canim kan testi adete 10 gun kala cok ama cok erken cikmamasi normal simdi peki kac gunun var adete ve idrarin yine ayni mi? benim adetime 3 gun falan vardi bir suru beyaz tortucuk vardiN
Canım merhaba ben 9 günce doktora gitmiştim idrar tahlili idrar yolu enfeksiyonumı var acaba diye idrarımı verirlen farkettim aynen hindistan cevizi tozu gibi şeyler vardı enfeksiyon sandım çok korktum ama idrarımda temiz çıktı ama hcg testimde aynı gün negatif çıktı.. reglime 10 gün kala falandı bu testler
canim silik cizgi 5 dk icinde cikmissa gebelik var yuksek ihtimal ama geciken adetlerde kan testi en doğrusu hem gercek gebelik hem de tehlikeli bir durum olup olmadigini anlamak acisindanBenim adetim gecikeli tam 5 gun oldu erken gebelik testi yaptim cok silikte olsa cizgi gordum ama kafam cok karisti sizce napmalyim
canim insallah hayirli haberi alirsin n yalan soyleyim umutlandim sana dair ama mutlaka haber ver ki bu tortu isi gercek mi tesaduf mu bilelimAy bu tortular bende de var canım ve regl olmadım hafif bir lekelenme var dı ilk gün sonra yok bugün 3. Günü olması lazımdı test yapacağım yarın . İnşallah hayırlısı olacak.
Insallah mutlu haberleri alirim 1,5 yildir evliyim hic korunmadik ama malsef bebisimiz gelmedi bu ay cok ümitliyim ama yinede hayirlisicanim silik cizgi 5 dk icinde cikmissa gebelik var yuksek ihtimal ama geciken adetlerde kan testi en doğrusu hem gercek gebelik hem de tehlikeli bir durum olup olmadigini anlamak acisindan
Cuma gunu hastaneye gidecem erken gebelik testindede silikte olsa cift cizgi gordum bir bucuk yil sonracanim insallah hayirli haberi alirsin n yalan soyleyim umutlandim sana dair ama mutlaka haber ver ki bu tortu isi gercek mi tesaduf mu bilelim
Insallah mutlu haberleri alirim 1,5 yildir evliyim hic korunmadik ama malsef bebisimiz gelmedi bu ay cok ümitliyim ama yinede hayirlisi
Nasil yani daha detayli anlatirmisin canm yapaym.hemenbir de dedigimi yapin kizlar benim adetim gelmek uzere artik sari akinti basladi elimi kasigimi ortasina basinca resmen rahmimi hissediyorum bosluk yokyani
canim erken gebelik degil de normal test yap evde cumaya daha cok var ben bile dayanamadim simdi:) bir de idararini seffaf bir kaba al bak bakalim ne alemdeCuma gunu hastaneye gidecem erken gebelik testindede silikte olsa cift cizgi gordum bir bucuk yil sonra
Akintim cok fazla var ve 4 gun adet sancisi gibi sanci cektim ama gelen giden olmadi simdide akintim var sarimsibir de dedigimi yapin kizlar benim adetim gelmek uzere artik sari akinti basladi elimi kasigimi ortasina basinca resmen rahmimi hissediyorum bosluk yokyani
canim kasigimizin tam ortasi yani genital organ.kemiginin üstü elinle bastirinca hem agriyor benim hem de hissediyorum bos olmadigini ama hamile kalinca oyle olmamisti sadece sag sol taraflara ignelenme seklinde agrilar girip cikardiNasi
Nasil yani daha detayli anlatirmisin canm yapaym.hemen
adetin gecmis sanirim insallah bebis vardir genelde hamilelikte beyaz akinti diyorlar ama inan ben hatırlamıyorum akinti rengimiA
Akintim cok fazla var ve 4 gun adet sancisi gibi sanci cektim ama gelen giden olmadi simdide akintim var sarimsi
Denedim onuda dibde hindistan cevizi serpmisim.sankicanim erken gebelik degil de normal test yap evde cumaya daha cok var ben bile dayanamadim simdi:) bir de idararini seffaf bir kaba al bak bakalim ne alemde
hic gecikti mi daha once bu kadarEwet adetim 24 ama olmadim bende bekliyorum iste sesizce
Ewet gecikme oldu ama boyle belirtiler hic yoktu bu ay bi farkli hissediyorum kendimi psikolojikte olabilirmi acabahic gecikti mi daha once bu kadar
zaten psikolojik cok oluyor gecikmede oyle ama yerinde olsam bir test daha yapar ve hemen doktora giderimH
Ewet gecikme oldu ama boyle belirtiler hic yoktu bu ay bi farkli hissediyorum kendimi psikolojikte olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?