- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Baymadan derken anlayamadımKonuyu okumadan başlığa yorum yapıyorum; baymadan çalışmayı deneyin
Boşver.Baymadan derken anlayamadım
İlgileri de olabilir. Şu an tehlike arz eden bir durum yok ki zaten . Ne bu telaş hiç anlamadım.Boşver.
Konuyu okudum, insani ilişkileri adamların size ilgisi var olarak yorumluyorsunuz.
Simdi boyle dedigin zaman olmuyor.Bugünde işle ilgili birşey derken resmen pantolonuma baktığını gördüm.
Bu nasıl genellemedir yarebbim. Ülke erkeklerinin yarısı sapık desenize45 yaş üstü evli çocuklu adamlar genelde sapık oluyor bir ışık bekliyorlar mesafeni koru
Nereden geliyor bu eminlik..45 yaş üstü evli çocuklu adamlar genelde sapık oluyor bir ışık bekliyorlar mesafeni koru
Biz evlenmeden önce eşim aynı sokakta oturan iş arkadaşına servisten inince “ben şurda yemek yicem, evde yemeğin yoksa gel sana da ısmarlayayım” demiş. Kadın yıllarca “x sevgilisi olduğu halde beni yemeğe davet etti, sanırım benden hoşlanıyor” diye gezdi ortalıktaNeredeyse selam verilmesine bile anlam yükleyeceksiniz. Iş yerinde is arkadaşlarımızı ailemizden fazla gördüğümüz için nasilsin, moralin bozuk gibi, kıyafetin yakismis gibi normal cümleler kurar insanlar birbirine. Dediğiniz gibi mutsuz görünce modunuzu yükseltmek için de ilgi gösteriyor olabilir müdür ya sonuçta. Bizim okulda kadınlara öcü gibi yaklaşıp selam dahi vermeyenler var ben de onlari garipsiyorum. Bir tanesine yanılıp yakılıp hal hatir sormuştum akşam bana gelsene demişim gibi tepkiler verdi bir daha da selam bile vermedim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?