cok ümitliyim ama yinede hayirlisi

Insallah mutlu haberleri alirim 1,5 yildir evliyim hic korunmadik ama malsef bebisimiz gelmedi bu ay cok ümitliyim ama yinede hayirlisi

umitsiz olma canim benim abimlerinde hicbir sorun yokken 1.5 yil olmadi simdi 2 oglu var her gecenin bir sabahi var sonucta bu ay olmasa bile zamani vardir suphesiz. ama benim beta hcg 217 olmasina ragmen silik cizgi cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…