• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batman; Bir Aşk Hikayesi!

Hadi bakalım canım o zaman umarım güzel olur her şey:10:
Çok teşekkür ederim canım benimmmm:119:
süprsin venüs'cümm, yapabileceğini biliyorum, 60 olmasa bile 65ten sonra heran olabilir de kendine... bu arada bu olayların seni gaza getirmesine de sevindim... her şey istediğinden, hayal ettiğinden bile daha güzel olsun cnm benim... :54::54::54::54::54:
Haftada 1.5 kilo verirsem 63'e düşmüş olacağım canım. Bu süper bir şey! Tabi şu kaçamaklarımı kesersem!!!:19::20: Çok teşekkür ederim, dünyanın en tatlı temennilerinden birini söyledin sanırım:81:
Balım bende bugün benimkini gördüm bu 3 hafta boyunca her gün sınıflar arası maçlar var bugünde onların varmış maç boyunca sadece onu takip ettim, ve 1 aydır görmüyordum onu neredeyse, maç bitişinde göz göze geldik o kadar üzüldüm ki :2: onu görünce her şey çok farklılaşııyor ve ben çok yalnızlaştığımı farkediyorum, keşke üniversiteye bir an önce geçsemde hayallerimi gerçekleştirip karşısına çıksam şuan tek isteğim buuu onu görmeyi öyle özlemişim ki çünkü :85:

Duygular devreye girince her şey alt üst oluyor bebeğim ya:97: Çok zaman yok zaten, önümüzdeki birkaç ay içerisinde gerçekleşecek her şey. Hayat insana sabretmeyi öğretiyor.
:31:

Dün akşam Batmanciğimin paylaştığı bir şarkıyı beğendim. O da beğendiğimi görünce dönüp "benim şarkılarımı dinleme, al bunu dinle" gibisinden bir cevap verip, çok romantik bir şarkı paylaştı.:69: Üstüne bir kaç kelime konuştuk. Bana kızgınken bile kıyamıyor, birtanecik batmanim benimmm!:123:

Evet dengem alt üst oldu ama sabrediyorummm, bugünde gördüm onu. Onu görmek güzel şey ama o beni görmedi :50: en fazla 2 yıl içinde karşısındayım çok gibi gözüküyor ama hemen geçiyor zaten zaman, yazın zaten hiç anlamıcam nasıl geçtiğini seneyede sınavdan dolayı kafamı kaldırmaya vaktim olmayacak sonra üniversite ve sonra gerçekleşen hayallerim inşallahhh :31:

Son düzenleme:
Evet dengem alt üst oldu ama sabrediyorummm, bugünde gördüm onu. Onu görmek güzel şey ama o beni görmedi :50: en fazla 2 yıl içinde karşısındayım çok gibi gözüküyor ama hemen geçiyor zaten zaman, yazın zaten hiç anlamıcam nasıl geçtiğini seneyede sınavdan dolayı kafamı kaldırmaya vaktim olmayacak sonra üniversite ve sonra gerçekleşen hayallerim inşallahhh :31:

Ay inşallah canım ya. Emek olmadan yemek olmuyor. Hayallerin basamak basamak sabırla hepsini geçmelisin. İyi bir gelecek, mutluluk ve özgürlük.. hepsi mümkün.

Dünyanın en kıskanç kadını oldum çıktım! Bu aralar onu öylesine kıskanıyorum ki kendim bile şaşırıyorum. :18:Kokusunu duymadım daha önce, sımsıkı sarılmadım, öpmedim ama bunları en çok hak eden kişi benim! Offf!:84: Ona deli gibi aşığım, yanında olmayı hak eden benim. O benim erkeğim!:14:

Artık Batman'i takip etmeyi bırakıyorum. Yaptığı her şeyi kontrol etmenin beni kötü etkilediğini fark ettiğim anlarda ara ara böyle takip diyetleri uyguluyorum. Onu aşırı kıskanmaya başladım, kendi kendime paranoya yapıyorum. Belki gerçek, belki değil ikisi de bir şey değiştirmez aslında ama ben gerçekmiş gibi üzülüyorum. Şuandan itibaren Batman'i takip etmek yok!:20:

Artık Batman'i takip etmeyi bırakıyorum. Yaptığı her şeyi kontrol etmenin beni kötü etkilediğini fark ettiğim anlarda ara ara böyle takip diyetleri uyguluyorum. Onu aşırı kıskanmaya başladım, kendi kendime paranoya yapıyorum. Belki gerçek, belki değil ikisi de bir şey değiştirmez aslında ama ben gerçekmiş gibi üzülüyorum. Şuandan itibaren Batman'i takip etmek yok!:20:

canım ya çok tatlısın :)
öncelikle yazılarından okadar pozitif elektrik aldımki eminim çok tatlı şeker bir kızsındır:)

şuanda kaç kilo verdin merak ettim.. birde bencede yani tam olarak takip etmeyi bırakacağını sanmıyorum ama en azından haftada bir bak profiline bakacaksanda. kendini tribe sokup moral bozukluğu yaşayıp pes etme sonra.. başaracağından ve çok güzel bir aşk yaşayacağınızdan eminim :)

canım ya çok tatlısın :)
öncelikle yazılarından okadar pozitif elektrik aldımki eminim çok tatlı şeker bir kızsındır:)

şuanda kaç kilo verdin merak ettim.. birde bencede yani tam olarak takip etmeyi bırakacağını sanmıyorum ama en azından haftada bir bak profiline bakacaksanda. kendini tribe sokup moral bozukluğu yaşayıp pes etme sonra.. başaracağından ve çok güzel bir aşk yaşayacağınızdan eminim :)
Hihihi çok sevindim benimle ilgili böyle bir izleniminin oluşmasına:16:
Ben daha önce de 1,5 ay kadar tüm iletişimimi kestim onunla, çok ciddi bir kavga etmiştik. Sonra tıpış tıpış kendisi yazdı beyfendinin:16:
Dün akşam yine ben tam kendimi geri çekmiştim ki...şuana kadar attığı en romantik ve en komik mesajı attı. Bütün akşam yüzümde gülücükler açtı. İlk defa bir arkadaşıma ona aşık olduğumu itiraf ettim.:8:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, 2,5 ayda 15.5 kilo verdim. 1,5 ay daha vaktim var, bakalım...

Hihihi çok sevindim benimle ilgili böyle bir izleniminin oluşmasına:16:
Ben daha önce de 1,5 ay kadar tüm iletişimimi kestim onunla, çok ciddi bir kavga etmiştik. Sonra tıpış tıpış kendisi yazdı beyfendinin:16:
Dün akşam yine ben tam kendimi geri çekmiştim ki...şuana kadar attığı en romantik ve en komik mesajı attı. Bütün akşam yüzümde gülücükler açtı. İlk defa bir arkadaşıma ona aşık olduğumu itiraf ettim.:8:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, 2,5 ayda 15.5 kilo verdim. 1,5 ay daha vaktim var, bakalım...

demekki kaybetme korkusu hertürlü var beyefendinin :)..

15 kilo erimişsin resmen daha ne vereceksin yavrucum :).. ya çok merak ediyorum yokmu resmin ..))
bende 162 boundayım vede 59 kiloyum ama çok şişko değilim .böylede güzelim yani :17::9: acaba bende şişkomuyum demeye başladım :1: . anlamadım sen çokkkkkkkkkkkkmu zayıf olmaya çalışıyorsun :)
neyse bugünde buluşsanız 2 ay sonrada buluşsanız çok güzel bir aşk olacak sizinkisi. tıpkı bizimkisi gibi inşallah :1::16::16:

demekki kaybetme korkusu hertürlü var beyefendinin :)..

15 kilo erimişsin resmen daha ne vereceksin yavrucum :).. ya çok merak ediyorum yokmu resmin ..))
bende 162 boundayım vede 59 kiloyum ama çok şişko değilim .böylede güzelim yani :17::9: acaba bende şişkomuyum demeye başladım :1: . anlamadım sen çokkkkkkkkkkkkmu zayıf olmaya çalışıyorsun :)
neyse bugünde buluşsanız 2 ay sonrada buluşsanız çok güzel bir aşk olacak sizinkisi. tıpkı bizimkisi gibi inşallah :1::16::16:

Ben manken gibi olmak istiyorum:21:, boyum 1.70 mankenlik için kısayım. Ama fotomodel olabilirim.:23: Hayalim böyle...
Batman ise hayalimin ikinci parçası onun yanına gittiğimde balıketli olmak istiyorum, fazla kilolu değil.:12:
Şişko değilsincanım sen, 2-3 kilo fazlan var yok. Vücudun düzgünse hiç o işlere bulaşmana gerek bile yok.:12:
Umarım öyle olur canım, senin güzel ilişkine de nazar değmesin.:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben manken gibi olmak istiyorum:21:, boyum 1.70 mankenlik için kısayım. Ama fotomodel olabilirim.:23: Hayalim böyle...
Batman ise hayalimin ikinci parçası onun yanına gittiğimde balıketli olmak istiyorum, fazla kilolu değil.:12:
Şişko değilsincanım sen, 2-3 kilo fazlan var yok. Vücudun düzgünse hiç o işlere bulaşmana gerek bile yok.:12:
Umarım öyle olur canım, senin güzel ilişkine de nazar değmesin.:nazar:

anladım cnm hadi bakalım sana bu yolda başarılar. merakle bekliyorum sonuçları :D
evet bnmde belki 2 3 4 5 kilo fazlam vardır ama kendimi rahatsız hissetmyiorum öyle çok yaa sevdiğim beni böyle çok sevdiği içinidir belkimmm :))

inşallah canım :nazar: :)))

anladım cnm hadi bakalım sana bu yolda başarılar. merakle bekliyorum sonuçları :D
evet bnmde belki 2 3 4 5 kilo fazlam vardır ama kendimi rahatsız hissetmyiorum öyle çok yaa sevdiğim beni böyle çok sevdiği içinidir belkimmm :))

inşallah canım :nazar: :)))

Nazar değmesin fıstık:16: Benim sevdiğim beni sevdiği halde, böyle sevdiği halde rahat edemiyorum.:26: Kafam sakat:27::23:

16 Mayıs'ta hayatımda beni en mutlu eden, en şeker bulduğum, içimi en kıpır kıpır eden, çığlık atasımın geldiği o harika mesajlarını yazdı. Tabi yeterli tepkiyi veremedim ona. Öylesine zıpır, romantik ve çekiciydi ki... Onun için ciddi bir adımdı ve ben bu çabasını umursamıyor gibi gözüktüm. Bir gün sonra beni aradı, konuşmamızın teması artık çaba harcamayacağı idi. Olmuyor işte, arkadaş kalalım. Arada bir konuşuruz vb. cümleler kurdu. Öyle burkuldu içim, öyle üzüldüm ki... Ama hiç belli edemedim. Konuşma bitince bir iki mesaj attım ve sustum. Belki de sadece kıskanmamı istiyor, belki de artık gerçekten yoruldu. Ne olursa olsun, Ağustos'ta bütün bu saçmalıkları düzelteceğim.

Son durum ne acaba :)
Çok geç bir geri dönüş oldu ama kusura bakma canım. Malum bir yandan sınav dönemi, bir yandan iş, bir yandan Gezi Park'ına destek..derken internete ayıracak pek vaktim olmadı. Zaten Taksim'de internet arada sırada çekiyordu.:9: Şimdi son gelişmeler geliyor.

Şu Gezi Park'ı direnişi başladığından beri Batman ile bir garip olduk. Ben onun arkasından telaştan çıldırıyordum, o benim. Genel gerginlik aramızdaki iletişime kötü yansıdı. Bir gece Taksim'de görüşecektik, şarjım bitince ve Taksim'de telefonların çekme sorunundan dolayı buluşamadık. Zaten kızdığında çok sert ve acımasız olan bir adam, o kargaşa günlerinde beni biraz kırdı ve soğuttu.
Neyse ki en sonunda dün gece Gezi Parkı'nda görüştük. Fotoğraflarından büyük oranda farklı biriydi ama zaten bu durum benim hiç umrumda değildi. O haftanın kırgınlığı ve kızgınlı üzerimdeydi ama ona sarılabilmek de mükemmeldi. O an için... Daha sonra arkadaşlarla çadırımızın önünde sohbetimize dahil oldu. Yarım saat kadar kaldı ve konuştuk. Bütün gözlemci ve iletişimci yeteneklerimi kullanarak onu inceledim. Sanırım karakteri ile ilgili hayal kırıklığına uğradım. Ben çok çakal bir iletişimciyimdir ve çok da çakal bir kadınımdır. Bütün yeteneklerim doğrultusunda çıkardığım sonuçlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Konuşma boyunca kendini övdü, insanlarla iletişimini övdü. Fakat ben jest ve mimiklerinden aslında ne kadar özgüven problemli olduğunu görebiliyordum. Zaten özgüven sorunlu insanlar ya sürekli kendilerini överler yada yererler. Benim beklediğim adam değildi kısacası...
Yanımdan ayrıldıktan sonra bir iki komik kısa mesaj attı. Yanıma geleceğini söylemişti ama gelmedi, ben de çağırmadım. Bakalım bundan sonra neler olacak.

Şimdi aradı, yine 3 kelime edip kapadı. Anlamıyorum. Konuşmak istemiyor, benden hoşlanmıyor desem ne diye arıyor. Aradığında ne diye kötü davranıyor anlamıyorum.

Resmen tüm iletişimimiz değişti. Benimle çok fazla konuşmuyor, konuştuğunda kötü bir şey söylemiyor belki ama soğuk - mesafeli. Bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Şu olaylar yatıştıktan sonra ancak... Tabi Batman benden hepten bıkmadıysa. En iyisi onu kaybetmiş olduğumu kabullenmek olacak sanırım. Yoksa çok daha fazla üzüleceğim.

Şimdi uyuyor, uyandığında müsait olursa onu aramak istediğime dair mesaj attım. Eğer konuşabilirsek sakin sakin ve cool bir şekilde derdimi anlatacağım. Zaten konuşurken biraz aklımdaki karışıklıklardan kurtulurum. Önümü görmek açısından konuşmamız şart..:26:

Back
X