bayanlar lütfen yardım :(

karar-siz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
32
4
1
evlilik hazırlığında olduğum kişinin benimle başlayınca ayrıldığı tabiri caizse onun sölediği takılmalık kişi bana msj attı ve henüz 2 hafta önce erkek arkadaşımın ona msj attığını söledi nasılsın sizin evin ordan geçtim aklıma geldin vs. diye yaptım diyor hatalıyım diyor güvenini tekrar kazanıcam diyor ama affedim mi bilemiyorum bende asla böyle şeylere taviz vermem taviz tavizi doğurur biliyorum ama aklımıda meşgul ediyor :(

peki sonra nolmuş? kız cevap vermiş mi? görüşmüşler mi?
hayır kız zaten bana yazdı ekran görüntülerini attı yazışmalara dair boşanmış ve çocuklu bir bayan bana hiç evlilikten bahsetmedi düşünmüyorum diyordu pat diye siz çıktınız benden ayrıldı dedi ona rağmen neden 2 hafta önce nasılsın senin evinin önünden geçtim sana gelicektim felan yazdı bide dalga geçer gibi bayanın sölediğine göre vicdan yapıyor beni yüzüstü bıraktı geleceğinden değildi şaka yapıyordu bence diyor ama ya gitseydi orda ne olcaktı :(

hayır kız zaten bana yazdı ekran görüntülerini attı yazışmalara dair boşanmış ve çocuklu bir bayan bana hiç evlilikten bahsetmedi düşünmüyorum diyordu pat diye siz çıktınız benden ayrıldı dedi ona rağmen neden 2 hafta önce nasılsın senin evinin önünden geçtim sana gelicektim felan yazdı bide dalga geçer gibi bayanın sölediğine göre vicdan yapıyor beni yüzüstü bıraktı geleceğinden değildi şaka yapıyordu bence diyor ama ya gitseydi orda ne olcaktı :KK43:

ben güvenemedim valla. sadakatsizlik var. yol yakınken ayrıl

ben güvenemedim valla. sadakatsizlik var. yol yakınken ayrıl
sürekli yalvarıyor yapma etme ben güvenini kazanıcam tekrar neden yazdım bilmiorum pişman oldum zaten vs diyor kanmak isteyen bir aptal mıyım ki ben aileler bile tanıştı ya bu raddede yapılacak iş miydi bu :(

sürekli yalvarıyor yapma etme ben güvenini kazanıcam tekrar neden yazdım bilmiorum pişman oldum zaten vs diyor kanmak isteyen bir aptal mıyım ki ben aileler bile tanıştı ya bu raddede yapılacak iş miydi bu :KK43:

canım bak burada ki tüm konuları oku. bir kere affeden hep pişman

Erkek mi yok dunyada. Yine seversin. Yine asktan gozler kör olsun sıkıntı yok bence o adami bir an once atin hayatinizdan. Daha bismillah yeni bir yola girmisken dakka bir gol bir. Bu adamin yillarca ayni kadinla yatip ayni kadinla uyandiktan sonra ne tepki verecegini kestiremiyorum. Yol yakinken yok verip yolunuza devam etmelisiniz

Erkek mi yok dunyada. Yine seversin. Yine asktan gozler kör olsun sıkıntı yok bence o adami bir an once atin hayatinizdan. Daha bismillah yeni bir yola girmisken dakka bir gol bir. Bu adamin yillarca ayni kadinla yatip ayni kadinla uyandiktan sonra ne tepki verecegini kestiremiyorum. Yol yakinken yok verip yolunuza devam etmelisiniz
bende onunla başladığımda mevcut olan erkek arkadaşımdan ayrıldım işin gerçeği bende ona vicdan yapıp napıosun nasılsın yazdım bu sebeple onu affetmeli miyim diye düşünüyorum ama tabi ki benim cinsel bir ilişkim olmadı hiçbir zaman

bende onunla başladığımda mevcut olan erkek arkadaşımdan ayrıldım işin gerçeği bende ona vicdan yapıp napıosun nasılsın yazdım bu sebeple onu affetmeli miyim diye düşünüyorum ama tabi ki benim cinsel bir ilişkim olmadı hiçbir zaman

Bence iliskiniz ile ilgili cok fazla suphe ve soru barindiriyorsunz. Boyle devam edilmez ve insan yasadigi hicbirseyi unutmaz. Evlendikten sonra yapacagi yanlis birsey soyleyecegi yanlis bir soz sizi yillar oncesine goturecektir. Cunky hassas bir konu. Ayrilin bence. Bu kadar net. Yine seveceginden aşık olacagindan suphem yok cunku insaniz. Kafanin rahat acabalarinin olmadigi kayitsiz sartsiz guvendigin bir es istemez misin hayatinda? Ben bile senin icin isterken eminim sen de kendin icin istiyorsundur

Bence iliskiniz ile ilgili cok fazla suphe ve soru barindiriyorsunz. Boyle devam edilmez ve insan yasadigi hicbirseyi unutmaz. Evlendikten sonra yapacagi yanlis birsey soyleyecegi yanlis bir soz sizi yillar oncesine goturecektir. Cunky hassas bir konu. Ayrilin bence. Bu kadar net. Yine seveceginden aşık olacagindan suphem yok cunku insaniz. Kafanin rahat acabalarinin olmadigi kayitsiz sartsiz guvendigin bir es istemez misin hayatinda? Ben bile senin icin isterken eminim sen de kendin icin istiyorsundur
ne kdr da güzel yazmışsınız gerçekten çok sağolun aklım asla istemiyor kalbiminde önüne geçiyor ama kalbim biraz anlayın işte :(

ne kdr da güzel yazmışsınız gerçekten çok sağolun aklım asla istemiyor kalbiminde önüne geçiyor ama kalbim biraz anlayın işte :KK43:

Anliyorum anlamammi. Lakin forumda gezinip bakarsaniz evlilik sürecinde mutlaka boyle supheler patlak verp bosanma gerceklesiyor. Sevgilinden daha agir bir travma kocandan ayrilmak diye dusunuyorum ama sen bilirsin yinede ilerde cok uzulmemek icin simdiden tedbirini almalisin

Anliyorum anlamammi. Lakin forumda gezinip bakarsaniz evlilik sürecinde mutlaka boyle supheler patlak verp bosanma gerceklesiyor. Sevgilinden daha agir bir travma kocandan ayrilmak diye dusunuyorum ama sen bilirsin yinede ilerde cok uzulmemek icin simdiden tedbirini almalisin
haklısınız oda bana asla evlenince olmayacağını zaten şuan dada birşey olmadığını ssöylüyor uzun vadeye bölüp söz nişan nikah olaylarını onu anlamaya bıraksam olur mu

bu adam zaten bu niyetle görüşmek istemişse o kadınla, üzgünüm ama evlenseniz bile yine eline geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacaktır
şeyleri kopasıcalar...
ama bekarken yaptığı için kaale almalı mı sonuçta bu yaşta bakir bulamam :/

Back
X