Bayan olarak çalışmak ne zor

Eşiniz yanında çalışan bayana çok fit duruyorsun, kimse çocuğun olduğuna inanmaz, eşin çok şanslı dese ne düşünürdünüz

Cidden esimden yana bir sorun dusunmem.
Esimi bir kac kez uyardim, o da kk da okudugum bazi konulardan etkilenip de, 'bak sen boyle iyiligine yapiyorsun ama karsi taraf şöyle şöyle yorumlayabilir haberin olsun' diyerek.

Cidden bu tarz sohbetlerin gittiği yer bence belli oluyor. Bir de konusmanin dogasina tersse zaten ayri konu. Atiyorum odasina cagirip gizlice bu tarz konusmasi farklidir, ortamda sohbet ederken x de gayet fit demek farklidir.

Evet ne yazık ki kadın olarak çalışıp aynı zamanda çizgiyi korumak çok zor..ancak sizin verdiğiniz örneklerde size insan olmanızın dışında kadın olmanızdan dolayı özel bir yaklaşım göremedim.Bazen amirler problemli/sosyal ilişki kurma düzeyleri düşük / iş yerinde huzursuzluk çıkarma ihtimali olan personelle özel olarak ilgilenirler ki canlı bombayı kontrol altında tutabilsinler

Taciz yok burda, ısrar yok, iltifat var sadece. Rahatsız olunacak bir durum yok.

Hepsi normal sohbetler. Anormal bir durum göremedim. Babamında çeşit çeşit her yaştan kadın çalışan elemanları var. Bir kere hiç unutmam sohbet esnasında anlattı. Kadınlardan biri olur olmadık bir şekilde babamın kucağına oturmuş. Tabi o esnada babam kalkmış. Annemin cevap “Çok şanslısın çok seversin bu hareketleri” oldu. Kahkaha attık o esnada.

Tabii kadına maaşını ödeyince işten çıkarmış. Bize komik gelsede bu durumlar yine anormaldir. Sizde bi’ anormallik göremedim.

Bakın ilk yazdığım konuda karşıdan bakıldığında evet birşey görünmüyor, zaten yazdım aklıma hiç kötü birşey gelmedi diye ancak az önce odasında çok fitsin, kimse senin çocuğun olduğuna inanmaz, eşin çok şanslı vs demesinden rahatsız oldum ve bu müdür daha önce aynı yerde kızlara mesaj yazdığı için başka yere tayinini çıkarmışlar.
Şimdiye kadar hiç düşünmedim. Ancak inceleyip üzerinede bunları söylemesi beni düşündürüyor. İnsan az buçuk anlıyor

Mesela burda başka bölümde başka bir adam var 45 yaşlarında babamında arkadaşı. Oda bana arada iltifat eder. Montun çok güzel, çok naifsin vs diye ama onda bu şekilde hissetmedim çünkü o herkese söylüyor.
Çalıştığım bölümde başka bir arkadaşım var ayakkabı bakıcam kendime yardım eder misin senin zevkin çok güzel dedi, sevgilime kazak alıcam yardım eder misin dedi hiç yanlış anlamadım

Başka kimseyi çağırmadı eğitime, bu dikkatimi çekti
Neyse bunlar normal durumlar demekki herkes aynı şeyleri yazmış
Kuruntu yapmayayım boşuna

Masada kağıt vardı kağıda bakarken sonra pantolonuma baktı, alt tarafımı inceledi fark ettim
Sonra odasına girince fitsin eşin çok şanslı demeye başladı
İltifat evet çok büyük birşey yok ama bir müdüre hiç yakıştıramıyorum böyle muhabbetleri

Bana da sohbetler biraz laubali gibi geldi. İş hayatında evet ister istemez samimiyet oluyor, çoğu zaman mesai arkadaşlarımızı ailemizden daha çok görüyoruz ama hitap önemli. Bana resepsiyondaki arkadaş doğumdan sonra “Nihal Hanım maşAllah kilolarınızı ne çabuk verdiniz. Manken gibisiniz” dedi. Güldüm, geçtim. Benim evladım olacak yaşta. Diğer taraftan geçen kat görevlimizin kocası oteli bastı. Teknik personelimiz kat görevlisine “Molada beraber kahve içelim mi” diye mesaj atmış. Evde kocası görmüş. Boşandılar. Adam “bu samimiyet nerden geliyor” dedi. Karısı “Beni iş yerimde rezil ettin” dedi.
Karşınızdakinin niyetini en iyi siz bilirsiniz. Erkeklerde evli kadınları zor durumda bırakmayacak şekilde dikkat etseler daha iyi olur tabii.

Neyin taciz olduğunu neyin olmadığını bütün kadınlar ayırt eder, ona göre davranırsınız.

Kot kazak giyip işe gittiğinizi söylemediniz mi az önce? Zevkinizi nasıl güzel bulmuş?

Eşin şanslıymış saçma olmuş
Oraya kadar sorun yok

Bana da derler fitsin diye ( nerem fitse )

Ama eşin şanslı ne ya

Benimde var burda arkadaşım ayakkabı bakıcam sen zevklisin der, yada saçımı kestiririrm güzel olmuş der öyle birşey sezmedim hiç
Ancak müdürün bu tarz konuşmaları hoşuma gitmiyor. Bana geçen gün 1 saat geç gel diye sana whatsapptan yazıcaktım dedi. Ayrıca benim whatsapp fotoğrafıma bakmak yani ne alaka
İlk zamanlar üzüldüğüm ve bölüm değiştirmek istediğim için moralimi yükseltmek istiyor diye düşündüm ancak iş iltifata doğru gidiyor. Benim fiziğimden, eşimin şanslı olmasından sanane
Yakıştıramıyorum

Başka kimseyi çağırmadı eğitime, bu dikkatimi çekti
Neyse bunlar normal durumlar demekki herkes aynı şeyleri yazmış
Kuruntu yapmayayım boşuna

İşyeri eğitimlerine katılımda : kişinin evli veya bekar olmasına değil , o eğitimi kimin alması gerektiğine bakılır.

Bu kadar şey yazıp sonuna da ; " Kuruntu yapmayayım boşuna " demek de komik.

Tüm yazdıklarınıza bakarak soruyorum . " Bayan olarak çalışmak ne zor "
demişsiniz.Yaşadığınız zorluk nedir ? Zor olan , size zor gelen ne ?

Kot kazak giyip işe gittiğinizi söylemediniz mi az önce? Zevkinizi nasıl güzel bulmuş?
Zevkimi güzel bulan başka bir arkadaşım benimle aynı pozisyonda
Kendime ayakkabı alıcam senin zevkin güzel seçmeme yardım eder misin demişti hiç kötü birşey sezmedim
Eve kot, kazak vs giyiyorum. İşe ilk girdiğim zamanlarda çok özeniyordum. Artık bıraktım. Bu ortamda süslemeye hiç gerek yok

Rahatsız olduysanız bunun çözümü basit. “X bey teşekkür ederim iltifatınız için ancak işyeri ortamında bu tarz konuşmaları uygun bulmuyorum ben” der geçersiniz. Mesele edilecek, büyütülecek bir şey yok ki.

Başkaları için mi süsleniyordunuz yani? Aynı pozisyonda olanlar birbirine iltifat edebilir, farklı pozisyonda olanlar edemez mi?

Burada konu açıp paragraf paragraf yazabilen bir kadının , hoşlanmadığı muhabbeti de kesebilmesini beklerim.

Daha ilk iltifatta teşekkür ederken takındığınız tavırla çözülebilecek bir konu.

Arkadaşlar normal insani ilişkiler yazınca , konunuzda müdürün hareketlerini daha üst seviyelerde yazmaya başladınız.

Nedir istediğiniz ? Siz 37 yaşındasınız. Adamın babanızdan büyük olduğunu söylemişsiniz. 60 yaşlarında bir adam olsa gerek. Konuşma tarzında bir sıkıntı varsa dahi ; siz mesafenizi koyamıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…