Bayan olarak çalışmak ne zor

zavallı yaa. Etli ekmekçi de çok romantik bir ortam bilemedim şimdi

zavallı yaa. Etli ekmekçi de çok romantik bir ortam bilemedim şimdi
Öyle bişey ki şirket yemekleri eşli yapılırsa denk geliyoruz mecburen, kadın hala aşırı gergin oluyor beni görünce. 12-13 sene geçti üstünden. Kıskanacağımı falan mı sanıyor, hala beyimin onda gözü olduğunu mu düşünüyor bilemiyorum. Ama çok gülüyoruz biz

Bayan ne öncelikle
İkincisi olarak çalışma hayatında hiç mi bulunmadiniz ya da hiç mi insan içine cikmadiniz adam sizinle iletişim kuruyor
Çocuğunun doğum günü mu vardı kaç yaşına girdi gibi sıradan muhabbetler yapmış yahu
Kadin ya da erkek sohbeti hemen yürümek olarak anlayan insanlar yüzünden artık sohbet edesim gelmiyor etrafla

Onun sıkıntısı başka gibi sanki. Herkeşlerin gözü bende diye geziyor değil mi?

Bu toplumun adsmları cinselliğe açlar
Bir tanıdığım var
Adam sofradan ekmek kırıntılarını toplar yerdi
Bu nedir diye soranlara
Huriler derdi
Sapık ekmeği alet etme bari şehvetine
Konu sahibi bunun giyim kuşamla gülmek ağlamakla ilgisi yok
Çarşaf giy istersen

Fazla abartıyosun bence olayları

Onun sıkıntısı başka gibi sanki. Herkeşlerin gözü bende diye geziyor değil mi?
Ya çok fena. Benim en yakın arkadaşlarımdan biriyle eşim aynı ofiste çalışıyor. Bu hatun da orda tabi. Anlatıyor triplerini ölüyorum gülmekten.

O zamanlar küçük şehirden izmire yeni gelmişti, ilk kez yalnız yaşıyordu, büyük şehir ortamlarına ilk defa giriyordu normal dedik geçtik. Ama şimdi 40 yaşına falan geldi muhtemelen, hala aynı triplerde olması ve bir adım ilerlememesi çok tuhaf.

kadınlar iyice şüpheci oldu ne yazık ki. bu duruma gelmekte haksız değilsiniz ancak gerçek bir sarkıntılık göremedim. derecesi yükselir ise yeniden güncelleme alalım :)

Öfff altından sanıyor kendini işte. Öyle kıymetli, öyle unutulmaz. Senin herif 13 yıldır unutamamıştır diye kuruyor kafasında.

Bana normal geldi, online toplantilarda bile degisik bir sey giysem hemen pozitif yorum alirim, ben de baskalarina yaparim.

Normal insan konusmasi bunlar iste.

Esim de yönetici gibi bi pozisyonda, bir cok kadin / erkek is arkadaşına yemek teklif eder, özel dertleri ile ilgili arar sorar, yardim teklif eder.

Pantolona bakti kismina kadar hepsi normal. Bu bile bazi kosullarda normal kabul edilebilir. Yani gozunu dikip mi bakti, bir an öyle mi bakti mesela.

45 üstü evli, çocuklu adamların içine babalarımız, eşlerimiz, yakınlarınız da dahil mi?
Kırk yaş sapikliktan muaf mi?
Kafamda deli sorular.

Yok ben çalışmak istiyorum. Yaptığım işten memnunum
Sizin gibi düşündüm önce ne var bunda dedim
Ancak daha az önce odasına çağırdı iş için, ben aldım kağıdı gittim. Ayakta beklemiyim diye otursana dedi. Konuyu kiloya getirdi. Kimse demez senin 10 yaşında çocuğun olduğu, çok fit duruyorsun dedi. Eşin çok şanslı dedi. Alımda çok yemek yerim dedim
Ne diyeceğimi bilmedim, konuyu kapattım hemen

Eşiniz yanında çalışan bayana çok fit duruyorsun, kimse çocuğun olduğuna inanmaz, eşin çok şanslı dese ne düşünürdünüz

Evli misiniz? Evli degilseniz erkeklerin sizle ilgilenmesi normal. Siz iliski istemiyor olabilirsiniz ama insanlar sansini deneemk isteyebilir. Taciz boyutuna varmadigi surece her erkek/kadin karsi cinse ilgisini belli edecek hareketler yapabilir. Sosyal medyada "selam tanisabilir miyiz" vs yazanlara sapik damgasi yapistrilmasi gibi, bu konularda da fikrim ayni . Her yaklasmaya calisana sapik dersek bu insanlar nasil tanisacak ve kaynasacak. Reddedildiginde israr etmek veya dogrudan taciz iceren davranislarda bulunmak disinda kimse kimseye ilgi gosterdi diye suclu olamaz. Gormezden gelin istemiyorsaniz

Adam yürüyor olabilir, gevşek olabilir, çok nazik iltifat etmeyi seven bir tip de olabilir.
Siz hoşlanmıyorsanız ve rahatsız oluyorsanız bir süre sonra keser.
İleri gittiğini düşünüyorsanız da rahatsız olduğunuzu iş dışı başka birşey konuşmak istemediğinizi belirtebilirsiniz.

Popoma bakmadı çünkü
Neden rahatsız olayım öyle olsa yazardım tabiki
Ancak inceledikten sonra, az önce bana çok fit duruyorsun, eşin çok şanslı vs dedi
Bundan rahatsız olmam çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…