Bayanlar bir bakar mısınız ? Eşim ve annesi...

Sanırım cesaretim yok. Bir annem var başka kimsem yok.uvey abiler. Boşanmanın hoş karşılanmadığı bir toplum. Şiddete yönelik bir adam...
annenızden baska kımsenız yokmus bosanmanızı kım sorun edecek acaba?
bahaneler...
adam bogazınıza yapısmıs bı sonrakıne elının tersıyle vurur ama onemlı olan hala bır adamın nıkahı altında kalmak
ah bı bılsenız toplum evde dayak yıyen ve susan kadınlar hakkında ne dusunuyor.

Eltilerinle otursun madem bayılıyor onlara.
Adam boğazına yapışmış seni öldürecek boşansana.

Bogazima yapıştı kismina takili kaldim su an cok sinirlendim gercekten . Keske sende o kocanin bogazini siksaydin . Bunlar nasil erkek anlamiyorum kendinden gucsuz bukduklari insana saldiriya geciyorlar hemen . Allah sana sabir versin canim oyle seninki gibi bi tane çamur kv de bende var . Baktim bas edemiyorum gorusmeyi kestim artik .

Sanırım cesaretim yok. Bir annem var başka kimsem yok.uvey abiler. Boşanmanın hoş karşılanmadığı bir toplum. Şiddete yönelik bir adam...
Niye evlendin ki. Yani kim sana beddua etti de şiddete meyilli, anası ile oturtan adamla evlendin bir de iyice bağlanıp çocuk yaptın.
Sen ya kabulleneceksin sana akılsız diyen kv ve boğazına yapışan kocayı
Ya da
Çalışacaksın.
Ekonomik özgürlüğün olacak.
O zaman anan da ister danan da bu kız para getirir eve diye.
Ahh ahh bu tipleri çok mu arıyorsunuz bacım ya

Lohusalik donemim geldi aklima. Tv odasinda kvle oturuyoruz, daha dogrusu ben kizimi kucagimda sakinlestirmeye calisiyorum ayakta ,o koltukta oturmus tv izliyo. Kurutmaliga da camasirlar sermisim kurumasi icin. Kv x camasirlari topla dedi tamam birazdan toplarim dedim, 2 dk gecti yine topla dedi, tmm toplarim dedim. 2-3 defa da topla deyince delirdim. Gozunun önunde toplamak cok mu zor? Topla diyene kadar neden toplamiyorsun? Kac saattir kiz kucakta, uykusuzluktan yorgunluktan öluyorum, camasirlami ugrascam dedim bi azarladim Toplardim da sadece toplamami begenmezsin diye sana dedim dedi )))) Şaka gibi )))
Bisey demedikce insani hizmetci yerine koyuyolar. Surekli beklenti icinde, surekli azarlama. Benim kv da ablasinin gelinini overdi surekli ))) Millet benden yaptiklarimin tarifini ister, bu da bana baskasini overdi))) Kiskanclik iste, ya takmayin, ya da zamaninda yerini gosterin. Kendinizi ne kocaniza, ne de kaynananiza ezdirin. Kimse sizden degerli degil ...

96 doğumlusun, yaşıtlarınız üniversite okurken sizin bu hayatı yaşamanıza üzüldüm. Sizin gibi öyle çok kadın var ki... Kendi değerinizin farkına varsanız keşke.
Boşanın kendi ayaklarınız üzerinde durun desem ona da cesaretiniz yok. Ne diyelim ki en azından kızınız olursa onu kendini gibi yetiştirmeyin.

Misafir odasi ne muze gibi mi.ac kapisi otur.esya bu madem yeni gelinsin sen eskiyecegine esya eskisin.
Esinede sana saygi duymasi gerektigini yoksa seninde saygi duymayacagini isin sonunun hos olmayacagini anlat.
Kv bisi soyleyip tenkit eleştiri vs yaptigindada rica ediyorum herkesin bildigi kendinedir benimki bu sekil de gec.
O misafir odasini kesin ac ve gunluk otur esinle cocugunla lutfen.

Eşimin amelıyatından dolayı 20 gündür kaynana görümce ve eşimin erkek kardeşi bende ve çıldırmama az kaldı. Birlik oturanlara Allahım büyük sabır versin.
Konuya geçemedim bile. Birlik oturmada takıldım kaldım

Şu birlikte oturma olayını en bastan nasil kabul ediyorsunuz hic anlamiyorum. Hani bazi seyler vardir kadin alzheimer dir yatalak hastadir derki annemi kontrol etmem lazim bakicisi var ama gidiyor yakin dairede oturalim ya da ayni evde vs
Ya da ev yaptiriyordur evin tadilati bitsin öyle gececegiz 3 5 ay burda kalalim der
Hayir buyuk soz soylemiyorum kimin kime muhtaç olacağı da belli olmaz ama en basindan konusulmuyor mu bunlar?
Ne alaka ayni ev
Kira odememek icin mi?
Kira odeyemicek erkek zaten evlenmesin.
Evlenmek biraz popo isidir poposuna guvenen evlenmeli
Birde bogazina yapışmış
Ama ne diye
Annesi her turlu seyi söylicek sen agzini acamicaksin.
Oyle bi dunya yok ama. Bidaha kaynanan eltini ornek verince banane onlardan de fazla uzatma yani olayi

Sahipsiz görmüşler eziyorlar.Boşanamam yazmışsınız , bari başka çocuk yapmayın.Çocuğunuza odaklanın , onu büyütün.Bu yaratıkları da fazla ciddiye almayın.Ama bence yine de boşanın.

Kadın bosanamam dedikçe azarlar gibi konuşan arkadaşlar , kendinizde bu hakkı nasil görüyorsunuz merak ediyorum.Canim kendini ezdirme bende yasadim daha beterlerini.baktim eziliyorum artık kv bisey dediginde cevabını veriyorum susuyor.eşine tatlilikla ayrı eve çıkmak istediğini soylesen kabul etmez mi.ev ustune ev olmuyor kv yüzünden esin sana saldırmış.yaptığını doğru bulmuyorum yanlış anlaşılmasın.Allahim yardimcin olsun inşallah.

Canım benim. O kv ni Allah bildiği gibi yapsın o ne derse susmayı dene . Hiç cvp verme biliyorum zor ama bunu yapmalısın. Ancak öyle belki vazgeçer. Kocanla da didişme. Elitlerinle aranı düzelt samimiyet kur . Yardım istiyormuş gibi yap . Sen onlarla iyi oldukça Kv dışarıda kalacak.

Öncelikle üzüldüm.Nasıl böyle olabiliyorlar demiycem oluyor.artık kislanclkmi bilemiyorum benm k.v zamanında biraz artslk yapmıştı baskın olmaya çalıştı başaramadı ben baskın çıktım.Tavsiyem sizde dik durun esinizede uygun dille rahatsz olduğunuz konuları anlatın.yüz göz olmamaya çalışın duygusallasiyordum siz oyle davranmayın (denendi tecrübeyle sabit daha kötü oluyor) politik davranın.Ayni evde olmaz dezavantaj.ben hepsini tecrübe ettim gorumcemle Kv. Şimdi hizaya geçtiler ağızlarini bile acamazlar açtıkları an gömüyorum onları cekindiklerini hissediyorum gözlerinden.Korkmayın sakın aslliginizi koruyun. Saygisizlikta yapmayin politik olun

Gitsin eltinle yasasın madem

Boşandıktan sonra yaşayacağınız hangi hayat kocanız boğazınıza yapışmışken tepenizde car car konuşan anasıyla yaşadığınız hayattan daha kötü olabilir ki?

Küçük çocukla boşanıp ayaklarınızın üzerinde durmaya cesaretiniz şu an olmayabilir ama zamanla bu cesareti toplayabilirsiniz. Lise mezunuysanız açıktan da olsa üniversite bitirmeye çalışın, gizlice birikim yapın, o sırada çocuk biraz büyüsün. "Boşanamam" diye kestirip atacaksanız bilin ki o şiddet boğaza yapışmayla sınırlı kalmayacak. Şimdiden planınızı yapın ve bunları hayata geçirene kadar da koltuklara örtü serin.

duymayin zor evet ama duymayin onemli olan kayin valideniz degil onemli olan esiniz eger sizin esiniz adam olsaydi once kendi evinin duzenini kurar anasinada sen karisma der konuyu kapatirdi sende rahat ederdin kafanda .Bende bir sene oturdum ve ne kadar zor oldugunu biliyorum esini eline almana bak onu eline arkana aldikdan sonra kimse agizini acamaz sende kocanin olmadigi yerlerde ver kayinvalidene agzinin payini biraz stratejik ol oyle ulu orta konusma safa yat be guzelim allah yardimcin olsun umarim hersey gonlune gore olur

Kimsenin olmadığı kendini ezdirip dayak yedirecEğin anlamına gelmez ben çok sessiz herşeyi alttan alan bir tiptim ta ki düne kadar bi cinnet bir ağzına geleni sayma herkes kedi oldu çıktı sessizleşti karşı taraf isteniyor saydırmani istiyor Altan alınca tatmin olmuyorlar burdaki kadınlar varya iyi ki okumuşum cidden çok şey ogettiler evet onlara muhtaç olsan bile kimsen olmasa bile bunu belli etmeyeceksin dik duracaksınn gerekerse ben herseyi yaparim ederim diyeceksin kendine guven bir cinnet herşeyi çözer.... kadınlar alttan aldıkça erkekler ve kötü kaynanalar ve yaverlerı kişnemeye devam edecek.. küspesini atın sussunlar

Ne saygisiz ne kotu insanlarmis ya! Adama bakin hele annesinden cesaret alip esinin ,evladinin annesinin bogazina yapisiyor.hicbirsey siddeti hakli gostermez!
Siz esinize ayri eve cikalim deseniz bile ben eisnizin kabul edecegini sanmiyorum.
Siz mutlu musunuz esinizle? Kayinvalide disinda baska problemleriniz var mi? Seven erkek el kaldrimaz cunku.Sadece su anlattiginiz kisimla,hersey soylediginz gibiyse bu evlige devam etmemelisiniz.Bosanmayinca ne olacak? Ayri eve ciksaniz bile kv.size karsi kotu olmaya devam edecek ,esiniz yine annesine toz kondurmayacak,sizin bogaziniza saldiracak? Cocuklariniz bunlara sahit olacak? Bunlara katlanmak zorunda degilsiniz.İcinde yasaidginiz sartlar zor, guclu olmaniz lazim.Bosanmak da zor sizin durumunuzda.
Allah size sabir versin.Ben de birikim yapmanizi,en azindan acik lise sinavlarina vb.hazirlanmanizi ayrilarak ayakta durabileceginiz kanisina vardiginizda esinizden ayrilmanizi oneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…